Bacak Liposuction/Lipödem

Ya diyor ki tüm doktorlar her yerinde aynı reaksiyon göstermez bende bekliyorum 1 ay 20 gün oldu üçüncü ayımı doldurmayı ve az da olsa bir farklılık olmasını çok bekliyorum inan eşim müsait olursa bi kontrole gidicem gittiğimde söyleyeceğim uyluk iç bacağım çok değişik buruşuk falan yani jplazmada yapıldı oraya anlamiyorum bu şekilde mi oluyor
 
Yalan söylüyorlar. Ödem ve yağ şekli farklıdır, bir yıl beklesem de bir şey değişmeyecektir eminim.
 
Yalan söylüyorlar. Ödem ve yağ şekli farklıdır, bir yıl beklesem de bir şey değişmeyecektir eminim.
Çok ameliyat oldum diyorsun inan ilk defa oldum hangisi yağ hangisi ödem çözemiyorum hele çocuklardan oturup vücudumu inceleyemiyorum bile kontrole gittiğimde artık belli olucak inşallah istediğimiz sonuçları alırız ya
 
Benim ameliyat sonrası tüylenme çoğaldı. Daha önce çok azdı, genel olarak çok tüylü değildim ama ameliyat sonrası çoğaldı. Böyle durum yaşayanlar var mı aranızda acaba? Bir de devamlı çorap giydiğim için cilt altına büyüyorlar bazıları.
 
Asena arka üst bscsg8m sanki yapılmamış dediğin gibi ödem ve yag görüntüsü farklıdır demiştin bendeki bildiğin yağ ağlamak istiyorum ya gerçekten tekrar mı ameliyat yapacak yani olmamış diye ne olacak gerçekten merak ediyorum
 
Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar, ben de geçen hafta Çarşamba günü Ali Rıza Erçöçen’e ameliyat oldum sadece alt bacaktan. Şu an için bacaklarım çok ödemli Ama açık konuşmak gerekirse ameliyattan ilk çıktığım halimi beğenmiştim. Şu an çok ödemli olduğu için kimseye hemen bacaklarım çok inceldi çok memnun kaldım diyemem gerçekten çünkü daha çok yeni. Ama Ali rıza bey gerçekten her konudaki sorunuza bilimsel bir şekilde sağlık açısından cevap veriyor bu benim için çok çok önemliydi. Şifa Allah’tandır iyi olup olmayacağını zaman gösterir, inşallah Allah güzellikle şifasını da nasip eder. Fakat derseniz ki Ali Rıza Erçöçen’i öneriyor musunuz ben şu an için açıkçası öneririm gidip en azından bir görüşün derim. Üstelik ben bu doktoru Çapa tıp fakültesinden farklı doktorlarla da görüşerek öğrenmiştim. İki tane de hastasıyla görüştüm bu platformda o şekilde gittim ameliyat oldum. Tam bir ay sonra buraya tekrardan sonucu yazacağım inşallah.
 
Dokunduğumda minik yağlar elime geliyor ve sallanıyor, bu kesin ödem değil. Biraz beklemem gerekiyor, çünkü doktor da ödem olduğunu söyleyecektir, kendisini haklı çıkarmak için. Biraz kilo vermeye çalışıyorum ama fazla vermek istemiyorum, memelerim eriyor, sadece 5 kg gibi, destek amaçlı. Ondan sonra sırt ve karın bölgede zaten ameliyat olmak istiyorum , tekrar bacaklara da yaptıracağım. Ama bu sefer doğru doktor bulmam gerekiyor, gerçi iyi doktor var mı ben artık emin değilim sanki hepsi beceriksiz
 
Selam arkadaşlar bende bi kaç güne ameliyat olacağım. 1. Evre lipödem oluşmuş bacaklarımda. Üst bacak vaser liposuction artı karın germe ve 360 liposuction olacağım. Biraz tedirginim nasıl geçecek nasıl olacak diye. Ama vücuduma baktığımdaki moral bozukluğundan kurtulacağıma seviniyorum. Umarım güzel geçerde iyi ki olmuşum derim
 
Çok geçmiş olsun, inşallah en kolay şekilde girip en rahat şekilde çıkarsınız. Yemenize içmenize ameliyat öncesi bence mutlaka dikkat edin, özellikle sağlıklı şeyleri bol bol tüketmeye özen gösterin. Ben diyet yapmıştım ameliyat öncesi o yüzden bünyem zayıf düştü ameliyat sonrası. Bugün 10. günüm yeni yeni toparlıyorum.
 
Çok çok teşekkür ederim. İnşallah herşey iyi geçer. Yeme içmeye dikkat ediyorum ama en önemlisi sigara doktorum sıkı sıkı uyarda ameliyat sonrası kesinlikle en az 7 gün içmeyeceksin dedi. Akçiğer için çok tehlikeli dedi ameliyat sonrası. Zaten 2 gün hastanede yatmam gerekiyor orda içemem diğer 5 günüde artık stresle geçiririm sanırım ağrılarımı bile unuturum herhalde.
 
Uzanırken felaket ağrılar yok genelde ayaktaysan ilk günler o biraz zorluyor. Ama tabi ilk 2 gün narkoz etkisi insanın afallamasına sebep oluyor. Doktorum ilk hafta bayılma ihtimalin olabilir çok ayakta durma, yatakta egzersiz yap dedi hep. Bi de kompresyon çorabı çok sıkıyo, o sıkıntı maalesef. Mümkün olduğunca sigara içmeyin ilk 10 gün hatta, şey gibi sanki yağlar vücudun ciddi bir parçasıymış gibi vücut sağlığı sallanıyo. O yüzden sabretmeye çalışın, Allah kolaylığını versin inşallah
 
bacaklarımdan rahatsızlanmaya başlamıştım zaten. Yürürken yağlarımın ağrısı hissediyordum. Ya da bacaklarımı büküyüm o zaman bile ağrıyordu. Son aylardır üst bacağımın kilo almışım gibi genişlediğini hissettim. Lipödem olabileceğini düşündüm. Ameliyatı hemen düşündüm çünkü sonraki evrelerini düşünemedim ve dahada zorlaşacak. Madem ameliyat olmayı düşünüyorum direk karnımıda gerdiriyim fazlalıklar gitsin. Zaten burnum için kontrola gidiyordum doktoruma hemen muayene ettirdim ve karar verdim. Geçen pazartesi görüştüm bu salı olacam inşallah.
 
Sigarayıda karın germe ve 360 lipo olacağım için çok uyardı. Burun rinoplastı olduğumda içmiştim onda içmesen daha iyi olur demişti yaraların daha çabuk iyileşir diye ama bunda kesinlikle diye uyardı. Şimdi senin karnını 180 m kare bi ev diye düşün akçiğerin geniş alanda dedi şimdi 80 m kare ev olacak akçiğerin birden dar alanda kalacak dedi. Doğru söyledi mantıklı geldi. Elimden geleni yapacağım. Yavaştan yavaştan heyecan başladı bende.
 
Sizinki bölge olarak daha fazla olduğu için muhtemelen ağrınızda sanırım daha fazla olacaktır. Tabi yinede inşallah olmaz diyelim. Doktor bana çok fazla ilaç verdiği için ve benim midem de hassasiyet olduğu için ben ağrı kesici hiç içmedim. Çünkü zaten antibiyotik vitaminler enfeksiyon ilaçları falan veriyor. Şu an rahat on tane falan merhemlerle beraber ilaç var. Benim ikinci ve üçüncü günüm mide ağrım başladı ilaçların çok fazla olmasından dolayı. Ben o yüzden mecbur ağrı kesiciyi içmedim dedim bari o ek ağrı yapmasın. Ama mesela mide sorunum olmasaydı sabaha erkenden kahvaltı yapar yapmaz ağrı kesici mi içerdim, güne öyle başlardım. kahvaltıda ilk ağrı kesici içtiğiniz zaman özellikle ilk 3-4 gün çok daha rahat geçiyor. yapan bir kişiyle daha konuştum o aynen öyle yapmış benim o şekilde rahat geçti dedi.
 
Benimde mideme bazı ilaçlar gelmiyor. Ama ek olarak mide koruycusu veriyorlardı iyi geliyordu. Sizde inşallah tez zamanda toparlanırsınız inşallah. Ağrı beni ürpertmiyor fazla. Burun daha kötüydü hele hele gece nefes alamıyorsun ilk gece uyuyamamıştım dilim damağım kuruyordu. Hayırlısıyla atlatırız bunuda inşallah
 
Arkadaşlar ben ameliyathane hemşiresiyim. Plastik cerrahide ne yazıkki özel hastanelerde doktorlar liposuctionu her zaman angarya görürler ve hemşirelere yaptırırlar. Vazer lipo içinse firma çalışanı gelir bazen 5 bin gibi bir meblağ karşılığında firma çalışanına yaptırırlar bu kişiler genelde hemşire olur zaten. Eğer deneyimli bir hemşire değilse orantısız yağ çekimi olabiliyor maalesef. Ama normal şartlarda zaten altı ay sonra son halini anlayabilirsiniz. Lipodan önce verilen sıvı ve parçalanan yağ dokusu bi miktar kalır doku aralıklarında onların emilimi ve vücuttan atılımı ancak altı aya yakın gerçekleşir hemen üzülmeyin tekrar yaptırırm demeyin. Hepinize geçmiş olsun doktorunuza açık açık sorun siz mi yapacaksınız hemşireniz mi diye ama bir çoğu maalesef hoca da olsa böyle çalışıyor. Siz ameliyathaneden birini bulun ona dr sorun derim. Sosyal medya tamamen yalan dolan resimlerler dolu.
 
Benim doktorum kendi kliniği var anlaşmalı hastanelerle çalışıyor. Vazer aleti için ayrıyetten 10 bin ödedim kiralıyorlarmış. Doktorum herşeyi kendi gerçekleştiriyor. Banada dedi 1 ay sonra sonuç bekleme yüzde 20 değişim olur. 6 ay sonra yüzde seksen formuna girersin dedi.
 
Bilgi için çok teşekkürler, Allah razı olsun
 
Ameliyat olmuşsunuzdur salı demişsiniz bugün cuma oldu Allahm ben ne yaptım demişsinizdir ilk eminim ama geçecek her acıda olduğu gibi geçiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…