Ben 2,5 aydır kullanıyorum ve hala açılmamış bir tane daha var. Sanırım en az 4 ay kullanacağım.Arkadaşlar siz bacak liposuction sonrası varis çorabını ne kadar süre kullandınız
Peki bir aydan sonra gündüz çıkarıp hiç gezdiğin oldu mu o şekildeBen 2,5 aydır kullanıyorum ve hala açılmamış bir tane daha var. Sanırım en az 4 ay kullanacağım.
Evettt ameliyatımı oldum bugün 9. günümAmeliyat olmuşsunuzdur salı demişsiniz bugün cuma oldu Allahm ben ne yaptım demişsinizdir ilk eminimama geçecek her acıda olduğu gibi geçiyor
Hayır, sadece duş aldığımda çıkarıyorum, en fazla bir saat çörapsız kalıyorum, yarım saat duş ve yarım saat kremin emmesini bekliyorum. Çorapsız kendimi savunmasız hissediyorum. Ve bacaklarım kalın, görmek istemiyorum ((Peki bir aydan sonra gündüz çıkarıp hiç gezdiğin oldu mu o şekilde
Benim variz çorapları taburcu olduğum gün çıkarıldı bel altından diz kapağıma kadar boydan korsem var sadeceHayır, sadece duş aldığımda çıkarıyorum, en fazla bir saat çörapsız kalıyorum, yarım saat duş ve yarım saat kremin emmesini bekliyorum. Çorapsız kendimi savunmasız hissediyorum. Ve bacaklarım kalın, görmek istemiyorum ((
Dur bakalım hemen öyle ümitsizliğe kapılma belki bir baktın altı ay sonra bacakların bütün ödemi gitti ve inceldiHayır, sadece duş aldığımda çıkarıyorum, en fazla bir saat çörapsız kalıyorum, yarım saat duş ve yarım saat kremin emmesini bekliyorum. Çorapsız kendimi savunmasız hissediyorum. Ve bacaklarım kalın, görmek istemiyorum ((
Nasıl yani bacak liposuction yaptırmadın mı senBenim variz çorapları taburcu olduğum gün çıkarıldı bel altından diz kapağıma kadar boydan korsem var sadece
İki doktora muayene oldum ve maalesef olanlar da yağ olduğunu söylediler (( çok net ele geliyor yağlar ((Dur bakalım hemen öyle ümitsizliğe kapılma belki bir baktın altı ay sonra bacakların bütün ödemi gitti ve inceldi
Yazıklar olsun ya insan o kadar emek veriyor o kadar para veriyor. Gidip tekrar doktorla konuşmadın mı telafisini yapsın o zaman sonuçta bir mağduriyet var ortadaİki doktora muayene oldum ve maalesef olanlar da yağ olduğunu söylediler (( çok net ele geliyor yağlar ((
Gidicem, zaman ayarlamam gerekiyor, karşıda ofisi, hafta içi yoğun çalışıyorum, ayarlayamıyorum. Video çekip göndermeyi düşünüyorum. Ama ben ona tekrar ameliyat olmak istemiyorum, paramı iade etsin istiyorumYazıklar olsun ya insan o kadar emek veriyor o kadar para veriyor. Gidip tekrar doktorla konuşmadın mı telafisini yapsın o zaman sonuçta bir mağduriyet var ortada
Kime oldunuz ameliyatınızı??Gidicem, zaman ayarlamam gerekiyor, karşıda ofisi, hafta içi yoğun çalışıyorum, ayarlayamıyorum. Video çekip göndermeyi düşünüyorum. Ama ben ona tekrar ameliyat olmak istemiyorum, paramı iade etsin istiyorum
Benim de daha 16 gün olmasına rağmen uyluk bölgesinde sıktığımda hafif bir kırışıklık var yani böyle sarkacak gibi, ama ben böyle bir kırışıklık olmasın diye kendi bilgilerime dayanarak nemlendirici losyon vücudumuza kullandığımız losyonunun içine Retinol serumu aldım 1 veya 2 damla Retinol serumu damlatıyorum onu sürüyorum emdikten sonra tekrar korse mi giyiyorum çünkü Retinol böyle bu ince kırışıklıkları falan açma da birebir ama bunu sürüp sakın güneşe çıkma yani korsenin içinde olduğu için ben o şekilde kullanıyorum. Ayrıca da vücudun elastin desteği için mutlaka bu süreçte kolajen kullanmakta fayda ediyor benceYa diyor ki tüm doktorlar her yerinde aynı reaksiyon göstermez bende bekliyorum 1 ay 20 gün oldu üçüncü ayımı doldurmayı ve az da olsa bir farklılık olmasını çok bekliyorum inaneşim müsait olursa bi kontrole gidicem gittiğimde söyleyeceğim uyluk iç bacağım çok değişik buruşuk falan yani jplazmada yapıldı oraya anlamiyorum bu şekilde mi oluyor
Gözünüz u, çok sevindim adınıza bi an önce hepimizin iyileşip 0 ödemle sağlıklı bacaklara kavuşması dileğiyleMerhabalar ben de 9 Mayıs’ta ikinci evre lip ödemden dolayı ameliyat oldum bugün yaklaşık 16. günüm ameliyat olduğum için çok mutluyum tabii ki ağrılarım oldu ilk üç günüm çok zor geçti ama son üç gündür rahatım hafif hafif yürüyüşler yapabiliyorum korse verdiler korseyi ilk haftadan daralttım 1:30 iki santim kadar aldırdık kenarında Bugün 16. günüm kilo olarak ilk etapta hiç oynamamıştı ama şimdi bir 4 kg gitmiş gözüküyor tabi yediğim içtiğime de çok dikkat ediyorum çünkü lip ödem de yine iyileşme beslenmesine devam etmek gerekiyormuş bu şekilde ben memnunum yani olmayı düşünenlere tavsiye ederim çünkü gerçekten farklı bir psikolojik ödemle yaşamak yani şu anda bacaklarım incecik şimdi ÖDEMLİ haliyle bile ince çok mutluyum o yüzden
Ödemm çok fena özellikle diz çevresi, üst baldır ve ayak bilekleri çok fena şiş . Patmakla bastırınca bembeyaz oluyorGözünüz u, çok sevindim adınıza bi an önce hepimizin iyileşip 0 ödemle sağlıklı bacaklara kavuşması dileğiyle
Sana tek önerim Ali Rıza Erçöçen, gerçekten müthiş bir doktor. Ben ona ameliyat oldum. 4 haftam daha çok erken ama gerçekten adama dua ediyorum şu an Allah razı olsun diyeKizlaaarErsin Gönüllü lipo ve germe olan var mı aranızda? Instagramda yaptığı işler güzel ama gerçek mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?