Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Merhaba. Dün oldum ameliyatı ancak ölümden döndüm diyebilirim. Narkozdan ayildim ancak saatlerce nefes alamadım. Hala hastanedeyim, 2. gecem ve 2 kez ayağa kalkabildim.Tansiyonum çok düşük.toparlayamiyorum.yani bacaklar umurumda değil. çok acı çektim inanamazsiniz.
Arkadaşlar Merhaba. Dün oldum ameliyatı ancak ölümden döndüm diyebilirim. Narkozdan ayildim ancak saatlerce nefes alamadım. Hala hastanedeyim, 2. gecem ve 2 kez ayağa kalkabildim.Tansiyonum çok düşük.toparlayamiyorum.yani bacaklar umurumda değil. çok acı çektim inanamazsiniz.
menalus çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni adına. daha önce narkoz almış mıydın? yanetki de olabilir evet bunlar olabiliyormuş. anestezistin tecrübesi ve verdiği miktar ve senin o ondaki durumun. çabucak iyileşirsin inşallah.Arkadaşlar Merhaba. Dün oldum ameliyatı ancak ölümden döndüm diyebilirim. Narkozdan ayildim ancak saatlerce nefes alamadım. Hala hastanedeyim, 2. gecem ve 2 kez ayağa kalkabildim.Tansiyonum çok düşük.toparlayamiyorum.yani bacaklar umurumda değil. çok acı çektim inanamazsiniz.
sizin yağ alınan yerler kanadı mı hiç,? Benim inanılmaz kanadı. o yüzden 2 ünite kan aldım.
ve hala bacaklarimla ilgili fikrim yok.sargilar açıldı ama benim bacak görecek dermanim yok![]()
sizin yağ alınan yerler kanadı mı hiç,? Benim inanılmaz kanadı. o yüzden 2 ünite kan aldım.
ve hala bacaklarimla ilgili fikrim yok.sargilar açıldı ama benim bacak görecek dermanim yok![]()