Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kumralada şimdi nasılsın yürüyüş düzeldimi?canım ben kok hücre ve silikonu bir arada oldum. 1 gece kaldım hastanede. Sonra da 3 gün arkadaşımda kalıp eve geri döndüm. Yürüyüş baya yavaş oluyor topallamak da değil milim milim, bacaklar odemli ve gergin olduğu için de biraz kıvrık duruyor ama sende dikiş ve silikonun baskısı olmayacağı için
canım ben kök hücre ve silikonu bir arada oldum. Bir gece kaldım hastanede. 2.gunden itibaren destek olmadan yürümeye başladım 3 gün de arkadaşta kalıp eve döndüm. İlk hafta yürümek zor oluyor milim milim, bacaklar da kıvrık duruyor biraz. Ama ben düştüm kalçamda çatlak olmuş dedim aileme, onun zaten bir tedavisi olmadığı için tekrar doktora gidelim de demediler öyle idare ettim yürüyüşümü. Bir de dolgu topuklu terlik tavsiye ederim bacaktaki baskıyı azaltıyor daha rahat yürüyorsun ama biraz geniş al ödem olacağı için. Şimdiden geçmiş olsun diyorum inşallah hayalindeki bacaklara kavuşursun bir an önce.
Bende almıştım eşimin hoşuna gitti iyi olmuş ama onu çorapla gitmen lazım tayt altına :) bide elinle 10 sn falan bastırman lazım bende yeni öğrendimşu bacak şekillendirici silikonlar var ya o lardan sipariş etmiştim bugün geldi:) ürün çok kullanışsız sakın almayın;( kendinden yapışkan ama tam yapışmıor sürekli düşüyor en önemlisi basamak inip çıkarken kenarlardan toparlanıyor gitti 89tlgelelim olumlu kısmına bu ameliyata "asla izin vermem" diyen annem silikondan sonra ameliyatlada böle mi olacak die olumlu bakmaya başladı...kaldıki yap enjeksiyonuna bile zor ikna olmuştu
geriye kocam kAldı ikna etmem gereken zaten en önemliside o,sonuçta parayı o ödeyecek:)ben hariç neden ailemde kimse bacağımda problem olduğuna inanmak istemiyor
herkes ameliyatı çok riskli buluyor
ama bende böle yaşamak istemiyorum basit bi işlemle sütun gibi bacaklara sahip olmak varken,doktoruda ii seçtikten sonra sorun ne olabilirki?zaten hayat başlı başına bir risk değil mi diyerek felsefe yapıp kendimi paralayası geliyor
ya bana destek olurlar yada ben kendim gider yaptırırım
![]()
Yeterli bence kilon iyi :) Dr daha iyi bilir gittin mi hiçah kızlar ah okudukca dahada cok uzuluyorum kilom yetmıycek demekkı cıkmazmı benden yag yaaa 164 e 56.5/57 kılo arası gıdıp gelıyorum(((((
Boyum 1.70 kilom 69 ....ben doğum yaptım ve de yağlarım bayağı var.özellikle göbek bölgemde.....yağı sadece bir yerden çekemem dedi..benim tek noktadan çeksede yetiyor ama onun söylediii farklı bölgelerden alacağıymış....Ebru ne güzel haberler verdin..boyunu ve kilonu yazarmisin kiyaslamamiz açısından..taksit olursa indirimden pek fayda goremiyicez anlaşılan..ikinci operasyon 800-1500 arası yani..ya da belki gerek kalmayacak..en çok hangi bölgedeki yağları kullanıyormuş..göbek varmı sende..her bölgedeki yağ ayni kaliciliktami..kilo alıp vermek o konulan yağları etkiliyormu..doktorun karizmatik bir havası var diye hatırlıyorum..burnumu yaptirmistim a.k ya..samsundaydi ozmanlar..gitmeyeydi iyiydi..
Benim boyum 1.70 kilom 52 ümitsizliğe kapılma tel.gör.dr benim için bile %90alırız dediah kızlar ah okudukca dahada cok uzuluyorum kilom yetmıycek demekkı cıkmazmı benden yag yaaa 164 e 56.5/57 kılo arası gıdıp gelıyorum(((((
Aynen canım bencede umutsuzluğa kapılma. Benim yağımda ultra fazla olduğu için bana sadece yağ ile yapabiliriz dedi. Hatta göbeğimde fazlasıyla yağ kalacakmış...anla ne kadar yağım olduğunu. . Önemli olan ihtiyacın kadar çıkması. ...Benim boyum 1.70 kilom 52 ümitsizliğe kapılma tel.gör.dr benim için bile %90alırız dedi
o şekilde de denedim hatta olayı abartıp koli bandıyla bile bantladımBende almıştım eşimin hoşuna gitti iyi olmuş ama onu çorapla gitmen lazım tayt altına :) bide elinle 10 sn falan bastırman lazım bende yeni öğrendim
Mecburen iki doktorun adını telafuz ediyoruz..çünkü bu işi en iyi yapan onlar gibi gözüküyor..çünkü bacak estetiği ayrı bir uzmanlık istiyor..heykeltraslik gibi bir sanat..göğüs degilki sliknu koydum gitti olsun..buradaki paylaşım ve deneyimlerin sonucunda,ıki doktorun adı çıkıyor..pişman olmak istemiyoruz,biraz da mecbur kalıyoruz..Bence bu kadar yüksek fiyat olmasında bizimde katkımız var sürekli iki Dr.adını telaffuz ediyoruz haliyle onlarda burkadar hastası olursa fıyatta bu kadar olur
Ankarada yaptıran çok var niceleri unutuyorum hep yoksa yazardım onlar cvp verirUzun zamandır siteyi takip ediyorum bu opr. Ankara'da yaptıran varsa lütfen bana bilgi verebilir mi
Aaa süper bi haber bende foto attım çıkar gibi duruyo dedi ama gitmem daha gidince belli olacak bakalımBenim boyum 1.70 kilom 52 ümitsizliğe kapılma tel.gör.dr benim için bile %90alırız dedi
Demek ki adam o kadar güveniyo ki ikinci Oper. İçin aldığı ücret çok düşük bu güven verici bir şey tarih işi herkesin elini kolunu bağlar senin adına sevindim yağ yapma derdin yok :)Arkadaşlar bugün a.k. ye gittim.nekadar gencmiş önce beni dinledi sonra bacaklarıma baktı. Ve sadece yağ ile olur dedi. Yağın kalma oranı %70 miş. Benim üst iç baldırlardanda alacak biraz.dizkapağımdan az traşlayıp alt iç baldıra yağ koyacakmış. Yağın fazla fazla var dedi.e o kadar yersem.. fiyata gelince 7200 dedi....ama grup olarak gidersem indirim yaparmış.örneğin 3-4 kişi olursa 6300 liraya düşermiş.kişi sayısı arttıkça fiyat dahada düşermiş....bu grubun hepsi aynı işlemi yaptırmasada olurmuş.örneğin biri burun biri meme olabilirmiş.....tek dezavantajı ameliyat gününe hastahane karar veriyormuş. ..... Hastane taksitlendirme yapıyormuş.tabi fiyatta değişiyor. Meseka bana vwrdiği fiyata %9 vade farkı koyuyormuş. Taksit sayısuda 9 muş......ameliyattan sonra 4_5gün evde istirahat etmen gerek dedi. ......olduda ikinci operasyon gerekli olursa bölgesel uyuşturup kısa bir işlemle hallolur dedi.masrafıda 800 ile 1500 arası değişiyormuş.işlemine göre yani.....
Ben sevdim hatta gaza getirdi beni ama ben onu baldıra koyunca beğenmedim çok kaslı üst bacak kadar kalın durdu beni üst ler de çok ince ondan galiba böyle diz altına doğru koydum o oyuk kısmı kapattı ve biraz baldır çok iyi durduo şekilde de denedim hatta olayı abartıp koli bandıyla bile bantladımı ıh beğenmedim ben sevemedim
![]()