- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
157 boy 46 kiloydum 48 falan oldumkaç kilosun ben 164 ve 56 kiloyum yetersizmidir acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
157 boy 46 kiloydum 48 falan oldumkaç kilosun ben 164 ve 56 kiloyum yetersizmidir acaba?
canım sana bişey diymmi senin bacaklarının sadece diz kısmında sağlam bi dolgu gerekiyo gibi ama benim bacaklarımın kemiği sorunlu galiba arkadan parantez var ama parantez içine hiçbişey yazılmamış gibi duruyor:)İki ayda iki kilo aldım gibi sanırım h.f ye olursa haftaya gidip sormam yeterli mi diye bence hala yağ yok nereye gitti bu iki kilo anlamadım![]()
Albüm yap bence benim bacaklara baksana nasıldur bi ara foto çekiyimde gör bak sana moral olsun bu kızıda allahmı gönderdi de:)))elsacım benide izlemeye alsana bende sana atıcam bırazdan çekip
Ben benimkilerden sonra biseye şaşırmıyorum inan :) takibe aldım seni canım, ameliyat oncesi resmime mutlaka bak derim :)dur bi ara foto çekiyimde gör bak sana moral olsun bu kızıda allahmı gönderdi de:)))elsacım benide izlemeye alsana bende sana atıcam bırazdan çekip
bütün hücrelerimi köküne kadar vermeye hazırımmmm bıktım artık ya![]()
elsaaaaaaa benimkilere cok benziyor :)) bacaklarımın ruh ikizleri gibi:)))ama yemin ederim harika süper olaganüstü olmuslar kime nereye kaca yaptırdın kimdir bu bacakları kusursuz hale getiren o alnı opulesı doktor????Ben benimkilerden sonra biseye şaşırmıyorum inan :) takibe aldım seni canım, ameliyat oncesi resmime mutlaka bak derim :)
canım kök hücre nerde yapılıyormus nereye foto göndericekmısızResim cekip gonderin demisdi kök hücre cok daha kalici oluyormus
ya o kadar mutlusundurki şu an eminim harika olmuslar ya tek kelimeyle:O ben ailemden gizli yaptırıcam bu birinci sorun yürüyememe sorunu varmıs kızımız aniden sakat kaldı sanıcaklar bu ıkıncı sorun para ucuncu sorun ama hepsıne razıyım artık koydum kafama yeter artıkBen benimkilerden sonra biseye şaşırmıyorum inan :) takibe aldım seni canım, ameliyat oncesi resmime mutlaka bak derim :)
:))))) cok guldum inan, Allahda seni güldürsün ins en cok'da bacak konusunda :)elsaaaaaaa benimkilere cok benziyor :)) bacaklarımın ruh ikizleri gibi:)))ama yemin ederim harika süper olaganüstü olmuslar kime nereye kaca yaptırdın kimdir bu bacakları kusursuz hale getiren o alnı opulesı doktor????
amin canım benim o konuda ciddi gülmeye ihtiyacım var artık tüm oda arkadaşlarım ben elbise etek giydiğim gün örgütlenmeye söz verdiler onlarda giyecekler sırf ben giyiyim diye ama ben kendi çapımda daha örgütlenemedim:))) cin çarpmış gibi bi bacakk düşünsene:)):))))) cok guldum inan, Allahda seni güldürsün ins en cok'da bacak konusunda :)
Cok tsk ederim canım, Dr'um AK 11 bin 500 ödemiştim 5 ay önce
Ben 15 gun sonra eskisi gibi yuruyebiliyordum ama 1 hafta az bir surec ben dik bile duramiyordum ilk hafta, benimkiler buyuk silikondu 180 cc onunda etkisi vardır mutlaka ama 1 hafta çalışmak ayakta kalmak icin kısa bir zaman, cunku ne kadar yüklenirsen okadar şişiyor ve hareketlerin kısıtlanıyor ama dedigim gibi 15 gunden sonra aksamadan eskisi gibi yuruyebiliyorsunelsacım bir hafta yetermi izin alsam iileşmek için kaçıncı günden sonra ayaga kalkabiliyosun yada işe gidebilirim iileşmeden düşünsene sünnet olmus gibi yürüdüğümü ve işe gittiğimi