BACAKLARIMDA SEBEPSİZ MORLUKLAR

Canım benım de çok dökülüyordu

Canım ben bugün gidemedim yaa misafir geldi geç gitti hastane kapandı burdaki doktor ille 3 ten sonra bakıyor onu da misafirim vardı yarın gidicem artık bende çok merak ediyorum
Tmm cnm hadi inşallah hayırlısi. Ya ben bugün gündüz içilen d vitaninden ictim sabahtan beri sersem gibiyim agir mi geldi ne. Aksam içilenden dün gece içtim böyle yapmadi ama bu diger gündüz içilen beni çok yordu

Halla halla ağır min geldi ki ne verdi ilaç ismi olarak neleri kullanıyorsun bklm bana ne vericek ben bugün sersem gibiyim kafam kalkmıyo aşırı yorgun hisssediyorum kendimi hiç enerjim yok

Halla halla ağır min geldi ki ne verdi ilaç ismi olarak neleri kullanıyorsun bklm bana ne vericek ben bugün sersem gibiyim kafam kalkmıyo aşırı yorgun hisssediyorum kendimi hiç enerjim y

Halla halla ağır min geldi ki ne verdi ilaç ismi olarak neleri kullanıyorsun bklm bana ne vericek ben bugün sersem gibiyim kafam kalkmıyo aşırı yorgun hisssediyorum kendimi hiç enerjim yok
Cnm istersen özelden numaramı yazayim ordan görüselim ilacların resmini de atayim. Valla o ilactan sonra ayakta zor gezdim bugun hala sersem gibiyim

Cnm istersen özelden numaramı yazayim ordan görüselim ilacların resmini de atayim. Valla o ilactan sonra ayakta zor gezdim bugun hala sersem gibiyim
Olur canım özelden ya mesaj atayım bana atarsın ordan halla halla bana ne vericek çok merak ediyorum

canım D vitamini düşük b 12 düşük kolesterol yüksek çıkmış Karaciğer yağlanması var kansızlık yok dedi ve sonuç D vitamini vermedi hiç bir ilaç vermedi hemotolojiye gönderdi morluklar çarpmayla çok oluyor demiştim ilk gittiğimdw morluktan gittiğim için hemotoloji görücek seni sonra ilaç verebilirim dedi neden ki şüphelendiği bişey mi var anlamadım gitmezsem olmaz mı dedim olmaz dedi sonra bişey çıkar dedi
Attim cnm baktin mi

Cnm dur korkma hemen panik yapma. Beni de ilk hemotolojiye yolladiklarinda boyle korktum. Bir çok genetik testler ve periferik yayma yapildi benim için o sure biraz stresli ve korkulu oldu. Jak 1 jak 2 bakıldı. Hemotolojik bir durum var mi ki inşallah yoktur tedbir amaçlı bakacaklar.

Kan mı vericem tekrar bu süreç ne kadar sürüyor 1 seferde bitiyor mu sende bişey buldular mi ya ne biliyim stres yaptım

Kan mı vericem tekrar bu süreç ne kadar sürüyor 1 seferde bitiyor mu sende bişey buldular mi ya ne biliyim stres yaptım
Cnm önce periferik yayma isteyecekler. Bende ki yapılani yazayim. 14 tüp kan aldılar bir günde. Benim önemli olan bir iki degerim yüksek diye şüphelendi. Lym lym% si wbc ve hct bunlar Allah korusun lösemi gibi bir cok hastalik icin önemliymis. Bana dedi ki senden kemik iliği biyopsisi alabilirim deyince gözümün yaşı yerlere aktı. Dedim neyim var bakmadan birşey diyemem dedi. Sürekli kan aldılar. Ankaraya yolladılar. Bir sonuç bir ayda geliyor du.elim yüreğimde öyle beklerdim. 4 tane Ankaraya genetik tahlil yolladilar hepsi temiz geldi psikolojim alt ust oldu bu surede sontahlil de temiz gelince daha gitmedim. 3 ay böyle git gel yaptim. Geçen gün wbc biraz yüksek cikinca dahiliye doktorum korkma dedi. Dedim hemotolojik bir seye gerek var mı dedim yok sen zaten onlara baktırmışsın dedi cnm

Senin wbc ve dediklerim yüksek değil dimi. Onlar önemli sana da tedbir amaçlı bakacaklar bu fmf olabilir akdeniz ateşi çünkü ablamda böyle cok morluklar var dı onda fmf çıktı ben de çıkmadı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…