- 12 Şubat 2015
- 286
- 128
- 53
- 35
Bende yağ enjeksiyonu düşünüyorum hani yağlarımda çok silikonda daha pahalıZor tabii..ay goguslerim sizliyo silikon dedikçeMümkün olan yağ yaptırsın kızlar..yiyin gari
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yağ enjeksiyonu düşünüyorum hani yağlarımda çok silikonda daha pahalıZor tabii..ay goguslerim sizliyo silikon dedikçeMümkün olan yağ yaptırsın kızlar..yiyin gari
![]()
Yaglarin coksa butun foruma yeter :)) keske senden kopyalayip bize yapistirabilsek zar zor 57 yim ve benim yaglrim hala gozle gorulur elle tutylur yerlerde gorunmuyor:))Bende yağ enjeksiyonu düşünüyorum hani yağlarımda çok silikonda daha pahalıYağ enjeksiyonu doldururmu acaba bacaklarımı
Varis corabimi canim o ya guzel olmusa benziyor insalllah cok guzel olmustur deger acilarina agrilarina:) olmamis halinide koysana[/QUOTE][QUOTE="Kbragns6, post: 39767009, member: 664121bilsem keşke yürümeyi unuttum ay
Bu resmi ameliyattan çıkınca çekmiştin bak
Kbragns6 canmm halen acınız varmı?dün ben dis agrım icin hastanede kalcadan igne vuruldum cok etkılı oldu öyle bisi sızde olmuyomu agrı kesıcıler hafıf kalıyordur
amalıyattan önce nasışdı bacakların resım varmı?
Aynen varis çorabı var canım girmeden annemden resim çekmiştim de alamadım onları daha ya ama düzelme var bildiğin yamuktu bunlar parantez şeklinde he 4 4lük olmasını beklemiyorum ama istediğimi giyinebilcem artık en azından[/QUOTE]Varis corabimi canim o ya guzel olmusa benziyor insalllah cok guzel olmustur deger acilarina agrilarina:) olmamis halinide koysana
Ya duzelme olmazmi ufak bi dokunus o aranin dolmasi bile pantolonun durusunu etkikiyor etek elbiseden zaten hic bahsetmiyirum oblardan yoksun oldugumuz icinAynen varis çorabı var canım girmeden annemden resim çekmiştim de alamadım onları daha ya ama düzelme var bildiğin yamuktu bunlar parantez şeklinde he 4 4lük olmasını beklemiyorum ama istediğimi giyinebilcem artık en azından
Gece hiç uyuyamadım ağrı da sağ bacağımda dikişlerde var ayağa kalktığımda o tarafa daha çok yüklendiğim için olmuyomuş ama dayanılmıcak bi ağrı değil aslında yatmak kıpırdayamamak insanı bunaltıyoBunun tesellisiyle agrilarini acilarini duymazdan gel olmussunya ameliyatini sabretme donemi artik bi kac gun sonrada gelsin etekler gitsin ispanyolllar:) bugun dunden dahami az dahami cok agrin gittikce hafidliyordur demi
:))) valla öyle bı durum olsa verirdim 65 kiloyum 7 8 kilo fazlam var bakalım inşallah hepimiz için en dogrusu olurYaglarin coksa butun foruma yeter :)) keske senden kopyalayip bize yapistirabilsek zar zor 57 yim ve benim yaglrim hala gozle gorulur elle tutylur yerlerde gorunmuyor:))
Canım yemeye devam et ama stres yapma ballı tereyağlı ekmek yeee:))) sen sadece yag enjeksiyonumu olucan
Canm görseniz neler neler yıyorum vallaaa bak,tahin pekmez sütle güne baslıyorum nutella ekmek yıyorum,dün den beri sadece ekmek yıyemıyoeum disimden dolayı ama dün aksam kek yaptım gece gece onu yedım bugun yogurtlu mantı cıkolatalar bıyandan seker komasona gircemsilikon ıstemiyodum ıyılesme süresi uzun dıye bıde bacaklarım kalın olmasından korktum,yag icinde kılo almam lazım..biyandanda simdi silikon olup kurtulsammı dıyorum.a.k ve h.f kücük sılıkon +ayak bılegıne yag enjeksıyonu uygun demisti..Canım yemeye devam et ama stres yapma ballı tereyağlı ekmek yeee:))) sen sadece yag enjeksiyonumu olucan