Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhabalar yani bu durumda her doktorun onerisi carkli mi oluyor kimi yatmalisin diyor kimi yurumelisin hangisi dogru aceba? Bir de sunu merak ediyorum her iki bacakta erime ayni orandami olur hani bir sure sonre biri ince biri klain olmaz degil mi ?

bahane etmiyor cidden onun için bacak ve kalça çok mühim. benim kalçam küçük ve bacaklarım ince üstelik doğum yaptım ama vücudumda yağ da yok yani eskisi gibiyim. millet vücudumu çok beğenir kısa etek tayt giymeyince bunlar ortaya çıkmıyor herkes zayıflığın peşinde bense balık etli olmak istetiliyorum. bu durum beni altüst ediyor.. eşine öküz demişsin ama sana öyle söylemediyse öküz sayılmaz. benimkine gelirsek..öküz kibar bi hayvan sanırım!
ne saçma görerek almadı mi seni ne ayıp o kendine baksın

Arkadaşlar ben de silikon ameliyatı olmayı düşünüyorum. acaba geç mi kaldım diye düşünüyorum. Yani ak ancak mayıs sonuna gün veriyor. hf ile de çarşamba görüşücem, hf nin asistanı daha erken olabilir dedi telefonda. en kötü mayıs sonu olsam ameliyatı bütün yaz iyileşmekle mi geçer acaba? rahat yürür hale gelmek ne kadar sürer ? bir de ameliyat sonrası giyilen çoraplar ne kadar süre giyiliyor? dize kadar mı çoraplar yoksa bütün bacağa mı? gece gündüz mü giymek gerekiyor?
Ameliyat olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim. O kadar korkuyorum ki uykularım kaçıyor...
Ben 14 Nisan da silikon oldum. Henüz 6 gün geçti. Ilk üçgün doktorun operasyon sonrası giydirdiği Basınçlı çoraplar kalıyor. Parmaklar açık dize kadar rahatsız edici olmayan bir çorap. Daha sonra 3 hafta varis çorabı giyiliyor. Benim varis çorabındaki 3. Günüm. Sabah giyip gece yatarken çıkarıyorsun varis çorabını giymeyi öğrenmek kolay, bir kutu doktor eldiveni alırsan çok işine yarar giyerken. Ilk 2 gün zor olsa da sadece tuvalete gitmek için kalkıyorsun. 3. Günden itibaren hareket kolaylaşıyor. Bugün 6. Günüm ve sadece ilk kalkarken bir rahatsızlık hissediyorum sonra Açılıyor ayaklarım. Başka soracakların olursa seve seve yanıtlarım. Sevgiler

Merhaba beonya.. Bende nisan ayında yap ve silikon olacağım ama korkuyorum. İyileşme sürecin ve sonuç hakkında bilgi verebilir misin? Operasyonu kime oldun, hareketlerin kısıtlandı mı, bacakların istediğin gibi oldu mu? Ayrıca resim paylaşabilir misin? Şimdiden teşekkürler
beonya kime oldun ne kadar resjmde paylasirsan özelden sevinirim.gecmis olsun

Merhaba arkadaslar yaj enj. sonrasında bacaklar birbirnden farklı olma ıhtımalı varmıdır yanı biri daha ince biri kalın veya baldır cıkıntısının biri yukarda biri aşağıda ? yada erime miktarı bir bacaka farklı digerinde farklı olabilir mi ?

Back
X