Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kanatcim yagim var diyordun. Buyuk ihtimalle tek seferde kurtulursun ;) iyi dusunelim iyi olsun��
var var yağım tabi bana göre. muayenede fazla yağınız yok ama bulmaya çalışırız dedi hatta koldan bile alıyormuş. fakat onun üstüne ben kilo aldım 2 kg. kadar yeter bence. ama op. olmayınca böyle kilolu kaldım:37:
her akşam bakıyorum yağlarıma. böyle kalmam lazım daha almak istemem sonra veremem kalır böyle. napalım artık yağın olsa da herkeste erime aynı olmuyor canım.

Son düzenleme:
Google'de yağ yakıcı değil'de, yağ yapıcı yiyecekler nelerdir diye arayarak bir ilke imza atanlardanim🙈
An itibari ile ameliyat gününe kadar gece gündüz kendimi kızartma ve çikolataya veriyorum, insaallah kilo kilo yağ olur diye ümit ediyorum😕:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

var var yağım tabi bana göre. muayenede fazla yağınız yok ama bulmaya çalışırız dedi hatta koldan bile alıyormuş. fakat onun üstüne ben kilo aldım 2 kg. kadar yeter bence. ama op. olmayınca böyle kilolu kaldım:37:
her akşam bakıyorum yağlarıma. böyle kalmam lazım daha almak istemem sonra veremem kalır böyle. napalım artık yağın olsa da herkeste erime aynı olmuyor canım.

Kanatcim nasıl yani, ameliyat icin gun vermeden önce muayene'ye gidicez sonrasında da ameliyat olmak icin tekrarmi gidicez yani 2 defamı git gel yapicaz, ben İsveç'teyim 2 defa hayatta olmaz, ameliyat icin gittiğimizde hepsini birden yapamiyormu ???

:nazar:
Kanatcim nasıl yani, ameliyat icin gun vermeden önce muayene'ye gidicez sonrasında da ameliyat olmak icin tekrarmi gidicez yani 2 defamı git gel yapicaz, ben İsveç'teyim 2 defa hayatta olmaz, ameliyat icin gittiğimizde hepsini birden yapamiyormu ???

Yurt dışında olanlara kolaylık sağlıyor diye biliyorum canım.

:nazar:

Yurt dışında olanlara kolaylık sağlıyor diye biliyorum canım.

Saol canım ins öyledir, sendemi 2 defa gittin ?? İstanbul dışı diger şehirden olanlarada aynı kolaylık tanınmalı bence :)

Arkadaslar kimse alinmasin ama sayfalari tek tek okumak zor geliyor sanirim herseyin cevabini hazir beklemek dogru degil bence. Burada ayni seyleri defalarca yaziyoruz sonra yine ayni sorular. Biraz emek vermek gerek. Tabi bu benim fikrim

Bende yurtdishindan geldim, operasyon 18-zi idi, 16-si gece ciktik. 17-si doktorla gorushtuk, 18-de operasyon oldu. Tarihi bir ay onceden almishtik.

Bende yurtdishindan geldim, operasyon 18-zi idi, 16-si gece ciktik. 17-si doktorla gorushtuk, 18-de operasyon oldu. Tarihi bir ay onceden almishtik.

Bunu yazman cok iyi oldu Saya'cim tsk ederim beni aydınlattın😉 Dr ameliyat sonrası 3 gun kalman yeterli diye yazmis ama ben istanbulda 10 gun kalkıcam ins, hem beni yönlendirecektir elbette ameliyattan kacgun once çıkmam gerektigini
Canım Sen hemen döndunmu ameliyat sonrası, yoksa kaldınmi ist'da bir süre ??

Saol canım ins öyledir, sendemi 2 defa gittin ?? İstanbul dışı diger şehirden olanlarada aynı kolaylık tanınmalı bence :)

Ben ankaradan 2 defa gittim canım. Ama senin gerek yok bak saya gitmemiş :)

Ben ankaradan 2 defa gittim canım. Ama senin gerek yok bak saya gitmemiş :)

Evt canım öyleymis, yazdı rahatlatti beni o konuda saolsun, ameliyata karar verdik vermesine ama bilmediğimiz merak ettigimiz o kadar cok sorumuz varki, kusura bakmayın gidene kadar zaman zaman başınızı agriticaz artık, ilgilenip cvp yazdığınız icin cok saolun kizlar iyiki varsınız ben kendi adıma cok bilgilendim sayenizde :)
Çoğul yazmisim hep ama eminim merak konusunda ameliyat adayları ile aynı fikirdeyimdir :)

daha ne kadar doğru, aydınlatıcı anlatabiliriz? ya da kendi adıma konuşayım elimden geldiğince herkesin sorularına cevap veriyorum. şu tavrın hiç hoş değil.
Kesinlikle sana katiliyorum
kime yaptırdın baş harfleri yeter,ne zaman yaptırdın,ne kadar,normal herşeyi yapabiliyor musun,birde diz arkasındaki dikiş izi çokmu belli oluyor neolur ayrıntılı anlat
Oncelikle sunu belirteyim ameliyat olali 2yili gecmesine ragmen burdayim ve gecmis yazilarimi okursan gayet de ayrintili bir sekilde yasadiklarimi anlattim hatta dikis izleri belli olmasina ragmen hic kafaya takmadigimi da yazmistim.Tavrin gercekten hos degil.Ama yinede cvp yazayim ben izmirde A.S ye ameliyat oldum.bacaklarim kalin oldugu icin ilk once dis yanlar inceltildi ve silikon takildi 6000tl odedim hareketlerimde bir kisitlama yok dikis izimde eskisine gore daha az belli ama dedigim gibi hic bir zaman ben bu izleri kafama takmadim
Artu buradaki kimse sana sunu yada bunu yap diyemez. Boyle bir yukun altina girmek istemez. Buradaki paylasimlari okuyup aklina yatani secemen gerek;) silikon olan bircok arkadas yardimci olmaya calisiyor. Ornek samimi ve nasias vs. Yag enj olanlarda ayni. Yasadigimizi yaziyoruz daha ne yapilabilirki.

Canim haklisin ama yetmiyor demekki

Bunu yazman cok iyi oldu Saya'cim tsk ederim beni aydınlattın😉 Dr ameliyat sonrası 3 gun kalman yeterli diye yazmis ama ben istanbulda 10 gun kalkıcam ins, hem beni yönlendirecektir elbette ameliyattan kacgun once çıkmam gerektigini
Canım Sen hemen döndunmu ameliyat sonrası, yoksa kaldınmi ist'da bir süre ??

Operasyondan sonra 3 gece kaldim canim, dorduncu gece dondum.

Kesinlikle sana katiliyorum

Oncelikle sunu belirteyim ameliyat olali 2yili gecmesine ragmen burdayim ve gecmis yazilarimi okursan gayet de ayrintili bir sekilde yasadiklarimi anlattim hatta dikis izleri belli olmasina ragmen hic kafaya takmadigimi da yazmistim.Tavrin gercekten hos degil.Ama yinede cvp yazayim ben izmirde A.S ye ameliyat oldum.bacaklarim kalin oldugu icin ilk once dis yanlar inceltildi ve silikon takildi 6000tl odedim hareketlerimde bir kisitlama yok dikis izimde eskisine gore daha az belli ama dedigim gibi hic bir zaman ben bu izleri kafama takmadim

Canim haklisin ama yetmiyor demekki

kızlar niyetim asla sizi üzmek değil işin içinden çıkamıyorum o yüzden.bacaklarım zaten kaslı ,birde silikon kaslı görüntü verirse çok kötü olur.üstüne üstük birde arkadaki dikiş izini hiç bilmiyorum nasıl görünür.burda görebileceğim varmı biliyormusunuz

kızlar niyetim asla sizi üzmek değil işin içinden çıkamıyorum o yüzden.bacaklarım zaten kaslı ,birde silikon kaslı görüntü verirse çok kötü olur.üstüne üstük birde arkadaki dikiş izini hiç bilmiyorum nasıl görünür.burda görebileceğim
Dikiş izi tam diz arkasına denk geliyor .ilk zamanlar baya belli oluyor ama zamanla azalıyor

Kızlar yağ enjeksiyonu lokal anestezi ile mi yapılıyor. Yani burada 3-4 seanstan söz edilmiş eğer genel anestezi ise çok zor geldi bana. Yaptıran biri detaylarını anlatabilir mi? Enjeksiyonun ağrı sızısı oluyor mu ve iyileşme süreci nasıl ilerliyor. Teşekkürler

Back
X