Yarın tan kan sayımı olacak bakalım inşallah kötü birşey degildirKansızlıktan oluyor genelde demir eksikliği felanda yapıyor. Bol pekmez ciğer tüketin. Demir takviyesi alın mutlaka
Çok geçmiş olsun cnmCanım bende bunu araştırıyordum senın mesajını okudum bende de vat aynı durum evet çarpma sonucu morarma oluyor normal olarak ama önceden bir yerimi çarpsam parmak ucu kadar sararımsı ya da açık lilamsı bi morluk olup geçiyordu bu aralar bacağımı çarpsam ya da çarpmasam hasar gören yerde morluk geniş alana dağılıyor çok büyük bir cisimle vurulmuş aşırı büyük darbe almış gibi ve siyahımsı koyu bi renk oluyo doktora gitsem dahiliyemi bilemedim bizden başka başına gelen var mı acaba
Hadi canım ya benım de önceden çarpma morluklarım mavi olup sararıp geçiyorduÇok geçmiş olsun cnm
Evet dahiliye önce kanda bakıyor Allah korusun farkli bir şüphesi olursa hemotolojiye yolluyor.ben de bu ara temizlik falan cok yoruldum arada carptigim yerler de oluyor du ama onları biliyorum bir kac tane cikti onlari çarpmadim iyi biliyorum
Şimdi böyle oluyor çok büyük dağılıyor çürük gibiÇok geçmiş olsun cnm
Evet dahiliye önce kanda bakıyor Allah korusun farkli bir şüphesi olursa hemotolojiye yolluyor.ben de bu ara temizlik falan cok yoruldum arada carptigim yerler de oluyor du ama onları biliyorum bir kac tane cikti onlari çarpmadim iyi biliyorum
Hadi ya ben de yarın gitmeyi düşünüyorum bi dâhiliyeye benım de büyük ihtimalle vitamin eksikliği ile ilgiliBir ara bende çok sık olurdu, hafif temasla bile morarırdım. Trombositim düşüktür benim. Dahiliyeye gittim. Pıhtılaşma sürem yüksek çıktı. Demirim düşünce sanırım oluyor. Hematolojiye yönlendirildim, doktor ilgilenmedi bile. Akışına bıraktım. İnternete göre lösemiymişim ama demir eksikliğinden sanırım
Benim de oyleHadi canım ya benım de önceden çarpma morluklarım mavi olup sararıp geçiyordu
Allah korusunBir ara bende çok sık olurdu, hafif temasla bile morarırdım. Trombositim düşüktür benim. Dahiliyeye gittim. Pıhtılaşma sürem yüksek çıktı. Demirim düşünce sanırım oluyor. Hematolojiye yönlendirildim, doktor ilgilenmedi bile. Akışına bıraktım. İnternete göre lösemiymişim ama demir eksikliğinden sanırım
Aman cnm kötü birşey cıkmasın da. Sen de ihmal etme ben sabah kan vereceğim strese girdim iyiceŞimdi böyle oluyor çok büyük dağılıyor çürük gibi
Ay canım hiç sorma bende stres yaptım ya yarın vericem bende bklm kalbimizi ferah tutalımAman cnm kötü birşey cıkmasın da. Sen de ihmal etme ben sabah kan vereceğim strese girdim iyice
Ay canım hiç sorma bende stres yaptımAman cnm kötü birşey cıkmasın da. Sen de ihmal etme ben sabah kan vereceğim strese girdim iyice
Geçmiş olsun abla inşallah korkulacak bir şey yokturYarın tan kan sayımı olacak bakalım inşallah kötü birşey degildir
Ben de cok stresliyim cnm bu ara da cok yoruldum iş güc derken. Sabah kan verdim inşallah bir sorun çikmazKizlar hic endisleenmeyin. Bunun cok daha fazlasi bir an bakmistim butun bacagimin arkasi morarmisti bir suru testler yapildi losemi vs her seye bakildi hem turkiyede hem yurtdisinda ama sonuc hic hir sorun yok. doktorlar stres kaynakli kilcal damar catlamasi dediler hatta morarma olmadan once kasinmaya basliyordu sonradan farkettim o kasinma kilcal damarlarin catlamasindan kaynaklaniyormus ben de dusununce hep stresli zamanlarimda olmustu sinav stresim vs
Sağol cnm inşallahGeçmiş olsun abla inşallah korkulacak bir şey yoktur
Canın sonuçlar çıkınca burdan yaz benım randevu öğleden sonra yarına çıkar kan falan istese inşallah temiz çıkar ikimizindeAman cnm kötü birşey cıkmasın da. Sen de ihmal etme ben sabah kan vereceğim strese girdim iyice
Amin canım inşallah. Bakıyorum henuz birşey yok inan her e nabıza girdiğimde kalbim carpıyorCanın sonuçlar çıkınca burdan yaz benım randevu öğleden sonra yarına çıkar kan falan istese inşallah temiz çıkar ikimizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?