Cnm doktor akrabam zaten korkma dedi hemotolojiye gerek var mi dedim yok sen zaten kontrillerini yaptirmişsın dediGördüm istersen birde başka doktora git
Kendiliginden oluyor cnmHalla halla neden oluyor ki o kendiliğinden mi oluşuyo morluk çarptın mı bir yere
He iyi barı canım sende endişelenme artık tetkiklerin yapılmış daha önce içini ferah tutCnm doktor akrabam zaten korkma dedi hemotolojiye gerek var mi dedim yok sen zaten kontrillerini yaptirmişsın dedi
Sağol cnm benimHe iyi barı canım sende endişelenme artık tetkiklerin yapılmış daha önce içini ferah tut
Canım nasıl oldun geçti mi morluklarSağol cnm benim
Cnm inşallah temiz cıkar sonuçların. Valla dün bacagimda yine bir iki tane kuçuk cıkti bu ne çözemiyorum. Hani şüpheli bir durum olsa yine hemotolojiye yollar di ki sordum zaten yok gerek yok tahlillerinde bir sorun yok dedi. D vitaminim oldukca düşük 16 da o derece düşük acaba ondan mı oluyor. Hemotoloji de sana birsey sordular mı ya da sen sordun mu korkulacak birşey var mı diyeCanım nasıl oldun geçti mi morluklar
Ben daha d vitamini ilaç kullanamadım hematoloji bölümüne gittim 16 tüp kan artı iki idrar aldılar birde karnımdan ultrasona giricem daha
Bazı testler yapmam gerekiyor dedi sonuca göre değerlendiricem dedi d vitamininin aşırı düşük dedi 8 benım d vitamini inşallah temiz çıkar başka da bişey demedi 1 ay sonra falan gidicem sonuçlar anca çıkarmış bir sürü kan verdim elimde tutamadım ilk defa bu kadar kan verdim bi korktumCnm inşallah temiz cıkar sonuçların. Valla dün bacagimda yine bir iki tane kuçuk cıkti bu ne çözemiyorum. Hani şüpheli bir durum olsa yine hemotolojiye yollar di ki sordum zaten yok gerek yok tahlillerinde bir sorun yok dedi. D vitaminim oldukca düşük 16 da o derece düşük acaba ondan mı oluyor. Hemotoloji de sana birsey sordular mı ya da sen sordun mu korkulacak birşey var mı diye
Cnm sesin soluğun çıkmıyor. Merak ettim sonuçların çıktı mıAy canım hiç sorma bende stres yaptım ya yarın vericem bende bklm kalbimizi ferah tutalım
Canım geçen gittim genetik daha çıkmamış plt yüksek çıkıyor tekrar kan ver dedi 5 tüp de geçen hafta verdim plt yine yüksek çıkmış 472 çıkmıç 1 ay sonra falan tekrar gidicem sonuçları almaya beyin emarı çekildim ilaçlı karnımdan ultrason çekildim çok şükür onlar temiz çıktıCnm sesin soluğun çıkmıyor. Merak ettim sonuçların çıktı mı
Cnm inşallah sonucun da temiz gelir. Hala morlukların var miCanım geçen gittim genetik daha çıkmamış plt yüksek çıkıyor tekrar kan ver dedi 5 tüp de geçen hafta verdim plt yine yüksek çıkmış 472 çıkmıç 1 ay sonra falan tekrar gidicem sonuçları almaya beyin emarı çekildim ilaçlı karnımdan ultrason çekildim çok şükür onlar temiz çıktı
Genetik testlerim çıkmadı bklm inşallah temiz çıkar 1 ay sonra tekrar gidicem canım genetik o zamana çıkmış olurPıhtılaşma sorunları da olabilir çok geçmiş olsun genetik olarak test yapılırsa çıkabilir eğer varsa öyle bir sorun
İnşallah canım yok bir yere çarpmadığım sürece yok çarptımmı direk morarıyorCnm inşallah sonucun da temiz gelir. Hala morlukların var mi
Benim de var pıhtılaşma sorunu genetik olarak en ufak şeyde morarirGenetik testlerim çıkmadı bklm inşallah temiz çıkar 1 ay sonra tekrar gidicem canım genetik o zamana çıkmış olur
Hadi ya senin de genetik testte mi çıktı başka belirti. Varmıydı bir yerin kesildiğinde fala bakardi kanama durmazmış pıhtışam sorununda bende öyle bişey yok sadece en ufak şeyde hemon morarıyorBenim de var pıhtılaşma sorunu genetik olarak en ufak şeyde morarir
Cnm gittin mi inan çok merak ediyorum
Cnm ne yaptın sonucun çıktı mı? Umarım kötü birşey yokturGördüm istersen birde başka doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?