Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

arkadaşlar bende aynı dertten muzdariptim en sonunda cildiye uzmanına gittim. olekeler için antibiyotik krem verdi. bi hafta kullandım lekeleri baya bir iyileştirdi. bir sene boyunca bacaklarını tüy dökücü krem ile al dedi. kesinlikle iyileşene kadar kökünden alma, keselerken de aşağıdan yukarıya doğru kesele dedi. bir aydır yapıorum ve gerçek anlamda düzelme var. tavsiye ederim.
 neler denedim neler, ne duyduysam yaptım ama ı ıhh... bana mısın demedi, yaz boyunca etek giyemedim. ne zaman giymek istesem tüylerimi aldım, baktım ki batıklar dolu... onlar çıkardım yara oldu. hadi iyileşsinler dedim, onlar iyileşene kadar tüyler yeniden çıktı. lekeler de cabası... bacaklarıma pudra sürüp geziyodum bazen, o da kıyafetlerimi boyuyodu. yazın çok sıcakta terleyince akıyodu, o da iz bırakıyodu. yani çok çektim. en sonunda lazer epilasyona karar verdim. ilk seansta batıklar gitti
 neler denedim neler, ne duyduysam yaptım ama ı ıhh... bana mısın demedi, yaz boyunca etek giyemedim. ne zaman giymek istesem tüylerimi aldım, baktım ki batıklar dolu... onlar çıkardım yara oldu. hadi iyileşsinler dedim, onlar iyileşene kadar tüyler yeniden çıktı. lekeler de cabası... bacaklarıma pudra sürüp geziyodum bazen, o da kıyafetlerimi boyuyodu. yazın çok sıcakta terleyince akıyodu, o da iz bırakıyodu. yani çok çektim. en sonunda lazer epilasyona karar verdim. ilk seansta batıklar gitti hala tek tük çıkıyo, tabi daha seanslarım bitmedi. 2-3 cm boyunda tüyler çıkarıyorum, ben çıkarmasam ne olacak bilmiyorum. lazer lekelerin rengini de açıyor zaten, bacaklarım muhteşeme doğru gidiyor
 hala tek tük çıkıyo, tabi daha seanslarım bitmedi. 2-3 cm boyunda tüyler çıkarıyorum, ben çıkarmasam ne olacak bilmiyorum. lazer lekelerin rengini de açıyor zaten, bacaklarım muhteşeme doğru gidiyor