Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bacaklarin sutun gibi olunca hekese tavsiye edersin ama:) foto koysana yattigin yerden cekip yaa az bizdegorelim duzgun bi bacak:)))

İyi olabilsem keşke yürümeyi unuttum ay
Bu resmi ameliyattan çıkınca çekmiştin bak

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 165
Bende yağ enjeksiyonu düşünüyorum hani yağlarımda çok silikonda daha pahalı:KK42: Yağ enjeksiyonu doldururmu acaba bacaklarımı
Yaglarin coksa butun foruma yeter :)) keske senden kopyalayip bize yapistirabilsek zar zor 57 yim ve benim yaglrim hala gozle gorulur elle tutylur yerlerde gorunmuyor:))

[QUOTE="Kbragns6, post: 39767009, member: 664121bilsem keşke yürümeyi unuttum ay
Bu resmi ameliyattan çıkınca çekmiştin bak[/QUOTE]
Varis corabimi canim o ya guzel olmusa benziyor insalllah cok guzel olmustur deger acilarina agrilarina:) olmamis halinide koysana

[QUOTE="Kbragns6, post: 39767009, member: 664121bilsem keşke yürümeyi unuttum ay
Bu resmi ameliyattan çıkınca çekmiştin bak
Varis corabimi canim o ya guzel olmusa benziyor insalllah cok guzel olmustur deger acilarina agrilarina:) olmamis halinide koysana[/QUOTE]
Aynen varis çorabı var canım girmeden annemden resim çekmiştim de alamadım onları daha ya ama düzelme var bildiğin yamuktu bunlar parantez şeklinde he 4 4lük olmasını beklemiyorum ama istediğimi giyinebilcem artık en azından

Kbragns6 Kbragns6 canmm halen acınız varmı?dün ben dis agrım icin hastanede kalcadan igne vuruldum cok etkılı oldu öyle bisi sızde olmuyomu agrı kesıcıler hafıf kalıyordur:(amalıyattan önce nasışdı bacakların resım varmı?

Kbragns6 Kbragns6 canmm halen acınız varmı?dün ben dis agrım icin hastanede kalcadan igne vuruldum cok etkılı oldu öyle bisi sızde olmuyomu agrı kesıcıler hafıf kalıyordur:KK43:amalıyattan önce nasışdı bacakların resım varmı?

C Cakilll ağrım var yoğun hemde ağrı kesiciler olmasa hiç duramazdım sanrm içiyorum günde 3 kez. Ameliyat öncesi cidden parantez bacaklarım vardı ayaklanıyım atıcam onun resminide benim telefonumda yok malesef

Varis corabimi canim o ya guzel olmusa benziyor insalllah cok guzel olmustur deger acilarina agrilarina:) olmamis halinide koysana
Aynen varis çorabı var canım girmeden annemden resim çekmiştim de alamadım onları daha ya ama düzelme var bildiğin yamuktu bunlar parantez şeklinde he 4 4lük olmasını beklemiyorum ama istediğimi giyinebilcem artık en azından[/QUOTE]
Ya duzelme olmazmi ufak bi dokunus o aranin dolmasi bile pantolonun durusunu etkikiyor etek elbiseden zaten hic bahsetmiyirum oblardan yoksun oldugumuz icin:(

Aynen varis çorabı var canım girmeden annemden resim çekmiştim de alamadım onları daha ya ama düzelme var bildiğin yamuktu bunlar parantez şeklinde he 4 4lük olmasını beklemiyorum ama istediğimi giyinebilcem artık en azından
Ya duzelme olmazmi ufak bi dokunus o aranin dolmasi bile pantolonun durusunu etkikiyor etek elbiseden zaten hic bahsetmiyirum oblardan yoksun oldugumuz icin:KK43:[/QUOTE]

Aynen öyle canım ya bunada şükür bian önce ayaklansam aynadan baksam bide iyi olcakta şimdilik yukardan bakmakla yetiniyorum :) ama pijama bol olduğu halde çarpıklık görüntüsü olurdu eskiden şuan bakınca düm düz duruyor rahatlatıyo bni o görüntü bile

Bunun tesellisiyle agrilarini acilarini duymazdan gel olmussunya ameliyatini sabretme donemi artik bi kac gun sonrada gelsin etekler gitsin ispanyolllar:) bugun dunden dahami az dahami cok agrin gittikce hafidliyordur demi

Şu an yemek yiyorum doydum ama elimde tel bu foruma bakıp iki üç lokma fazla yemeye çalışıyorum bilsem doğum sonrası olurdum bi dünya yağ vardı

Bunun tesellisiyle agrilarini acilarini duymazdan gel olmussunya ameliyatini sabretme donemi artik bi kac gun sonrada gelsin etekler gitsin ispanyolllar:) bugun dunden dahami az dahami cok agrin gittikce hafidliyordur demi
Gece hiç uyuyamadım ağrı da sağ bacağımda dikişlerde var ayağa kalktığımda o tarafa daha çok yüklendiğim için olmuyomuş ama dayanılmıcak bi ağrı değil aslında yatmak kıpırdayamamak insanı bunaltıyo

Ya ben resmen aç geziyorum 57 58 kilo arasında kilom su içsem yarıyor ben de size imreniyorum yiyipte kilo almamak hep istediğim şey.

Yaglarin coksa butun foruma yeter :)) keske senden kopyalayip bize yapistirabilsek zar zor 57 yim ve benim yaglrim hala gozle gorulur elle tutylur yerlerde gorunmuyor:))
:))) valla öyle bı durum olsa verirdim 65 kiloyum 7 8 kilo fazlam var bakalım inşallah hepimiz için en dogrusu olur :KK37:

Ama silikon zor benım ıkı küçük çocuğum var ve bakanım olur ama bir ıkı gün yanı zor benım için en iyi yağ enjeksiyonu

Canım yemeye devam et ama stres yapma ballı tereyağlı ekmek yeee:))) sen sadece yag enjeksiyonumu olucan
Canm görseniz neler neler yıyorum vallaaa bak,tahin pekmez sütle güne baslıyorum nutella ekmek yıyorum,dün den beri sadece ekmek yıyemıyoeum disimden dolayı ama dün aksam kek yaptım gece gece onu yedım bugun yogurtlu mantı cıkolatalar bıyandan seker komasona gircemsilikon ıstemiyodum ıyılesme süresi uzun dıye bıde bacaklarım kalın olmasından korktum,yag icinde kılo almam lazım..biyandanda simdi silikon olup kurtulsammı dıyorum.a.k ve h.f kücük sılıkon +ayak bılegıne yag enjeksıyonu uygun demisti..

Back
X