Bacak dolgusu yaptıran var mı?

T Tchibo1 evet kemik egri maallesef biri digerine az saha kalin oldu galiba asistan duzelecek dedi...aceba mi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 177
  • image.webp
    image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 167
Arkadaşım yasal yollara başvurdunmu? Bariz dr hatası sonuçta.İşini iyi yapmayan dr lar aldığınız parayı haketmiyorsunuz, insanların günahına girmeyin para için.Hıc mi Allah tan korkmaz bunlar yaa. İnşallah bununla geçmiş olsun Arkadaşım.
Memkolik benide izlermisin çok merak ediyorum resimlerini lütfen nnnn :KK39:

soocute benden bahsediyorsun sanırım. ama beni ne den örnek gösterdin anlayamadım. evet silikonu kayan benim biliyorsun . dr.um hata üstüne hata yaptı ve ben ciddi anlamda mağdur oldum. bu demek değil ki ben yasal yollara başvurmayacağım. kendime gelemedim olayın etkisinden. sağlığım tam olarak da düzelmiş sayılmaz. yasal yollar da bir süreç ve sinir harbi verilecek haliyle. son 1-2 aya kadar hiç takatim yoktu bunun peşinden koşmak için. arkada bırakmam gereken başka şeyler vardı.sanılmasın ki unuttum. asla. ne uturum ne de unuttururum. dr.um sorumlu olduğu kadar hastanede sorumlu bundan. sürecimi zaten biliyorsun. kafamın rahat olması gerekiyor. yasal olarak zaman aşımı 5 yıl. görüştüğüm isim yapmış sağlık avukatları da var. haklarımı biliyorum. hazırlıklıyım yani. hiçbir dr. ciddi olarak mağdur ettiği kişiyi yaptım oldu bu kadar deyip başından savamaz.
Hayır senden bahsetmiyorum canım
bence boşver dava işlerini it iti ısırmaz diye bi laf var senin eski sonuçların için kurul raporu vs bişey düzenletmen lazımdı kimsede vermez rapor bu Dr hatası diye avukatları bile satın alıyorlar bi arkadaşın başına gelmişti keşke bi sonuç çıksa da insan sağlığını para ile eş değer tutmasalar

Hafiyelik mi yapıyorlar ne ayıp ya
Hayır da bu Dr ların da işi gücü yok herhalde bura ile uğraşıyor hatalı bi Opr için nasıl bi daha para alırlar ya vallahi hayret bişey nasıl bir vicdan bu benim hatam oldu demesi lazımken yazık ya

Back
X