Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ya o 20 cc yi de koymasaymış yada 30 30 dağıtsaymış. Allah'tan azda tek umudum erimesi .sürekli masaj yapıyorum sıkıyorum orayı erisin diye.eğer bu kadar ezilmeye masaja v.s rağmen erimezse doktorun ayrı bir başarısı olur . Diyelim eridi yarısi kaldı yine asimetrik olacak çırpı gibi bacakta 10 kalsa yine belli olacak .bacaklar kalın olsa belki o kadar farkedilmez ama ince zaten .

Nasias ben alıntı yapmayı da beceremedim .cevabım sana arkadaşım .mesaj sayım dolunca isteyene foto atarım.

Son düzenleme:
:
Nasias ben alıntı yapmayı da beceremedim .cevabım sana arkadaşım .mesaj sayım dolunca isteyene foto atarım.

Sen mesaj sayını doldur o zaman sonra sayfanda özel albüm yaparsın. Arkadaşın olanlar görebilir sadece canım.

Son düzenleme:
Ameliyat olmadan önce kendi çektiğim foto vardı .Deli gibi kaç gündür onları inceliyorum büyütüyorum küçültüyorum.Acaba benim farketmediğim bir asimetri vardı da orayamı koydu diye ama yok yok yok .Hem olsa bacaklarınız simetrik değil sadece sağa koyucam derdi .O da yok ben özellikle oraya istemişim.Allahım düşündükçe çıldırıcam.

Beni yine uykusuz bir gece bekliyor.umarım benim mutsuzluğum sizin umutlarınıza gölge düşürmemiştir.Ben çok istisnayım her konuda kimsenin başına gelmeyen benim başıma gelir.

Estetik international diye bir yer. Bursada ve istanbulda yerleri var.bulent cihantimur doktorumun ismi.kendi sistemi varmis.yaglari hic havayla temas etmefen direk istenilen bolgeye transfer ediyor.nerdeyse 1 yildir arastiriyorum.bircok doktora resim gonderdim.ameliyat 6.900 ama bu ay bu ameliyatta kampanya var cok uygun bir fiyata dusmus.insallah pisman olmam.

Yaptıran var mı bu doktora araştırdın mı?Sonra yağ yaptıran arkadaşlar 2. nin hatta 3. nün olması gerektiğini söylüyor.onları ne kadara yapacak.tabii önce doktora inanıp güvenmen lazım

Arkadaşlar 3 Haziran için asistanı arayıp randevu verdi .beni mağdur etmeyeceklerini söyledi .ama doktorlar konuşamadım.en az 1 ay beklemem gerekiyormuş .Bu simetri nasıl sağlanacak artık bilmiyorum. Bu garip asimetrik bacaklarla yazı geçireceğim herhalde acele edip daha kötüsüyle karşılaşmaktan korkuyorum

Arkadaşlar 3 Haziran için asistanı arayıp randevu verdi .beni mağdur etmeyeceklerini söyledi .ama doktorlar konuşamadım.en az 1 ay beklemem gerekiyormuş .Bu simetri nasıl sağlanacak artık bilmiyorum. Bu garip asimetrik bacaklarla yazı geçireceğim herhalde acele edip daha kötüsüyle karşılaşmaktan korkuyorum

Sement sevindim senin adina. Cok gecmis olsun tekrar

Beni yine uykusuz bir gece bekliyor.umarım benim mutsuzluğum sizin umutlarınıza gölge düşürmemiştir.Ben çok istisnayım her konuda kimsenin başına gelmeyen benim başıma gelir.

Arkadaşım senin yaptığın hiçte etik değil.Kaç gündür iyi niyetimi koruyayım diyorum ama,olmuyor.Burada ameliyat olmayı bekleyen bir çok arkadaşımız var.Olay tamamen sonuçlandıktan sonra yazsaydın daha doğru olmazmıydı.Hepimizin aklın da soru işareti bıraktın.Sanırım amacın da buydu zaten.Dr u bizlerin üzerinden tehdit eder gibi '' dr hatasını telafi ederse adını yazmam,etmezse yazarım'' demen drun yanlışından daha büyük bir yanlış.Şu an sen istediğini elde ettin ,dr istediğini yapıcak.Peki bizlere bıraktığın soru işaretleri.Çok yanlış çok ayıp!!!

lütfen yaaa özelden yaz doktor adını.Yoksa yanlış anlayacağız

Kanat canım sement şuan aktif görünmüyor o yüzden ancak foruma girdiğinde görebilir msjlarımızı, bende attım, çok merak ettim, sizin doktor olabileceğini hiç sanmıyorum.

leydi063 seni krena ve pukri yi arkadaş ekledim inşallah olmuştur.albümüme bakarmısınız resim koydum.yorum yaparsanız sevinirim yağmı silikon mu

Benim adıma sevinen her arkadaşa çok teşekkür ediyorum.niyetimin farklı olduğunu düşünen arkadaşa da şunu söyleyebilirim inşallah senin başına gelmez benim başıma gelenler.durumun belli olunca yazsaydın demişsin .durumum belli değil ki sadece kontrol randevusu verdi ne yapacak bilmiyorum.beni anlayan derdime ortak olan herkesin yolu açık olsun.tek derdim derttaş olmaktı baştan söylediğim gibi çünkü hiç kimse bilmiyor durumumu size de anlatamasaydım çatlardım .iyi niyet sadece yüce ruhlarda var.yüce ruhlu arkadaşlar en güzel bacaklar siZin olsun.

Benim adıma sevinen her arkadaşa çok teşekkür ediyorum.niyetimin farklı olduğunu düşünen arkadaşa da şunu söyleyebilirim inşallah senin başına gelmez benim başıma gelenler.durumun belli olunca yazsaydın demişsin .durumum belli değil ki sadece kontrol randevusu verdi ne yapacak bilmiyorum.beni anlayan derdime ortak olan herkesin yolu açık olsun.tek derdim derttaş olmaktı baştan söylediğim gibi çünkü hiç kimse bilmiyor durumumu size de anlatamasaydım çatlardım .iyi niyet sadece yüce ruhlarda var.yüce ruhlu arkadaşlar en güzel bacaklar siZin olsun.

Ameliyat sonrası şişlikler 3 hafta sonra iniyor sen üzülmeye başlamakta acele etmişsin 3. haftayı bekle bence onlar şişliktir bacaklarına konulan yağlerında 20 ml olduğunu yazmışsın bence çok az belli bile olmaz o kadarcık yağ göz kremi şişesi büyüklüğünde bence bir şeyleri yanlış anlamışsın 3. haftadan sonra doktorunla ayrıntılı bir biçimde tekrar konuş bence

Leyla 060 yanlış anladığım bir şey yok bir bacağıma 20 bir bacağıma iki farklı yere 20 20 40 verilmiş eşit değil.Belki dediğin gibi çok az bir miktar eriyecek belki ama sonuçta yine asimetrik.20 cc nin konduğu yerde sanki bir yumurtanın yarısı var .ya hiç erimezse onu da bilmiyorum .mecbur bekleyeceğim zaten şuanda başka çarem yok .

Arkadaşım senin yaptığın hiçte etik değil.Kaç gündür iyi niyetimi koruyayım diyorum ama,olmuyor.Burada ameliyat olmayı bekleyen bir çok arkadaşımız var.Olay tamamen sonuçlandıktan sonra yazsaydın daha doğru olmazmıydı.Hepimizin aklın da soru işareti bıraktın.Sanırım amacın da buydu zaten.Dr u bizlerin üzerinden tehdit eder gibi '' dr hatasını telafi ederse adını yazmam,etmezse yazarım'' demen drun yanlışından daha büyük bir yanlış.Şu an sen istediğini elde ettin ,dr istediğini yapıcak.Peki bizlere bıraktığın soru işaretleri.Çok yanlış çok ayıp!!!

Aynı şeyi düşünen bir tek ben değilmişim demek...

Bu ne bencilliktir böyle, bizi ve bu platformu doktoruna baskı unsuru olarak kullanıyorsun!!!:47::47::47::47:Kusura bakma kimse burada aptal değil. Sana kaçtır kim bu dr. diye soruyoruz bariz özelimize yaz deşifre etmek istemezsen diye tık yok. Senin umrunda değil kesinlikle. Bizi umursamayanı biz de umursamayız arkadaşım. Burası senin düşündüğün gibi bir yer değil. Senin için önemli olan senin mağduriyenin giderilmesi yoksa aynı dr. a gidip aynı sonucu yaşayıp yaşamamamız önemli değil.:47::47:

Back
X