Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım
Güzel dilek ve temennilerin içinde teşekkürler

cecily leg magic denen alet hakkında bilgin var mı? gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum.

bu arada bu cihazı kullanan arkadaş var mı? tavsiye eder misiniz? şu anda bir internet sitesinde indirimde. bacakları inceltmede işe yarıyorsa almayı düşüneceğim.

Merhaba.Ben "Leg Magic" adlı egzersiz aletini şahsen kullanmadım ve hakkında bilgi sahibi değilim; ancak forumun önceki sayfalarında Dr. Ümit Hazar'ın Leg Magic hakkındaki yazısı alıntı olarak verilmişti (fikir sahibi olmak için yukarıdaki alıntıda görebilirsiniz.)İyi günler...

pilates topuna bandına aşinaydım da bunu ilk kez görüyorum, en kısa zamanda bunları temin etmek gerek, bütün sayfaları tek tek inceliyorum, çok yardımcı oluyorsun, teşekkür ederim, herkese tek tek cevap vermen ise ayrı bir incelik :81:

Cecily cevap verdiğin için teşekkürler. Spor merkezinde eliptik bisiklet var, onunla idare edeceğim...tekrar teşekkürler.

bu topiği iyice inceledim cecily nin dediği video ları indirdim, ee bir de şevk geldi tabii
zaten yoga yapıyorum, hatta topikim de var yoga yapan kadınların mekanı, ama pilatesi bırakmıştım

yogayı zevkle kendini yormadan zorlandığın yerde bırakarak yapıyorsun ve en çok iç huzurunla ilgili, kendine vücudunu tanıtıyor ve kuş gibi oluyorsun bittiğinde, zaten yediklerime de dikkat etmeye başladım sayesinde

pilateste ise nasıl acıyor kasların, yağların kavruluyor böyle içten içten imdaaat bağırıyorlar;
- "rahat bırak bizi, gitmiyecez işte"

bu inatçı yağlara dokunduğu için pilatesi ve konunuzu tebrik ediyorum :81: ve cecily yi :81:

henüz dediğiniz malzemeleri almadım, onlarsız yapıyorum, iki günde 4 video bitirdim, 58 çıkıyordum, yarım kilo vermişim, 57,5 olmuşum ve çok da olmasa, artık kendimi iyice ezberlediğim için, azcık da olsa toparlanma hissediyorum, psikolojik olabilir ama hemen akabinde tartılıp yarım kilo da az çıktığım için hemen tepki vermiş yağlar demekki

cecily canım benimm verdiğin bilgileri okudum cidden çok tşkler :) bende 7 aydır falan pialtes yapıyorum ve vücudumdaki deişklk süper ama benm iç bacaklarımda fazla gevşeme var kilo alıp vermeden kaynaklı pilates iyi geldi ama yansın istiyodum çemberle iç bacak hareketleri için daha detaylı blgi vereblrmsn canım bide ben netten baktım bunların boyutları falan varmı önerdiğim marka varsa onu alayım :)
şimdiden tşkler cnm benm muck

Merhaba."Pilates Çemberi" seçimi hakkında daha önce yazdığım detaylı bilgi mesajını sorunuza yardımcı olması açısından yukarıda alıntıladım.Pilates Çemberi hakkında detaylı bilgi için ise bu forumun 13. sayfasında "Pilates Çemberi Mucizesi!!!" başlıklı yazıdan başlayarak mesajlarımı okursanız eminim aklınızdaki tüm sorular cevaplanacaktır.Ek olarak pilates çemberi egzersizlerine dair özet bilgiyi özel mesaj kutunuza yollayacağım.İyi günler...

cecily tatlım okudum çok çok tşkler hemen ediniyorum benmde bacaklarım güçlü sayılır 7 8 ay oldu pilatese başlayalı bakalım orta boyu alırım belki gelşmeleri yazıcam sana cnm

merhaba cecily, ben TV8 in sitesine üyeyim, ama nisandaki videolara ulaşamıyorum bende de bilek, baldır ve üst bacak kalınlığı var :/ dizimin hemen üstünde ve yanında yağlı bir kısım var acayi sinir oluyorum o olaya :/ bir de bacagımın arkadsında ve popoda accık selülit :S yaza kadar fıstık gibi olmam lazım,biraz da bel incelmesi, streching istiyorum. hangi videoları izlemeli, onlara nerden ulaşmalı :

videoları alabilrimiyim bulamadımda şimdidn tşkler

Merhaba.Videoları 34. 36. ve 37. sayfalarda bulunan linklerden indirebilirsiniz.

Ayrıca pilates çemberi egzersiz videosu için link:

Shapely Legs: Inner Thigh With Magic Circle | LIVESTRONG.COM

Ayrıca stretching için Uzama Günü Videoları!!! belinizi inceltmek için ise Karın Günü Videoları!!! başlığı altındaki iki videoyu uygulamanız yeterli...
İyi günler...

ben de yapıcam bunu :) benim de fiziğim düzgün 1.70 m boyum var 55 kilom var vücudumun üstü omuzlrım ve kemikli yapım beni hoş gösteriyo özellikle dik yürüdüğüm zaman kollarımda incecik ve uzun :) ama o bacaklar :26: o 66 cmlik belime hiç yakışmıyo aşırı kalın olduğunu söyleyemem aşırı basenim de yok yerinde ama alt bacak ve diz kısmım etli umarım sonuş alırım çünkü yılsonu balomaa ince bacaklarla gitmeliyim

bende 4 gün önce pilates bandı aldım boyum kısa 160 bel desen kırılcam 55 cm kalça kısmı iyi 85 cm ama o üst bacak bölgesine sinir oluyorum orayı inceltebilsem hangi hareketler daha çok etki eder o bölgeye kesesim geliyo ya 2 cm gitse yeter

Sorunuzu özelden cevapladım.İyi günler...

ben 1 haftadır yapıyorum ama hala pilates çemberimi alamadım.
bir mağazadan görerek almak isteyenler için pilates çemberini bugün kanyondaki INTERSPORTta gördüm ama fiyatı hakkında bi bilgim yok duyurulur
Dediğim gibi 1 haftadır yapıyorum üst bacakta özellikle kenarlardaki yağlarda bi azalma oldu fakat alt bacakta bir değişim göremedim. Bu strech band hareketleri alt bacaklarıda kapsıyor diye kalmış aklımda başlığın ilk sayfalarından acaba yapanlardan alt bacakta bi incelme oldumu sırf üst bacaklara yönelikmi bu egzersizler ? sevindiydim alt bacak genetik değilmiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…