Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ya ben daha ameliyat olmadım bu benim şimdiki halim. 14 nisanda ameliyatım. Bileklerim ince ve iç bacaklarım ayrık olduğu için etek giyemiyorum:KK43:
Bence kesinlikle yapttrmayın. Allahaşkına ben doktor olsam utanırım bu bacağa müdahale etmeye. Çok ciddiyim vücüdunuzada paranızıda yazık

ya ben daha ameliyat olmadım bu benim şimdiki halim. 14 nisanda ameliyatım. Bileklerim ince ve iç bacaklarım ayrık olduğu için etek giyemiyorum:KK43:[/QU
superdry benimde ayak bileklerim çok ince bacaklarım dümdüz ama bilekler yüzünden etek şor giyemiyorum hep uzun etek ya da pantolan çok istiyorum bacaklarımın kalın olmasını doktor yağ enjeksiyonu yapılır dedi ama yağ enjeksiyonuda kalıcı değil eriyomuş ne kadar kalınlaşır çok kafayat takıyorum her gün aklımda :( nasıl kurtulucaz bu durumdan

Susuyorum nice zamandır ama zamanı gelmiş anlaşılan. Dr.lar burada hafiyelik yapacağına işlerini düzgün yapsalar daha iyi olacak. Dr.um bana mail atıyor diyor ki kanat hanım kadınlar kulubunde arkadaşlarınız olan hastalarım beni uyardı. Bu kadar güzel sonucu daha güzel fotoğraflamak gerekir sizin koyduğunuz fotoğraf net değilmiş!!! size bacağınızın öncesi ve sonrasını gösteren fotoğraf yolluyorum bunu siteye koyun. . Ben canımın derdindeyken deli gibi acılar çektiğimi bilirken bu neyin kaygısıydı acaba? Bu hastanın kim olduğunu bilmiyorum ama o dr. a ameliyat olan ve benim listemde olan kişilerden birleri. benim albümümü görebildiklerine göre benim listemde ekli birileri. Bunu yapan nası bir amaç taşıyor olabilir? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Bu durum benim acılarıma tuz biber ekti. Bacağı taşıyan benim ve sonucun doğru olmadığı başka dr.lar tarafından da onaylanmıştı. Sonuç zaten güzel olsa ben neden tersini söyleyeyim ki hayatıma bakarım bacaklarımın tadını çıkarırım. Bunun adı nedir sorarım size? Bütün yaz gözyaşlarım dinmedi yakınımdakiler çektiğim acıların şahitleridir. Gerek burada olsun gerek gerçek yaşamda olsun.
Çok canım yandı madden ve manen. ÇEktiğim sağlık sıkıntıları tamamen iyileşmiş değil. Başka bir dr. onayıyla silikonları çıkartma kararı aldım. o dr. bana siz istesiniz de ben size şuanda yeni bir silikon takmam, sizi ameliyat etmem. çıkarın ve 6 ay bekleyin demişti. mevcut silikonların boyu uzundu dolayısıyla cebi büyüktü. aynı seansta takılırsa kayacağını söyledi. ben de çıkarıp bekleme kararı almıştım. fakat dr.um beni aynı seansta 2. silikon için ikna etti. kaymayacağını söyledi. 2. kez silikon takıldı. daha küçüğü. 1 hafta içinde silikon bileklerime indi. zaten o fotoları bilen biliyor.nitekim 2. op.dan 18 gün sonra yeniden ameliyat olup onlar da çıktı. yani ben 3.5 ay içinde 3 kez ameliyat oldum. Elimde ne var? Giden sağlık, umutlar, çekilen acılar, gözyaşları ve maddiyat ki az bir para değil.

Susuyorum nice zamandır ama zamanı gelmiş anlaşılan. Dr.lar burada hafiyelik yapacağına işlerini düzgün yapsalar daha iyi olacak. Dr.um bana mail atıyor diyor ki kanat hanım kadınlar kulubunde arkadaşlarınız olan hastalarım beni uyardı. Bu kadar güzel sonucu daha güzel fotoğraflamak gerekir sizin koyduğunuz fotoğraf net değilmiş!!! size bacağınızın öncesi ve sonrasını gösteren fotoğraf yolluyorum bunu siteye koyun. . Ben canımın derdindeyken deli gibi acılar çektiğimi bilirken bu neyin kaygısıydı acaba? Bu hastanın kim olduğunu bilmiyorum ama o dr. a ameliyat olan ve benim listemde olan kişilerden birleri. benim albümümü görebildiklerine göre benim listemde ekli birileri. Bunu yapan nası bir amaç taşıyor olabilir? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Bu durum benim acılarıma tuz biber ekti. Bacağı taşıyan benim ve sonucun doğru olmadığı başka dr.lar tarafından da onaylanmıştı. Sonuç zaten güzel olsa ben neden tersini söyleyeyim ki hayatıma bakarım bacaklarımın tadını çıkarırım. Bunun adı nedir sorarım size? Bütün yaz gözyaşlarım dinmedi yakınımdakiler çektiğim acıların şahitleridir. Gerek burada olsun gerek gerçek yaşamda olsun.
Çok canım yandı madden ve manen. ÇEktiğim sağlık sıkıntıları tamamen iyileşmiş değil. Başka bir dr. onayıyla silikonları çıkartma kararı aldım. o dr. bana siz istesiniz de ben size şuanda yeni bir silikon takmam, sizi ameliyat etmem. çıkarın ve 6 ay bekleyin demişti. mevcut silikonların boyu uzundu dolayısıyla cebi büyüktü. aynı seansta takılırsa kayacağını söyledi. ben de çıkarıp bekleme kararı almıştım. fakat dr.um beni aynı seansta 2. silikon için ikna etti. kaymayacağını söyledi. 2. kez silikon takıldı. daha küçüğü. 1 hafta içinde silikon bileklerime indi. zaten o fotoları bilen biliyor.nitekim 2. op.dan 18 gün sonra yeniden ameliyat olup onlar da çıktı. yani ben 3.5 ay içinde 3 kez ameliyat oldum. Elimde ne var? Giden sağlık, umutlar, çekilen acılar, gözyaşları ve maddiyat ki az bir para değil.

kanat allah yardımcın olsun inşallah çok iyi olursun zor bir durum gerçekten insanların hayalleriyle oynuyolar bizim derdimiz ne dr derdi neee doktor çok önemli gerçekten en büyük korkumdan biriside o

kanat allah yardımcın olsun inşallah çok iyi olursun zor bir durum gerçekten insanların hayalleriyle oynuyolar bizim derdimiz ne dr derdi neee doktor çok önemli gerçekten en büyük korkumdan biriside o
evet arkadaşım ama maalesef oluyor bunlar. çok iyi araştırın derim ameliyat olmuş gerçek kişilerle konuşun acele etmeyin. en iyi bildirimi hastaları verecektir. iyiyse iyi kötüyse kötü onlar söyler size.

SuperdrY gercekten ihtiyacin yok helelki silikonluk bi durumun hic yok parana cektigin eziyete yazik derim ben..

evet arkadaşım ama maalesef oluyor bunlar. çok iyi araştırın derim ameliyat olmuş gerçek kişilerle konuşun acele etmeyin. en iyi bildirimi hastaları verecektir. iyiyse iyi kötüyse kötü onlar söyler size.

Gerçekten yapılan hem ayıp,hem terbiyesizlik hem ........ne diyeyim bilemedim.

Cok eriyen varmi? Hani bir iki yil once yag dolgusu yaptiran?
Ve ameliyattan sonra cok kilo almayan. Tabii kilolorda kapatiyor bence.

Benimki su anda iyi ama daha 2,5 ay oldu.
cnm yağ mı enjekte ettiler çok merak ediyorum önceki ve şimdiki halini foto var mı benimde ayak bileklerim çok ince yardımcı olur musun lütfenn

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ve yarın ameliyat olacak biri olarak çok korkmaya başladım. birbirimizin halinden yine ancak biz anlarız ki ne umutlarla gidiyoruz doktora. öncelikle çekmiş olduğun sıkıntılar acılar çok zor gerçekten .Allah sana sabır versin senin doktorun kimdi onlar burda talepleri görüncefiyatı artırmayı biliyorlarsa bizde onlara gitmeyerek onlara gereken cevabı verebiliriz. çok geçmiş olsun arkadaşım

öyle oldu zaten aysimacım ama bu konu benim için kapanmadı bu şekilde de kapanamaz. sen nasılsın ? özelden yaz istersen.

Gidip doktorlara dedikodu mu yapıyorlar?neresinden baksan terbiyesizlik. Doktora diyecek söz bulamıyorum. İşini iyi yap yeter. Buradaki kadın muhabbetlerinden mi medet umuyor. Biz doktorların reklamı olsun diye mi yazıyoruz buraya? Sıkıntılar ortak değilmiş demek! Çok kızdım. Kim bilir sen ne kadar üzülmüş kızmışsındır... Verseydin cevabını.

Bir iki arkadaşım var ameliyatını beklediğim, yoksa soğudum ben de gelesim kalmadı şuraya.

Koskoca doktorların işi gücü yok, burayı takip ediyorlar, pes yani! Bunu da yetiştirsin kişi doktoruna!

Kızlar çok özgünüm hani üç ay sonra erime biter diyorlardiya doktorlar bende öyle olmadı.9 ay oldu yağ enjeksiyonu olalı inanın 2 aydır çok hızlı bir erime oldu.boşuna doktor 1 seneden önce 2. operasyonu yapmak istemiyorum dememiş.doktorum a k idi .bacaklar tamamen eridi ve kiloda vermedim aksine ameliyattan sonra 5 kilo aldım.dünyanın parasını verdim.çok özgünüm çokk

Back
X