İnşallah canım benım bunlar referans dışıCnm on tane referans disi evet inşallah önemli olanlardan degildir.
Yarın çıkar senınde aslında sen sabah verdin bide ben 4 te verdimCnm on tane referans disi evet inşallah önemli olanlardan degildir.
Trigliserit biraz sıkıntı evet cnmTrigliseris , sedimentesyon, amilaz, Ldhlaktak, lökosit milk, bilirubin indirekt, UIBC,
O ne oluyor canımTrigliserit biraz sıkıntı evet cnm
Kandaki yağ oranı kötü kolestrolün nasil ldl yazan değer bu ikisi de önemliO ne oluyor canım
O normal çıkmış canım yeşil alandaKandaki yağ oranı kötü kolestrolün nasil ldl yazan değer bu ikisi de önemli
Wbc rbc asıl en onemli olan bu iki değer. Allah korusun bir cok kötü hastalikta bu degerler cok düsüyor ve yükseliyorO ne oluyor canım
Bak bu iyi iste cnm onlar yüksek ya da dusuklugunde direk hemotolojiye yolluyorlarO normal çıkmış canım yeşil alanda
Hadi yaa allahtan onlarda bişey çımamış canım çok şükürWbc rbc asıl en onemli olan bu iki değer. Allah korusun bir cok kötü hastalikta bu degerler cok düsüyor ve yükseliyor
Bak bu iyi iste cnm onlar yüksek ya da dusuklugunde direk hemotolojiye yolluyorlar
Cok şükür inşallah benim de iyi çıkar elim yüregimde. Babasiz tek yavrum var 15 yasinda rabbim onun yüzüne baksin. Düşüne düşüne bu hale geldim stresten üzüntüdenHadi yaa allahtan onlarda bişey çımamış canım çok şükür
Bana dua et cok ihtiyacım varHadi yaa allahtan onlarda bişey çımamış canım çok şükür
Canım inşallah güzel çıkar kalbini ferah tut tüm dualarım seninle olsun allah yavrun için inşallah berrak çıkar sonuçların Allah'ın sen duy bizi üzme kendini hiç bişey yoktu Allah'ın izniyleCok şükür inşallah benim de iyi çıkar elim yüregimde. Babasiz tek yavrum var 15 yasinda rabbim onun yüzüne baksin. Düşüne düşüne bu hale geldim stresten üzüntüden
Amin canım Allah razı olsunCanım inşallah güzel çıkar kalbini ferah tut tüm dualarım seninle olsun allah yavrun için inşallah berrak çıkar sonuçların Allah'ın sen duy bizi üzme kendini hiç bişey yoktu Allah'ın izniyle
Cnm seni öpüyorum hayırlı gecelerin olsun. Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallahCanım inşallah güzel çıkar kalbini ferah tut tüm dualarım seninle olsun allah yavrun için inşallah berrak çıkar sonuçların Allah'ın sen duy bizi üzme kendini hiç bişey yoktu Allah'ın izniyle
Tamm canım benim güzel haberlerini bekliyorumCnm seni öpüyorum hayırlı gecelerin olsun. Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallahyarın sonuçlar çıkınca yazarim cnm
Cnm inat etti sonuclar dusmuyor. Bugun ögleden sonraya kadar duserse yoksa doktora gidecegimTamm canım benim güzel haberlerini bekliyorum❤
Benım dün 62 ydi test sahısı şimdi baktım 76 ya yüksekmiş d vitaminim aşırı düşük çıkmış 8 çıkmış o da referans dışıCnm inat etti sonuclar dusmuyor. Bugun ögleden sonraya kadar duserse yoksa doktora gidecegim
Cnm benim wbc lym yüksek elim ayağım titriyor moralim cok bozuk şimdi doktora gidiyorumBenım dün 62 ydi test sahısı şimdi baktım 76 ya yüksekmiş d vitaminim aşırı düşük çıkmış 8 çıkmış o da referans dışı
Bazen doktor onaylamadan düşmüyor çıkmış oluyor ama siz gidince doktor onaylıyor öyle e nabiza düşüyor. Bence kendiniz bakmayin. Çünkü bazi değerler bir bütün olarak bakılıyor. Bazı şeyler düşük olur ama genel olarak değerlendirme oluyor tek tek değilCnm inat etti sonuclar dusmuyor. Bugun ögleden sonraya kadar duserse yoksa doktora gidecegim
Onlari işte tek başına bakmamalisniz kendinize stres yapmayın.Cnm benim wbc lym yüksek elim ayağım titriyor moralim cok bozuk şimdi doktora gidiyorum
Hadi canım ya kaç çıktı wbc lymCnm benim wbc lym yüksek elim ayağım titriyor moralim cok bozuk şimdi doktora gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?