Teşekkür ederim canım önümüzdeki Perşembeye randevu aldım allah işi karışmazsa gidicem bklm inşallah temiz çıkar her şeyimHematoloji korkulacak bir bölüm değil nasıl ki vücudumuzdaki her bölüme ayrı bir bölüm bakıyorsa kan biriminede hematoloji bakıyor.Gayet normal PLT niz yüksek gelmişken sizi hematolojiye sevketmesi.Trombositoz olabilirsiniz ihmal etmeyin.Doktorlar bizi başka bölümlere illa kanserden şüphelendikleri için sevketmiyor.Baska bir bölümün alanı olduğu için sevkediyor.
Aynı bende yaa bir an önce toparlanırız inşallahAyniyim ayakta zor duruyorum hic halim yok hep yorgunum
Inşallah cnmAynı bende yaa bir an önce toparlanırız inşallah
Cnm gittin mi inan çok merak ediyorumAynı bende yaa bir an önce toparlanırız inşallah
Gittim canım hemotolojiye tedbir amaçlı gitmen gerekir ama korkacak veya aşırı tedirgin olacağin bir durum yok dediCnm gittin mi inan çok merak ediyorum
Oh çok şükür dedim ya cnm her giden de kötü birsey cikacak diye birşey yokGittim canım hemotolojiye tedbir amaçlı gitmen gerekir ama korkacak veya aşırı tedirgin olacağin bir durum yok dedi
Aynen içim rahatladı sadece tedbir amaçlı gidicemOh çok şükür dedim ya cnm her giden de kötü birsey cikacak diye birşey yok
Cnm senin plt kaç cıkmıştıAynı bende yaa bir an önce toparlanırız inşallah
Canım şubatta 520 çıkmış şimdi geçen yapılan testte 420 çıkmışCnm senin plt kaç cıkmıştı
Korkma bak doktor da demiş zaten. Herseyin başı sitresCanım şubatta 520 çıkmış şimdi geçen yapılan testte 420 çıkmış
Benim 300 küsürCnm senin plt kaç cıkmıştı
Hm senin düşükmüş canım sende referans aralığı kaç olmalı diyor canımBenim 300 küsür
Sınır 450 cnmHm senin düşükmüş canım sende referans aralığı kaç olmalı diyor canım
Bizim hastanenin sistemin de 400 diyorSınır 450 cnm
Evet cnm bugün sabah yine iki tane mercimek kadar sol bacagimda morluk var diBizim hastanenin sistemin de 400 diyor
Canım senın bu wbc dediğin lökosit mi google dan baktım da öyle yazıyor
Bizim hastanenin sistemin de 400 diyor
Resim attim bak cnmBizim hastanenin sistemin de 400 diyor
Halla halla neden oluyor ki o kendiliğinden mi oluşuyo morluk çarptın mı bir yereEvet cnm bugün sabah yine iki tane mercimek kadar sol bacagimda morluk var dibiraz dokununca morluk kirmiziya dönüyor bu neyin nesi valla hala korkuyorum
Gördüm istersen birde başka doktora gitResim attim bak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?