samimi haberim olmamıştı ara ara giriyorumya özür dilerim başın sağolsun
rica ederim arkadaşım nerden bileceksin özürlük bişey yok bu arada sizler sağolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
samimi haberim olmamıştı ara ara giriyorumya özür dilerim başın sağolsun
Bende geçen hafta aldım ,memnun kaldım kendi adıma konuşayım tabiki diz içlerindeki çıkıntıya çare olmuyor ama yinede çok çok memnunum yani alttaraflardaki boşluğu kapatmak için Çok çok başarılı bi ürün.
Arkadaşlar hepinize tek tek tesekkür ederim sizler sağolun
Samimi çok çok üzüldüm arkadaşım. Vazgeçme.
Bana kızanlar da olacak ama çok adaletsiz bir dünya.
Çok geçmiş olsun arkadaşım,ben de tam 3kez düşük yaptım,şimdi 2tane meleğim var,üzülme demek boş,ama umudunu asla kaybetme.[/Q
tşklr canım benimde 3 oldu inş bundan sonra nasip olur
kızlar ben bugün yarıyıl tatili sayesinde 5 ay sonra kontrole gidebildim. dr fotolarını çekti. eski-yeni hallerini karşılaştırdık onun üzerinden konuştuk.kıyaslama yapınca fark güzel. yağların baya tutunmuş dedi. %60 yada %70 belki daha fazlası tutunmuş yağlarım. artık erime olmaz dedi. baya bi yol kat ettin işin zor bölümünü atlattın dedi dr. 2.yi düşünüyomusun dedi.tabi dedim. resimlere bakarak nerelere nasıl işlemler uygulayacağını söyledi.bikaç ay sonra yapabilirz dedi ama ben şehir dışında çalışıyorum haziran sonu yada temmuzdan önce gelemem dedim. yazın görüşürüz o zmn dedi.görüşürüz dedim:)
buarada ben hiç etek elbise giyemedim hala dedim.giymelisin artık kafada bitiyo herşey giymeli ve artık alışmalısın dedi.beni ikna etmeye çalıştı ama bende o cesaret yok malesef
albüm yükledim buarada bakabilirsiniz eski-yeni hali karşılaştırmasına:)
leydi merhaba üzerinden geçmiş olduğu için memnun musun bacaklarından tavsiye ediyor musun kalıcılık nasıl? kaç seans yaptırdın cevaplarsan sevinirim
Merhaba canım ben 2 kez ameliyat oldum,bir seferde donmuş yag ile seans yapıldı ama onu saymıyorum çünkü donmuş yagın pek bir kalıcılıgı yokmuş pekte farketmedi zaten,genel durumdan şimdilik memnunum ama son bir kez daha yaptırmak isterdim açıkçası şuan biraz kilo aldım ve bacaklarımda biraz kalınlaştı şimdilik iyi gibiler :))
memnun kaldığına sevindim ve bence 2 seansta da iyi sonuç vermiş öyleyse.. doktorun kimdi?
Özelden yazıyorum canım
Saddy cnm benimde istegmi kabul edermisin.bu arada bir ay once foruma yazmistim bacak sorunumu.dolgu dusunuyordum yapilmaz dedi doktorlar 2 doktorla gorustum ayni seyi soylediler.senin doktrun a.k miydi.sanirim bnde ywg dolgusu yaptircam yazin.sicakta korse giymek zor olck ama napiyim.
Menalaus ve samimi çok geçmiş olsun arkadaşlar,
Ameliyat olacak arkadaşlara da şimdiden geçmiş olsun...
Allah sabırlar versin arkadaşım.Nefes aldığımız sürece ümit var demektir.Yeni bir kapı açılacaktır muhakkak.