Eki Görüntüle 363398
Kızlar merhaba
Benım sorunum diz kapagımının altında ve üstünde bacağımın iç kısmının boş olması(bacaklarımı birleştirince boşluk kalıyor) bacak yapım zaten ince.birde o boşluklar olunca daha bir çırpı gözüküyor. bacak yapımdan şikayetçi değilim çarpık falan değil ama boşluklara takmış durumdayın. resim ekledim daha iyi anlamanız için kırmızıyla çizili. dizimin tam altı çizili kızım ve dizimin üstü. bu arad boşluk derken yuvarlak bir daire tarzı bşluk düşünmeyin. resimdeki bacağın yanına öbür bacağı hayal edin. kilo alsam dolarmı acaba ?
canım senin yine kemiklerin düzmüş dua et :) benim kemik yapım bozuk ve hiç doktora gitmedim gidemiyorum da iş dolayısıyla.sana şimdi fotolarını koycam bacaklarımın az önce cektimestatikle filan yapılırmı bilmiorum çarpık baya bi ama sonrası daha kötü olursa diye de korkuyorum. böyle de giydiğim hiç Eki Görüntüle 383498 Eki Görüntüle 383499 Eki Görüntüle 383500 birşey yakısmıyor etek filan da hiç giyemiyorum.bu konudan bende cokkkk muzdaribim yine de cok şükür kendi ayaklarımın üstünde yürüyorum kimseye yük olmadan o konuda şükrediyorum ama :44::44:
canım senin yine kemiklerin düzmüş dua et :) benim kemik yapım bozuk ve hiç doktora gitmedim gidemiyorum da iş dolayısıyla.sana şimdi fotolarını koycam bacaklarımın az önce cektimestatikle filan yapılırmı bilmiorum çarpık baya bi ama sonrası daha kötü olursa diye de korkuyorum. böyle de giydiğim hiç Eki Görüntüle 383498 Eki Görüntüle 383499 Eki Görüntüle 383500 birşey yakısmıyor etek filan da hiç giyemiyorum.bu konudan bende cokkkk muzdaribim yine de cok şükür kendi ayaklarımın üstünde yürüyorum kimseye yük olmadan o konuda şükrediyorum ama :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?