- 23 Şubat 2025
- 35
- 7
- 1
- 34
Ya diyor ki tüm doktorlar her yerinde aynı reaksiyon göstermez bende bekliyorum 1 ay 20 gün oldu üçüncü ayımı doldurmayı ve az da olsa bir farklılık olmasını çok bekliyorum inanAvucumla alabiliyorumeskiden olduğu gibi. Ödem olsaydı yümüşak olmazdı, ben ilk defa ameliyat olmadım, ayrıca hiç acı ve morarma yoktu. Lipo yapılsaydı o bölgeye, diğer bölgelerde olduğu gibi ağrı ve morarma olurdu. 1,5 ay önce oldum ve yağ alındığı bölgeler hala morarma ve ağrı ver, hatta bazı yerlerde deri hala uyuşuk. Bekliyorum, iki ayı doldurup muayene gideceğim, bunu böyle bırakmam, üst kısmı için ariyetten ödeme yaptım, paramı geri isteyeceği.
Yalan söylüyorlar. Ödem ve yağ şekli farklıdır, bir yıl beklesem de bir şey değişmeyecektir eminim.Ya diyor ki tüm doktorlar her yerinde aynı reaksiyon göstermez bende bekliyorum 1 ay 20 gün oldu üçüncü ayımı doldurmayı ve az da olsa bir farklılık olmasını çok bekliyorum inaneşim müsait olursa bi kontrole gidicem gittiğimde söyleyeceğim uyluk iç bacağım çok değişik buruşuk falan yani jplazmada yapıldı oraya anlamiyorum bu şekilde mi oluyor
Çok ameliyat oldum diyorsun inan ilk defa oldum hangisi yağ hangisi ödem çözemiyorum hele çocuklardan oturup vücudumu inceleyemiyorum bile kontrole gittiğimde artık belli olucak inşallah istediğimiz sonuçları alırız yaYalan söylüyorlar. Ödem ve yağ şekli farklıdır, bir yıl beklesem de bir şey değişmeyecektir eminim.
Asena arka üst bscsg8m sanki yapılmamış dediğin gibi ödem ve yag görüntüsü farklıdır demiştin bendeki bildiğin yağ ağlamak istiyorum ya gerçekten tekrar mı ameliyat yapacak yani olmamış diye ne olacak gerçekten merak ediyorumBenim ameliyat sonrası tüylenme çoğaldı. Daha önce çok azdı, genel olarak çok tüylü değildim ama ameliyat sonrası çoğaldı. Böyle durum yaşayanlar var mı aranızda acaba? Bir de devamlı çorap giydiğim için cilt altına büyüyorlar bazıları.
Dokunduğumda minik yağlar elime geliyor ve sallanıyor, bu kesin ödem değil. Biraz beklemem gerekiyor, çünkü doktor da ödem olduğunu söyleyecektir, kendisini haklı çıkarmak için. Biraz kilo vermeye çalışıyorum ama fazla vermek istemiyorum, memelerim eriyor, sadece 5 kg gibi, destek amaçlı. Ondan sonra sırt ve karın bölgede zaten ameliyat olmak istiyorum , tekrar bacaklara da yaptıracağım. Ama bu sefer doğru doktor bulmam gerekiyor, gerçi iyi doktor var mı ben artık emin değilimAsena arka üst bscsg8m sanki yapılmamış dediğin gibi ödem ve yag görüntüsü farklıdır demiştin bendeki bildiğin yağ ağlamak istiyorum ya gerçekten tekrar mı ameliyat yapacak yani olmamış diye ne olacak gerçekten merak ediyorum
Uzanırken felaket ağrılar yok genelde ayaktaysan ilk günler o biraz zorluyor. Ama tabi ilk 2 gün narkoz etkisi insanın afallamasına sebep oluyor. Doktorum ilk hafta bayılma ihtimalin olabilir çok ayakta durma, yatakta egzersiz yap dedi hep. Bi de kompresyon çorabı çok sıkıyo, o sıkıntı maalesef. Mümkün olduğunca sigara içmeyin ilk 10 gün hatta, şey gibi sanki yağlar vücudun ciddi bir parçasıymış gibi vücut sağlığı sallanıyo. O yüzden sabretmeye çalışın, Allah kolaylığını versin inşallahÇok çok teşekkür ederim. İnşallah herşey iyi geçer. Yeme içmeye dikkat ediyorum ama en önemlisi sigaradoktorum sıkı sıkı uyarda ameliyat sonrası kesinlikle en az 7 gün içmeyeceksin dedi. Akçiğer için çok tehlikeli dedi ameliyat sonrası. Zaten 2 gün hastanede yatmam gerekiyor orda içemem diğer 5 günüde artık stresle geçiririm sanırım ağrılarımı bile unuturum herhalde .
bacaklarımdan rahatsızlanmaya başlamıştım zaten. Yürürken yağlarımın ağrısı hissediyordum. Ya da bacaklarımı büküyüm o zaman bile ağrıyordu. Son aylardır üst bacağımın kilo almışım gibi genişlediğini hissettim. Lipödem olabileceğini düşündüm. Ameliyatı hemen düşündüm çünkü sonraki evrelerini düşünemedim ve dahada zorlaşacak. Madem ameliyat olmayı düşünüyorum direk karnımıda gerdiriyim fazlalıklar gitsin. Zaten burnum için kontrola gidiyordum doktoruma hemen muayene ettirdim ve karar verdim. Geçen pazartesi görüştüm bu salı olacam inşallah.
Sizinki bölge olarak daha fazla olduğu için muhtemelen ağrınızda sanırım daha fazla olacaktır. Tabi yinede inşallah olmaz diyelim. Doktor bana çok fazla ilaç verdiği için ve benim midem de hassasiyet olduğu için ben ağrı kesici hiç içmedim. Çünkü zaten antibiyotik vitaminler enfeksiyon ilaçları falan veriyor. Şu an rahat on tane falan merhemlerle beraber ilaç var. Benim ikinci ve üçüncü günüm mide ağrım başladı ilaçların çok fazla olmasından dolayı. Ben o yüzden mecbur ağrı kesiciyi içmedim dedim bari o ek ağrı yapmasın. Ama mesela mide sorunum olmasaydı sabaha erkenden kahvaltı yapar yapmaz ağrı kesici mi içerdim, güne öyle başlardım. kahvaltıda ilk ağrı kesici içtiğiniz zaman özellikle ilk 3-4 gün çok daha rahat geçiyor. yapan bir kişiyle daha konuştum o aynen öyle yapmış benim o şekilde rahat geçti dedi.bacaklarımdan rahatsızlanmaya başlamıştım zaten. Yürürken yağlarımın ağrısı hissediyordum. Ya da bacaklarımı büküyüm o zaman bile ağrıyordu. Son aylardır üst bacağımın kilo almışım gibi genişlediğini hissettim. Lipödem olabileceğini düşündüm. Ameliyatı hemen düşündüm çünkü sonraki evrelerini düşünemedim ve dahada zorlaşacak. Madem ameliyat olmayı düşünüyorum direk karnımıda gerdiriyim fazlalıklar gitsin. Zaten burnum için kontrola gidiyordum doktoruma hemen muayene ettirdim ve karar verdim. Geçen pazartesi görüştüm bu salı olacam inşallah.
Benim doktorum kendi kliniği var anlaşmalı hastanelerle çalışıyor. Vazer aleti için ayrıyetten 10 bin ödedim kiralıyorlarmış. Doktorum herşeyi kendi gerçekleştiriyor. Banada dedi 1 ay sonra sonuç bekleme yüzde 20 değişim olur. 6 ay sonra yüzde seksen formuna girersin dedi.Arkadaşlar ben ameliyathane hemşiresiyim. Plastik cerrahide ne yazıkki özel hastanelerde doktorlar liposuctionu her zaman angarya görürler ve hemşirelere yaptırırlar. Vazer lipo içinse firma çalışanı gelir bazen 5 bin gibi bir meblağ karşılığında firma çalışanına yaptırırlar bu kişiler genelde hemşire olur zaten. Eğer deneyimli bir hemşire değilse orantısız yağ çekimi olabiliyor maalesef. Ama normal şartlarda zaten altı ay sonra son halini anlayabilirsiniz. Lipodan önce verilen sıvı ve parçalanan yağ dokusu bi miktar kalır doku aralıklarında onların emilimi ve vücuttan atılımı ancak altı aya yakın gerçekleşir hemen üzülmeyin tekrar yaptırırm demeyin. Hepinize geçmiş olsun doktorunuza açık açık sorun siz mi yapacaksınız hemşireniz mi diye ama bir çoğu maalesef hoca da olsa böyle çalışıyor. Siz ameliyathaneden birini bulun ona dr sorun derim. Sosyal medya tamamen yalan dolan resimlerler dolu.
Bilgi için çok teşekkürler, Allah razı olsunArkadaşlar ben ameliyathane hemşiresiyim. Plastik cerrahide ne yazıkki özel hastanelerde doktorlar liposuctionu her zaman angarya görürler ve hemşirelere yaptırırlar. Vazer lipo içinse firma çalışanı gelir bazen 5 bin gibi bir meblağ karşılığında firma çalışanına yaptırırlar bu kişiler genelde hemşire olur zaten. Eğer deneyimli bir hemşire değilse orantısız yağ çekimi olabiliyor maalesef. Ama normal şartlarda zaten altı ay sonra son halini anlayabilirsiniz. Lipodan önce verilen sıvı ve parçalanan yağ dokusu bi miktar kalır doku aralıklarında onların emilimi ve vücuttan atılımı ancak altı aya yakın gerçekleşir hemen üzülmeyin tekrar yaptırırm demeyin. Hepinize geçmiş olsun doktorunuza açık açık sorun siz mi yapacaksınız hemşireniz mi diye ama bir çoğu maalesef hoca da olsa böyle çalışıyor. Siz ameliyathaneden birini bulun ona dr sorun derim. Sosyal medya tamamen yalan dolan resimlerler dolu.
Ameliyat olmuşsunuzdur salı demişsiniz bugün cuma oldu Allahm ben ne yaptım demişsinizdir ilk eminimbacaklarımdan rahatsızlanmaya başlamıştım zaten. Yürürken yağlarımın ağrısı hissediyordum. Ya da bacaklarımı büküyüm o zaman bile ağrıyordu. Son aylardır üst bacağımın kilo almışım gibi genişlediğini hissettim. Lipödem olabileceğini düşündüm. Ameliyatı hemen düşündüm çünkü sonraki evrelerini düşünemedim ve dahada zorlaşacak. Madem ameliyat olmayı düşünüyorum direk karnımıda gerdiriyim fazlalıklar gitsin. Zaten burnum için kontrola gidiyordum doktoruma hemen muayene ettirdim ve karar verdim. Geçen pazartesi görüştüm bu salı olacam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?