Bacak Liposuction/Lipödem

Arkadaşlar siz bacak liposuction sonrası varis çorabını ne kadar süre kullandınız

Ameliyat olmuşsunuzdur salı demişsiniz bugün cuma oldu Allahm ben ne yaptım demişsinizdir ilk eminim ama geçecek her acıda olduğu gibi geçiyor
Evettt ameliyatımı oldum bugün 9. günüm. Pişman olmadım hiç iyiki olmuşum dedim. Ameliyatım sorunsuz güzel geçti. 5 saat sürdü. 3 gün yattım hastanede normal 2. günde taburcu olacaktım. 2. gün yoğun bir öksürük ve balgamla nefes borum tıkanmıştı. Öksürmek çok acı vericiydi karnım parçalanıyor gibiydi. Bi akçığer filmi çekindi bi sorun mu yaşandı diye temizdi göğüs hastslıklarına götürdüler bi kaç ilaç yazmış arada bi ağzıma maske taktılar ilaç tadavisi için. Kan değerlerim düşmüştü kan takviyesi yapıldı. Bunun dışında olduğum ameliyatla hiç bir sıkıntı yaşamadım. 3. gün taburcu olmadan 2 drenlerimde çıktı. Şuanda kendimi çok iyi hissediyorum ağrılarım yok sadece bacaklarımda arada bi tır ağrı oluyor o da normal sanki dayak yemiş ağrısı. Korse bi sıkıyor arada karnımı fazla yemek yemiyorum ara ara az az yiyorum. Salı günü kontrole gittim içindeki kalın süngeri çıkardılar dikişlerim güzel bi sorun yok. Bu halimle bile karnım o sarkık görüntü yok ya böyle bile sevdim. Halen çok şiş ödemli bacaklarımda öyle ama zamanla ödemler iner. İyiki olmuşum diyorum ameliyatın kendisi benim için korkulacak birşey değilmiş. Benim balgam sorunum olduğu için sadece o zorladı.

Peki bir aydan sonra gündüz çıkarıp hiç gezdiğin oldu mu o şekilde
Hayır, sadece duş aldığımda çıkarıyorum, en fazla bir saat çörapsız kalıyorum, yarım saat duş ve yarım saat kremin emmesini bekliyorum. Çorapsız kendimi savunmasız hissediyorum. Ve bacaklarım kalın, görmek istemiyorum ((

Benim variz çorapları taburcu olduğum gün çıkarıldı bel altından diz kapağıma kadar boydan korsem var sadece

Dur bakalım hemen öyle ümitsizliğe kapılma belki bir baktın altı ay sonra bacakların bütün ödemi gitti ve inceldi

İki doktora muayene oldum ve maalesef olanlar da yağ olduğunu söylediler (( çok net ele geliyor yağlar ((
Yazıklar olsun ya insan o kadar emek veriyor o kadar para veriyor. Gidip tekrar doktorla konuşmadın mı telafisini yapsın o zaman sonuçta bir mağduriyet var ortada

Yazıklar olsun ya insan o kadar emek veriyor o kadar para veriyor. Gidip tekrar doktorla konuşmadın mı telafisini yapsın o zaman sonuçta bir mağduriyet var ortada
Gidicem, zaman ayarlamam gerekiyor, karşıda ofisi, hafta içi yoğun çalışıyorum, ayarlayamıyorum. Video çekip göndermeyi düşünüyorum. Ama ben ona tekrar ameliyat olmak istemiyorum, paramı iade etsin istiyorum

Merhabalar ben de 9 Mayıs’ta ikinci evre lip ödemden dolayı ameliyat oldum bugün yaklaşık 16. günüm ameliyat olduğum için çok mutluyum tabii ki ağrılarım oldu ilk üç günüm çok zor geçti ama son üç gündür rahatım hafif hafif yürüyüşler yapabiliyorum korse verdiler korseyi ilk haftadan daralttım 1:30 iki santim kadar aldırdık kenarında Bugün 16. günüm kilo olarak ilk etapta hiç oynamamıştı ama şimdi bir 4 kg gitmiş gözüküyor tabi yediğim içtiğime de çok dikkat ediyorum çünkü lip ödem de yine iyileşme beslenmesine devam etmek gerekiyormuş bu şekilde ben memnunum yani olmayı düşünenlere tavsiye ederim çünkü gerçekten farklı bir psikolojik ödemle yaşamak yani şu anda bacaklarım incecik şimdi ÖDEMLİ haliyle bile ince çok mutluyum o yüzden

Benim de daha 16 gün olmasına rağmen uyluk bölgesinde sıktığımda hafif bir kırışıklık var yani böyle sarkacak gibi, ama ben böyle bir kırışıklık olmasın diye kendi bilgilerime dayanarak nemlendirici losyon vücudumuza kullandığımız losyonunun içine Retinol serumu aldım 1 veya 2 damla Retinol serumu damlatıyorum onu sürüyorum emdikten sonra tekrar korse mi giyiyorum çünkü Retinol böyle bu ince kırışıklıkları falan açma da birebir ama bunu sürüp sakın güneşe çıkma yani korsenin içinde olduğu için ben o şekilde kullanıyorum. Ayrıca da vücudun elastin desteği için mutlaka bu süreçte kolajen kullanmakta fayda ediyor bence

Gözünüz u, çok sevindim adınıza bi an önce hepimizin iyileşip 0 ödemle sağlıklı bacaklara kavuşması dileğiyle

Kizlaaar Ersin Gönüllü lipo ve germe olan var mı aranızda? Instagramda yaptığı işler güzel ama gerçek mi bilemiyorum

Kizlaaar Ersin Gönüllü lipo ve germe olan var mı aranızda? Instagramda yaptığı işler güzel ama gerçek mi bilemiyorum
Sana tek önerim Ali Rıza Erçöçen, gerçekten müthiş bir doktor. Ben ona ameliyat oldum. 4 haftam daha çok erken ama gerçekten adama dua ediyorum şu an Allah razı olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…