canım benim bir arkadaşın annesinde fil hastalığı diye bir hastalık var bacakları bildiğin benim vücudum kalınlığında. tedavisi de pek yokmuş. lenf sistemi çalışmıyormuş seninki de öyle mi?kızlar hiç lipödem olan yokmu ya?
canım benim bir arkadaşın annesinde fil hastalığı diye bir hastalık var bacakları bildiğin benim vücudum kalınlığında. tedavisi de pek yokmuş. lenf sistemi çalışmıyormuş seninki de öyle mi?
selam kızlar, benim bacaklarımda lipödem var. Türkiye'de pek bilinmiyor. Aranızda başka lipödem olanlar var mı ? Ameliyat olmayı düşünüyorum ama burda lipödemi bilen doktor sayısı bile o kadar az ki, Yener Demirtaş diye birini buldum sadece ona da pek güvenemedim. Almanya'daki doktorları öneriyorlar genelde.
Merhabalar, benim bacak kalınlığımın sebebi de liipödemmiş. Bu yüzden 12 eylül için randevu aldığım lazer lipoliz operasyonunu iptal edip, yener demirtaş'a vaser lipo olmaya karar verdim. Ancak hiç yorum göremediğim için tedirginlik had safhada.
canımm öncelikle geçmiş olsun. Bende yener beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama dediğin gibi doktor hakkında hiç olumlu yorum göremediğim için tereddütte kaldım. Bide ameliyat masraflı olduğu için babama diyemedim kendim işe girince olacağım artık seneye falan.
Kaç yaşındasın bu arada lipödemim kaçıncı evrede ve tanı nasıl kondu? Bana önce lenfödem dediler sonra lenfödem tedavisine gittiğim kadın sendeki lipödem dedi.
Seninle irtibatta kalalım olur mu? Ameliyat olursan eğer bana sonuç nasıl oldu yazarmısın ? çok önemli benim için. Umarım kurtulursun lipödemden ve ameliyatın başarılı geçer.Allah yardımcın olsun. Seni bulduğuma çok sevindim teşekkür ederim yazdığın için
Merhaba pinky9,
Teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun. O zamana kadar karar değiştirmezsem elbette haber veririm. Muayeneyi sadece dokunarak yapıyor doktor, bu konuda mümkün oldğunca çok kaynak okuyup izlemeye çalıştım. Zaten bakınca bile çok net anlaşılıyor. Amerika'da tanıdık bir plastik cerraha da danıştık, herhangi yöntemle yapılan liposuction ameliyatının hastalığı durduracağını söyledi, önemli olan doktorun güvenilirliği. Benim tek endişem o yönde şu anda, fakat bu forumda değil ama başka sitelerde olumlu yorumlar okudum.Bu arada 1.evre benimki.Yener bey tek başına yapmıyor ameliyatı ortağı onur beyle beraber yapıyor söylediğine göre.
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuştursun sizleri. Lipödem Hastalığı'nın tedavisi okuduklarımdan anladığım kadarıyla lipo yöntemleri yanılıyormuyum? Yada başka bir ameliyatmı? 3 hafta önce lazer lipo yaptırdım size bu konuda yardımcı olmak isterim, sevgiler.
Bende lipödem yok fakat tedavi yönteminizle ilgili aml oldum bu konuda sadece doktor tavsiyesinde bulunabilirim, aynı yöntemle tedavi görmeniz gerekiyorsa lenflerin zarar görüp görmeyeceğine dair yorum yapamayacağım fakat doktorun becerisi bu konuda çok önemli umarım doğru kişiyle karşılaşırsınız, sevgilerBende google'da ''lipedema'' olarak aratıyorum o zaman baya ingilizce kaynak buldum ve facebookta gruplar buldum ,türkçe hiç bilgi yok çünkü:) Herhangi bir yöntemle yapılan liposuction demiş danıştığınız doktor, inşallah gerçekten de öyledir ama beni de hep korkuttular ameliyatla daha kötü olabilir diye.
Bizim bacaklarımızda lipödem olduğu için lenf akışı da yavaşlıyormuş ve ameliyatla lenf damarlarına zarar gelirse daha kötü olursun dedi gittiğim bi doktor.
Ben ankaradayım devlet hastanesine gittim geçen sene 10günlük tedavi gördüm bandajla sardılar lenf drenaja soktular masaj falan yaptılar ama pek işe yaramadı incelme olmadı, sonra lipödem olduğunu anladılar zaten bende internetten araştırınca lipödem olduğunu anladım , ayak bileğimle diz arası boğum boğum yağ oldu ve ağrı yapıyor artık.
Yener demirtaş hakkında olumlu yorumları hangi siteden okudunuz bende bakayım? Bide fiyat verdiler mi size ameliyat için? Ben aradığımda sadece muayene için 400 tl istedi ve ankarada olduğum için fırsat bulup gidemedim.
Teşekkür ederim canım. Evet tedavisi sanırım sadece liposuction benzeri şeyler ana o da lenf damarlarına zarar verebilir dediler o yüzden tereddüt ediyorum. Sizde de mi lipödem var acaba nerde hangi doktora yaptırdınız lazer lipoyu? Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Bende lipödem yok fakat tedavi yönteminizle ilgili aml oldum bu konuda sadece doktor tavsiyesinde bulunabilirim, aynı yöntemle tedavi görmeniz gerekiyorsa lenflerin zarar görüp görmeyeceğine dair yorum yapamayacağım fakat doktorun becerisi bu konuda çok önemli umarım doğru kişiyle karşılaşırsınız, sevgiler
Kısa bir süre geçmesine rağmen ve şu anki Şiş hallerinde bile eski görüntümden uzak doktorum 3. Ayı bekle dedi asıl değişim o zaman olacakmış. Doktorum Ercan Karacaoğlu memorial ataşehir hastanesinde görev yapıyor, olumlu veya olumsuz mutlaka birşey söyler.anladım canım hangi doktora ameliyat oldun? İşe yaradı mı ameliyat sonuçlarından bahsedebilir misin biraz
Kısa bir süre geçmesine rağmen ve şu anki Şiş hallerinde bile eski görüntümden uzak doktorum 3. Ayı bekle dedi asıl değişim o zaman olacakmış. Doktorum Ercan Karacaoğlu memorial ataşehir hastanesinde görev yapıyor, olumlu veya olumsuz mutlaka birşey söyler.
arkadaşlar yanlız vaser denilen cihazın titreşimle ısı yaydığı için dokulara daha çok hasar verdiği söyleniyor. liposuction da sonuçta öyle bir titreşim yok diye biliyorum
Ercan Karacaoğlunu lipödem hastası olan birinden daha duymuştum ona ameliyat olmuş, ama daha sonra bidaha cevap atmadı. Senden rica etsem, doktorunla tekrar görüşmeye gittiğinde daha önce hiç lipödemli bir hastayı ameliyat edip etmediğini ,hangi yöntemle ameliyat olduğunu vs sorup biraz bilgi alabilir misin canım? İnan çok makbule geçer:)))
hımm, vaserin bu yönden zararlı olabileceğini hiç duymamıştım , olabilir :/
bence hiç o işe girme derim :/
vaserde ses dalgaları kullanılıyormuş yani düşünsene tiz sesle bağırınca bardak kırılıyorsa vaser ile bence haydi haydi zarar verilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?