Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar gecem rahat gecti. Simdilik hersey yolunda:) dikis yerlerimden biraz kan sizmis. Simdi o da bitti cok sukur. 3 gun yatip sonra normal hayatima donebilirmisim.

Leyla canim sen tek basina iyi basarmissin bu isi. Takdir ettim seni. Benim yanimda arkadasimvar olmasa naapardim bilmem. Buzlari falan nasil koydun tek basina. İyi yApabilmissin cnm

Buzkoymayı bırak yemek bile yiyemedim doğrudürüst ayağa kalkmak zor oluyor tüm bunlarınüstüne acaklarımıda beğe medim ya şu dizlerimden çok daha fazla almalıydı birde yağlarım erimesin diye yedim yedim şiştim aldığım 4 kiloda yanıma kar kaldı ama senin memnun olmana çooooook sevindim çok geçmiş olsun

Buzkoymayı bırak yemek bile yiyemedim doğrudürüst ayağa kalkmak zor oluyor tüm bunlarınüstüne acaklarımıda beğe medim ya şu dizlerimden çok daha fazla almalıydı birde yağlarım erimesin diye yedim yedim şiştim aldığım 4 kiloda yanıma kar kaldı ama senin memnun olmana çooooook sevindim çok geçmiş olsun

Valla hep sen aklima geldin leyla:( sagol canim cok sukur bekledigimden rahat atlatiyorum.

kızlar bacaklarım erimesin diye yedim yedim kilo aldım bunun neticesi bacak dolgusu forumundan sportmen kızların bulunduğu foruma kaydım yavaştan orda şu videodaki hareketleri yapıyorum ama tabi huylu huyundan vazgeçmez gözüm kızın gösterdiği hareketlerden çok baldırlarında ne olurdu böyle bacaklarımız olsaydı ve işte tanrı bacağı yarattı dedirten video ta taaaam!!!!!!! https://www.google.com.tr/search?q=...j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

Son düzenleme:
kizlar özledim sizi,beni unutmadiniz dimi?firsat bulunca yeni resimler eklmek istiyorum aslinda.vanilla, memko naptiniz cok merak ediyorum sizi,yasemincc tekrar ameliyat oldumu?ikicanimvar,yenide..nasilsiniz hepiniz?sevgiyle..

kızlar slmmm uuzn ardan sonra.su sekıllendırıcı alan arkadasların resımlerını goremk ıstıorum ama henuz kımse benım arkadaslık talebımı kabul etmedı :( benı eklermısınz cok merak ettım alayımmı napiyımm offff

kızlar slmmm uuzn ardan sonra.su sekıllendırıcı alan arkadasların resımlerını goremk ıstıorum ama henuz kımse benım arkadaslık talebımı kabul etmedı :( benı eklermısınz cok merak ettım alayımmı napiyımm offff

Umutlus bacak yapını bilmiyorum ama şekillendirici bende çok işe yaradı

Angelinnocent78 Geşmiş olsun.Sizler ameliyat olup böyle güzel şeyler yazınca ben de kendim için umutlanıyorum.

Arkadaş olarak eklersen beni sevinirim.Tekrar geçmiş olsun.Bir an önce günlük hayatına dönersin inşallah...

Angelinnocent78 Geşmiş olsun.Sizler ameliyat olup böyle güzel şeyler yazınca ben de kendim için umutlanıyorum.

Sagol pukri. Hepimiz ayni durumdayiz cnm bi umut olduk iste ameliyati:)benim ameliyat sonrasi cok rahat gecti agrim sizim yok denecek kadar az. Sadece surekli yatma zorluyo suan. Umarim kalici olurlar:) arkadas olarak ekliyorum seni

Back
X