Bacak dolgusu yaptıran var mı?

doktorun kimdi beren80
Bacak enjeksiyonu için 3 farklı Dr a operasyon oldum.. Aslında 1. si iyidi ama daha iyi olsun diye ank da ki bacaklarımı rezalet eden Dr a oldum.. Bundan sonra ardarda operasyon olmayım diye bir sure bekledim çok araştırdım ist da bir Prof a oldum ve şuan memnunum en azından büyük kısmı düzeldi

[QUOTE="samimi, merhaba bende silikon düşünüyorum 3 yıl önceki doktorun ve nasıl geçtiğini ameliyatının yazarsan çok memnun olurum.
merhaba ben izmir de prof.dr A.S ye ameliyat oldum.Benim ameliyatım ve sonrası çok rahat gecti.Ağrım yok denilecek kadar az oldu. 17.gün aksamadan rahat yürüyebildim.Benim silikon ve aynı zamanda dış bacak inceltme olduğu için 7 hafta kadar varis çorabı giydim.( Benim dışlar baya parantezdi eğer alınmasaydı sadece silikon yeterli olmuyacaktı dzelmesi için)

Kızlar yağ yaptıysam Dr bana ctsi yaparız demişti benim hafta içi her gün kursum var ve mecburum gitmeye toplu taşıma kullanıyorum sizce o halde binilir mi araba kullanmaya cesaret edemem ... bana ptesi çocuğu okula götürürsün demişti ama kurs yeni çıktı. . Dr a soramam ki toplu taşıma nasıl bişey bilmiyordur :-)

Kızlar çok eski sayfalarda bacak fotoları paylaşılmış.. sonuçta herkes görebiliyor ben istemediğim ve istediğim olarak iki örn buldum bunu Dr uma göstersem o kişilere ayıp olur mu nasıl izin alabilirim sizce

Kızlar yağ yaptıysam Dr bana ctsi yaparız demişti benim hafta içi her gün kursum var ve mecburum gitmeye toplu taşıma kullanıyorum sizce o halde binilir mi araba kullanmaya cesaret edemem ... bana ptesi çocuğu okula götürürsün demişti ama kurs yeni çıktı. . Dr a soramam ki toplu taşıma nasıl bişey bilmiyordur :-)

ben ameliyatı cuma oldum. pazartesi minibüsle kontrole gittim. Ama şu dolmuş gibi olan sarilarla. Idare edebilirsin de zorlanirsin yine de. Binecegin araca bağlı.

ben ameliyatı cuma oldum. pazartesi minibüsle kontrole gittim. Ama şu dolmuş gibi olan sarilarla. Idare edebilirsin de zorlanirsin yine de. Binecegin araca bağlı.

Metroya biniyorum sonra otobüs belki farklı alternatif bulabilirim bi süre ya acısından değil de erir diye korkuyorum açıkcası valla acayip heyecan yapıyorum

Metroya biniyorum sonra otobüs belki farklı alternatif bulabilirim bi süre ya acısından değil de erir diye korkuyorum açıkcası valla acayip heyecan yapıyorum

Alemsin güldüm valla :) erir mi hiç? Hele ilk günler. .. rüya gibi böyle ödemli ödemli şişmiş iyice :) Basamaklarda zor olabilir. yürürken açılıyor bacak çok acımıyor.

Alemsin güldüm valla :) erir mi hiç? Hele ilk günler. .. rüya gibi böyle ödemli ödemli şişmiş iyice :) Basamaklarda zor olabilir. yürürken açılıyor bacak çok acımıyor.
Kasım ayından beri kilo alacam diye uğraşıyorum her bi kilo da nerdeyse Dr a gittim yeterli mi diye geçen ay gitmiştim bu ay yine gittim kilo aldım dedim gülüyor 15 Günde mi aldın sonra baktı hakikaten almışsın dedi neler yiyorum neler yapıyorum varya azmettim alıyorum umarım ameliyat sonrası almam yoksa rejime girmek zorunda kalırım.. emeklerrim boşa gitmesinde başka şey istemiyorum :)

Kasım ayından beri kilo alacam diye uğraşıyorum her bi kilo da nerdeyse Dr a gittim yeterli mi diye geçen ay gitmiştim bu ay yine gittim kilo aldım dedim gülüyor 15 Günde mi aldın sonra baktı hakikaten almışsın dedi neler yiyorum neler yapıyorum varya azmettim alıyorum umarım ameliyat sonrası almam yoksa rejime girmek zorunda kalırım.. emeklerrim boşa gitmesinde başka şey istemiyorum :)
Herkesin derdi başka işte.Ben de kendimi paralıyorum bir kaç kilo vereyim diye:KK48:

O zaman bacagin yamuk degil memkolik yamuk olsaydi ve yag dokusuna ihtiyac duysaydin onlari pamuklara sarip sarmalardin bizim allah vergisi bacaklar sirunlu oldugu gibi o sorunu gidericek yag olusumuda sorunlu metabolizma o bicim madallah:))

O zaman bacagin yamuk degil memkolik yamuk olsaydi ve yag dokusuna ihtiyac duysaydin onlari pamuklara sarip sarmalardin bizim allah vergisi bacaklar sirunlu oldugu gibi o sorunu gidericek yag olusumuda sorunlu metabolizma o bicim madallah:))

Hem kalın,hem de yamuk bacaklara sahip olmak daha da can sıkıcı aslında.

Selam kizlar ben ameliyat olali 8 ay bitmek üzere f.b te ameliyat olmuştum leydi arkadasimizla beraber yağ dolgusu olmuştuk memnunum halen pek bi erime olmadi tayt felan giyiryorum eskiye nazaran çok çok güzel bi sikintim oolmadi leydide ayni şekilde iyi hepinize allah kolaylik versin herşey gonlunuze gore olsun ameliyat olanlara çok gecmis olsun ameliyat olacaklarada allah kolaylik versin diyorum optum hepinizi şekerler

Selam kizlar ben ameliyat olali 8 ay bitmek üzere f.b te ameliyat olmuştum leydi arkadasimizla beraber yağ dolgusu olmuştuk memnunum halen pek bi erime olmadi tayt felan giyiryorum eskiye nazaran çok çok güzel bi sikintim oolmadi leydide ayni şekilde iyi hepinize allah kolaylik versin herşey gonlunuze gore olsun ameliyat olanlara çok gecmis olsun ameliyat olacaklarada allah kolaylik versin diyorum optum hepinizi şekerler
Kac kere oldun loli bir defa yeterli oldumu birde cok cok agrili acili birseymi korkunc gunlermi yasatiyor ben cok korkuyorumda ayni zamanda:(

Canlarim ben ilk defa operasyon geçirdim ilk ve son oldu bu çok carpikti benim içler bombostu Ferruh bey silikonun önermesi yoksa silikon düşünüyordum ben kok hücre yağ rnjeksiyonuyla daha iyi dedi ve öyle yaptik memnunum erimem pek olmadi etek sort giydim tatilde :) ve bu sene tahtan başka hic birşey giymedim yemin ederimki pantolon İspanyol paça nneymiş unuttum artik olanlarida attim.ilk 5 gün çok agri oluyor yağ alinan yerler felan hatip kalkinca kasiliyo yuruken aciyordu ama 2 haftaya kadar duzeliyor oyle fazla bir agri suzi kalmiyor ama. Ben iki hafta dinlendikten sonra isime gücüme gidebildim rahat hareket edebildim şimdide çok rahatim

Telden yaziyorum yanlis yerleri siz okurken duzeltiniz. Bende çok korkuyorum ama korkulucak bisey yok ilk 5 günden sonra rahatlarsiniz ve aci olayi kişiden kişiye değişir herkesçe ayni olmaya bilir ben çokzayiftim popodan belden ggöbekten basenden her yerden aliyorlar zaten oralar aciyor ama agri kesiciler bayagi rahatlatiyor

Lolı cok tsk cevabın ıcın..negüzel yaa darısı basımızaa:)aslındaa bende silikon ıstemıyorum ama zayıfım dıye kılo almamı söyledı doktor,sende yazmıssın zayıfsın diye sende nasıl oldu?kac kg dun yag alındıgında?birde öncekı ve aonrakı fotoların varmı?senı isgal ettık sorularlaa ama umarım anlıyosundur bizi...vee bende ınanmıyorum zaten ıkı güne hıcbıseyımızım kalmıcagına bı ıkı hafta iyilesme sürecı normal

Back
X