bacak yag aldirma icin dr. önerileriniz?

tilsim85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
57
0
36
İsviçre
Arkadaslar
Ben senelerdir bacaklarimi yaptirmak istiyorum. Korkudan simdiye kadar yaptiramadim. Tavsiye edebildiginiz DRlar var mi? Yada sizin tecrübeleriniz nelerdir?

tesekkürler

İstanbul da tanıdığım hatta kardeşimin estetisyeni var. Çok deneyimli güveniyorum. tecrübe ve deneyimlerine Eğer İstanbul da ameliyat olmak sizin için uygunsa tekrar paslaşırız...

İstanbul da tanıdığım hatta kardeşimin estetisyeni var. Çok deneyimli güveniyorum. tecrübe ve deneyimlerine Eğer İstanbul da ameliyat olmak sizin için uygunsa tekrar paslaşırız...

Merhaba bende düşünüyorum. karın bacak popo .Fiyat biraz fazla geldi düşünm aşamasındayım.

bayanbeceriklicim hangi dr. veya hastane peki bu? burda isim vermek oluyor mu bilemedim? ben bacaklarimdaki yagi aldirip ve sekillendirmek istiyorum yani liposuction ameliyati?

ya arkadaslar cok zor hangi dr. diye karar vermek icin cünkü herkez ben iyiyim diyor ve ameliyat oldugu icin gözü kapalida karar veremiyorum

tesekkür ederim yardimlariniz icin...

İstanbul da bu doktor yani bildiğim tanıdığım daha önce bir kaç kere estetik yakınlarım hatta eşim estetik yaptırmıştı. Yani ismini veriyim uzman doktor plastik cerrahi Ozan BALIK. İnternette araştırabilirsiniz :)

benm de bacaklarım çok kalın, bileğim de öyle. ama kavitasyon düşünüyorum ameliyatsız bi çözüm sonuçta.

Arkadaslar
Ben senelerdir bacaklarimi yaptirmak istiyorum. Korkudan simdiye kadar yaptiramadim. Tavsiye edebildiginiz DRlar var mi? Yada sizin tecrübeleriniz nelerdir?

tesekkürler

Ben gecen yaz burun ucu ameliyati oldum, dudaklarimda cok ince ne yapabiliriz diye sordugumda doktorum hazir ameliyata giriyosun istersen vucudundan yag alip dudagina enjenkte edebiliriz dedi, cokta makul bi fiyata geldi hemen kabul ettim, cok zayifim buarada kara kuru dedikleri gibi. Diz kapaklarimin yanlari yani bacak icimden yag almak zorundaydik cunku en tombul yerim orasiydi Zaten fazlalik hissediyodum orda iyi durmuyodu o yaglar. Neyse ameliyattan ciktim, bacak iclerim sagli sollu bandajli ve mosmordu, aci hic hissetmedim. Morluklar 1-2 hafta icinde tamamen kayboldu, ama yag alirken delik acmislar o delik izleri sivrisinek isirigi gibi hala iki minik nokta olarak orda kaldi, bu da hic sorun degil, asil mesele sag bacagimin diz kapagina dogru hafif bir uyusukluk hissediyorum o gunden beri ve hala gecmedi. Mesela makineyle tuylerimi alirken oraya gelince uyusuklukluktan dolayi rahatsiz edici bi his oluyo. Bunu simdiye kadar araba kullanmaya yordum, heralde dedim gaz fren yapmaktan o bacagin iyilesmesine olanak saglamadim. Ama yok artik eminim gazla frenle alakasi yok, yag alinirken bi sinire falan geldi heralde, siz bacaginizidan yag aldircaksaniz bi arkadasim bunu yasamis diyin en azindan doktorunuz bu konuda bilincli oldugunuzu bilsin. Orda daha yag birikmesi olmadi, bacagimin sekli bi nebze duzeldi, asil amac dudak doldurmaydi zaten. Ayrica cok dusunmeyin ya, ben yillarca bekledigim seyler icin hep cok pisman oldum, omur gecmeden kendimizi guzellestirelim, yinede bacak calisip popo diklestirmenizide oneririm. Bir estetik ameliyati haketmek icin kendinize sart koyun, sonuc odakli degil, 35 gun boyunca pespese hergun 1 saat spor yaptiktan sonra bu ameliyat benimdir diyin. Sporla cok sey degisiyo. Kendinizi cok seveceksiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Benim doktorum serhat tuncer dün vaser lipo oldum şuan ödemden göremıorum ama hiç ağrım szm yok bence bu doktorun parmakları sihirli.. Nişantaşında yerleri mutlaka gidin görüşün derim zaten çok konuşan biri değil neyse onu söylüyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar

tesekkürler

canım kesinlikle Ahmet Karacalar bu konudaki en iyi isim denebilir ancak öyle bir fiyat söyledi ki bana hala para biriktirmeye çalışıyorum, ondan daha uygun fiyata yapacak bir sürü doktor buldum ama nedense güvenemiyorum, eğer Ahmet Karacaları düşünürsen bir kaç kişinin olması halinde indirimler yaptığını duymuştum, bizzat bana da kendisi söyledi grup indirimi yapıyoruz diye düşünürsen irtibat kuralım canım ben para biriktirme aşamasındayım yıllardır en müzdarip olduğum konu kalın bacaklarım oldu uzun zamandır araştırıyorum bu konudaki en iyi isimlerden biri de süperplasttan Hüseyin Güner o da yine çok iyi bu konuda

Arkadaslar ben lazerliposuction oldum ama hic memnun kalmadim. Bacaklarim eskiye göre sekillendi ve inceldi fakat kilo alinca tekrar kallinlasti ayrica sag bacagimda cukurlar olustu cok kötü bi görüntü bu yüzden tekrar dr gittim ve bu sikayetimi söyledim ikinci kez revizyon ameliyati oldum cukurlarum dolduruldu ama 2tanesini yine tam yapamamis hala belli oluyor. Ayrica bi arkadasim diz kapaklarinin uyusuk oldugunz söylemis ayni sorun bendede var farkli olan uyusuk degil ama bi tuhaf his. Yine gidicem biraz kilo verim sonra. Bude sanirim ameliyattan mi bilmiyorum ama her ameliyatimdan sonra kilo aldim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Arkadaslar

tesekkürler

Ben doktor ibrahim askar'da randevu aldim ameliyat icin.. ve korkuyorum! ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…