BACAKLARIMDA SEBEPSİZ MORLUKLAR

Senın idrar da lökosit mik e bakıldı mı wbc oluyormuş o referans aralığı 0.5 yazıyor benım sonucum 5.3 çikmiş referans dışı diyor bişey olur mu

Canım nasıl oldun geçti mi morluklar
Ben daha d vitamini ilaç kullanamadım hematoloji bölümüne gittim 16 tüp kan artı iki idrar aldılar birde karnımdan ultrasona giricem daha
Cnm inşallah temiz cıkar sonuçların. Valla dün bacagimda yine bir iki tane kuçuk cıkti bu ne çözemiyorum. Hani şüpheli bir durum olsa yine hemotolojiye yollar di ki sordum zaten yok gerek yok tahlillerinde bir sorun yok dedi. D vitaminim oldukca düşük 16 da o derece düşük acaba ondan mı oluyor. Hemotoloji de sana birsey sordular mı ya da sen sordun mu korkulacak birşey var mı diye

Bazı testler yapmam gerekiyor dedi sonuca göre değerlendiricem dedi d vitamininin aşırı düşük dedi 8 benım d vitamini inşallah temiz çıkar başka da bişey demedi 1 ay sonra falan gidicem sonuçlar anca çıkarmış bir sürü kan verdim elimde tutamadım ilk defa bu kadar kan verdim bi korktum

Cnm sesin soluğun çıkmıyor. Merak ettim sonuçların çıktı mı
Canım geçen gittim genetik daha çıkmamış plt yüksek çıkıyor tekrar kan ver dedi 5 tüp de geçen hafta verdim plt yine yüksek çıkmış 472 çıkmıç 1 ay sonra falan tekrar gidicem sonuçları almaya beyin emarı çekildim ilaçlı karnımdan ultrason çekildim çok şükür onlar temiz çıktı

Pıhtılaşma sorunları da olabilir çok geçmiş olsun genetik olarak test yapılırsa çıkabilir eğer varsa öyle bir sorun

Cnm inşallah sonucun da temiz gelir. Hala morlukların var mi

Pıhtılaşma sorunları da olabilir çok geçmiş olsun genetik olarak test yapılırsa çıkabilir eğer varsa öyle bir sorun
Genetik testlerim çıkmadı bklm inşallah temiz çıkar 1 ay sonra tekrar gidicem canım genetik o zamana çıkmış olur

Benim de var pıhtılaşma sorunu genetik olarak en ufak şeyde morarir
Hadi ya senin de genetik testte mi çıktı başka belirti. Varmıydı bir yerin kesildiğinde fala bakardi kanama durmazmış pıhtışam sorununda bende öyle bişey yok sadece en ufak şeyde hemon morarıyor

Benim erken doğum ve düşüklerim olunca genetik testler yapıldı öyle çıktı ama bildim bileli morarirdi hep birde çok sık burun kanamaları olurdu bende KBB o zamn kan pıhtı zamanın uzun demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…