Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet Ceren 28 iydi yağım zaten yeterliymiş dedim uzatmaya gerek yok olsun bitsin bi hafta öne çektim keşke en erken tarihe alsaydım .... inşallah sende çok mutlu olursun benimki yağ senin ki silikonmuydu
canım hayırlı olsun ameliyatına birşey kalmamış güzel sonuçlarını bekliyoruz :KK36:

arkadaşlar fotolara bakmak istiyorum ama göremiyorum neden acaba hesap yeni pek bilmiyorum bacak dolgusu düşünüyorum ama hiç kimsenin fotosunu göremiyorum

Meraba arkadaslar gecen hafta ameliyat olmustm 6. Günüm bugün silikon ve yag oldum ilk 4 günüm cok zordu. Suan sadece topukta agri var birazda topalliyorm geçeceğine inaniyorum. telden girmek yavas die girememistim bilgilendirmek istedim.
Merhaba beonya.. Bende nisan ayında yap ve silikon olacağım ama korkuyorum. İyileşme sürecin ve sonuç hakkında bilgi verebilir misin? Operasyonu kime oldun, hareketlerin kısıtlandı mı, bacakların istediğin gibi oldu mu? Ayrıca resim paylaşabilir misin? Şimdiden teşekkürler

canım büyük geldi derken kalınlılığı değil uzunluğu büyük geldi. boyu 24 cm. ta bileğe kadar inmişti. baldıra kadar olan bilek kısmım çok çok çok zorlandı. hareket kısıtlılığı yaptı. daha yeni toparlanıyorum. hala bileğim şişiyor. simetriklerin boyu kısa en fazla 19. cm. onu da vücut kabul ediyor. fotoğraflarıma bakarak karar verebilirsin canım.
Herkes foto ekledim diyor ama ben göremiyorum:( neden acaba?

Kızlar merhaba uzun zaman giremedim sizlere bilgi vermek istedim, temmuzda amelıyat olmuştum ve 2 ay öncede rötuş yaptırmıştım biliyosunuz, artık tamamen oturdu sanırım şekil olarak, ölçülerimde hala aynı baldırın en kalın kısmı 37 bilekler 22 pek değişim olmadı şimdilik memnunum gibi, ama rötuştan sonrada sanki aradaki fark düzelmiş gibi gelmedi bana, foto sözüm vardı ekliyorum bakalım sizlerinde fikrini alayım, buna şükür diyorum defteri kapattım artık, darısı sizlerin başına inşallah, siyah kalın çorap var umarım görünür çıkar burada fotolar, aynada kızımın el izi çıkmış kusura bakmayın karanlıkta çektim :)) Hepinizi öpüyorum sorularınız olursa cevaplarım seve seve....Foto alıntısı olmazsa çok sevinirim canlar ben buralardayım..:))
Merhaba, acaba operasyon öncesi foto var mı? Birde implantın boyutu nedir?

Arkadaşlar a.k. ye gittim muayene oldum ama bende yağ yokmuş karnımda varmış biraz o kadar, ama karnım olsun kolum olsun ince bi kazak vardı onun üstünden baktı hep yağ var mı diye. Bekleyebilirsen yağ da olur ama acelen varsa silikon da olur dedi. Ama silikonun ömürlük olduğunu düşünüyolar öyle bişey yok yırtılabilir dedi, karşılaşmadım ama olabilir dedi, bı durumda çıkarılıyo yenisi koyuluyor dedi. Bir de enfeksiyon riski var dedi o durumda da antibiyotik dedi, hangi silikonun uygun olacağını sormayı unuttum onu da maille sorucam inşallah cevaplar
Bende aynı doktora gittim ama bana silikon yırtılmasından söz etmedi, güvenilir olduğunu söyledi. Enfeksiyon riski derken acaba nasıl etkileri olurmuş enfeksiyon olduğunda. Ayrıca hemen tedaviye yanıt veriyormuymuş yani antibiyotik yeterli mi?

Arkadaslar, ben aslinda bacaklarimi yaptirmak icin gitmemistim bu poliklinige. Orasi cok katli her türlü güzellik ,estetik yaptirmak icin imkanlari olan bir yerdi, Internet sayfalarinda bacaklara Aqua filling dolgusu yapildigini ögrenince ve bu dolgunun dogal oldugunu vucuta uyum sagladigini 5 ila 8 sene sonunda eriyip gidecegini duyunca Dr. sordum .Benim bacaklarimdan komplexim oldugunu ,böyle bir uygulamayi yaptirabilirmiyim diye. Söyle pantolunum ayagimdayken bakti. Evet yapabiliriz dedi ve ben ertesi gün icin randevumu aldim. Paldir küldür ertesi gün elime bir kagit verdiler oku imzala , imzaladim ve girdim. Bugün bildigim bir seyi daha ögrendim. Hic bir seyi aceleye getirmiyeceksin hele konu sagliksa , oturup iyi düsüneceksin. Ben böyle bir sey yaptirdim acisini cekiyorum . Umarim benim bu durumumu göz önünde bulundurup,yaptirmayi düsünen arkadaslar iyi düsünüp gidecegi yeri dogru secerler. Ya da keske hic yaptirmasalar. Cünkü ben yaptirmadan önce de sürekli ariyordum. Bacakla ilgili herhangi bir video ya da bir programa hic rastlamadim. öyle düsünüyordum neden yok diye ,neden yok bilen varmi ?? :KK57::KK43:
Çok geçmiş olsun :( inşallah en kısa zamanda düzelirsin.

Aysima mrb canım, kesin gözden kacirmislardir sorduğun soruları yoksa kesinlikle cvp verirdi arkadaslar
Birde eski arkadaslar fazla girmiyor nedendir bilmiyorum, yeni arkadaşlarda senin sorduklarının aynısını soruyor inan, doğal olarak herkes bilgi pesinde, hepimiz aynı yoldan geçtik inan
Ben yag konusunda bilgili degilim, benimkiler silikon ama eminim yag dolgusu yapan bir arkadas okuyunca mutlaka bilgilendirecektir seni

Merhaba, bende yeniyim ve nisanda silikon+yağ yaptırmak üzere tarih aldım. Silikonun boyutu, sonucu, iyileşme süreci gibi konularda bilgi verebilirsen memnun olurum.

14 Nisanda. Kim yapacak yağ enjeksiyonunu acaba? Doktor bana direk implant+yağ dedi. Acaba sadece yağ yağtırmak daha mı iyi olur.
Benim Dr Hf.. yağın yoktur belki ya da yağ ile kapatılamayacak bişeydir bilmiyorum ki Dr una güven bence....
gerçi o Dr a mail atmıştım banada silikon +yyağ demişti kendimi değerlendiriyor bilmiyorum tabi.... bi foto koysana burdakiler fikir verebilir

Back
X