Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ooo kizlar sayfada hareketlenme var süper aynen devam :) Bacagiyla problemi olan herkes bu operasyonlari olmayi cok istedigi kesin bazilari maddiyat bazilari zaman bazilari bosvermislik bazilari barışık bazilari kararsiz coğu da korktugu icin uzak..Beni mesela bir anda bu ameliyata iten sey sözüm olcak gerci suan tartismali donemlerdeyiz neyse bu ayri konu etek rahatca giyebilme rahatligina kavusabilmeliydim ve bu yuzden meslek acisindan da en uygun zaman dilimi aralik ayi oldugu icin bir anda oldum yoksa erteledikce erteleniyor ama bir yerde kapana sıkışır gibi sıkısıyorsunuz yani sozum o ki bu operasyonlari olmayan kalmayacak :))

Görüşmeden sonra mutlaka bilgi ver bize..inşallah ödeme kolayligi olur..bizde gözümüzü karartır kurtuluruz bu sıkıntıdan..merakla bekliyicem..

elsa sen varis çorabını ne kadar zaman giydin peki?
Canım dr'um bana 3 ay giymemi söylemişti, benim ust bacaklarimda ince, alt taraf fazla hacim alıp orantisiz olmasın diye 3 ay demişti, ama ben sadece 1 ay tahammul edebildim :) çorapli yada corapsiz aynı hacmi alıyor zaten bence bi fark olmuyor, Temmuz'da ameliyat oldum ben, Turkiyede o sıcakta o çoraplar kabus gibiydi ama cikaramiyordum, çıkardığım zaman silikonlar sallanıyor düşecek gibi oluyordu, belkide o kadar uzun sure çoraba alıştığım icin o sekilde oldu bilmiyorum, sonra düzeliyor tabi :)

Kızlar Dr bu sefer tamam yağın yeterli desin nolur .... sömestr da olmak isterdim çocuğun okulu yok git gel olmaz evde oturup dururum :)

Varis corabini neye gore giydiriyolar ben 7.gun kontrole gittigimde cikarip attik daha da giymedim doktordan doktora niye farkediyor ki bu durum varis corabi niye giydiriliyor onuda anlamis degilim odem icin ise bence varis corabi odemi tetikliyor gece sıkıstırıyor bacagi resmen.. yag enjeksiyonunda anlarim belki yaglar tutunsun diye ama silikonda neyi tutuyor

E="soocute, post: 38833015, member: 107201"]Kızlar Dr bu sefer tamam yağın yeterli desin nolur .... sömestr da olmak isterdim çocuğun okulu yok git gel olmaz evde oturup dururum :)[/QUOTE]
Bence bulur yağ sen bi git bakalim ne diyecek :)

Evet kızlar ben de meşhur soruyu sorayım nasıl fotoğraf yüklüyoruz? Yarın kontrole gideceğim varis çorabını çıkarıp ilk fotoğrafımı çektim albüme yükleyebilirsem yorumlarınızı bekliyorum

Varis corabini neye gore giydiriyolar ben 7.gun kontrole gittigimde cikarip attik daha da giymedim doktordan doktora niye farkediyor ki bu durum varis corabi niye giydiriliyor onuda anlamis degilim odem icin ise bence varis corabi odemi tetikliyor gece sıkıstırıyor bacagi resmen.. yag enjeksiyonunda anlarim belki yaglar tutunsun diye ama silikonda neyi tutuyor
canım bana yağ enjeksiyonu da yapıldı o yüzden giymem gerekiyor. elsanın doktoru da (a.k.) silikon fazla hacim almasın diye demiş ama ben kendim giyip çıkartamıyorum hastaneden verdiklerini keserek çıkarttım nasıl kullanıcam 1 ay bilmiyorum

Ayyy canim benim etek elbise giymekten icim bayildi bugun bi degisiklik yapip gene pantolon giydim:))))) demeyi isterdim ama uzgunum yine pantolon:)))

Herkese gunaydin bende dr . resim gonderdim bakalim ne diycek ya bu varis corabi gercekden bir sorun odem olmasin diye giyiliyormus ama bacaklari yukari tutmakda ise yariyo ve aylarca giymek zor allah yardimcimiz olsun

:KK47:Birde ben ne resim nede album gorebildim Ve kendimi umitsiz vakka goruyorum tamamen bir bunalimdayim kafayi yemessem iyi bu gidisle.........

Selam herkese. Kısaca anlatıcam. Sorunuz varsa sorabİlirsiniz. Ameliyatı Dr AK yaptı. 1yıl araştırdım. Ameliyat yaklaşık 20gün önce oldu. Bir kaç dr la görüştüm ve iç güdüme güvenerek Dr AK yi seçtim. Şu ana kadar hersey iyi. Dr dan ve sonuçtan memnunum. 3ay sonra yağın ne kadar tuttuğu belli olucakmış. 3 ay sonra yine yazıp resim eklerim. Kıs ayında yaptırmanızı tavsiye ederim. Yazın çorap çok sıcak olabilir. Giyilen çorap icin 3 hafta dediler ama ben daha uzunda giyebilirim. Hiç ağrı kesici kullanmadım. Zaten anestezi bayağı bir kalıyor vücutta bence. Morarmalar 4.gun başladı. Yapılan yerler mosmordu. Yaklaşık 10 gun sonra yeşerip yavaş yavaş gitmeye başladı.
Tamamen çektirme filen olmadan, normal yürümek 10 gün kadar alıyor.

Back
X