cecily tv8deki 06 nisanla 13nisan demşsn 13,06 2010 mu?ayrıca sadce bantla yapıyr dime plates topu almaya gerek varmı
Kızlar selam herkese.cecily sanadna ayrıca teşşkr ederiz çok güzel bir knouya deginmişisin bütün yazılanalrı okudum aynı sorun bendede var ya üst bacaklrım kaldn alt bacakrlmda sorun yok ince hatta.ama işte üst bacaklrım çok kalın platesle gerçekten incelyrmu ve ilal spor salonuna gtmek gerekrmi yani o videoalrı izlesek ve yapsak yeterli olurmu?ayrıca ben Beymende çalşıyorum geçen gun bir kadın müşteri geldi ve 50yaşdıanymş ama o biçim fizik var çok güzeldi bend edi 15yaşımdan beri sürekli yeşil çay ve spor yapyrm demşti gerçekten yeşil çayda etkiliymiş yag yakımında
teşekkürler canım ,
yerimseniben
merhaba cecily...ben de aldım lastik...delta mavi aldım...yazdıklarını okudum videodaki hareketleri yapıyorum ama nasıl bi düzene oturtucağımı pek anlamadım..yani bazı hareketleri önceden yapıyorum ilk baştakileri sonra yaptığım da oluyo..unutuyorum aklıma sonradan geliyo ondan...
benim sorunum basenler çok az ama ben gitsin istiyorum..bi de bacaklarım incelsin sıkılaşsın kalça da şekle girsin istiyorum bundan çok muzdaribim:çok üzgünüm:
boyum da kısa bacaklar da biraz kalın olunca kötü oluyo iyice kısa görünüyorum...
videoyu kaç kez izledim...bilg ses yok benim ve video da akmıyo..kendim ilerletiyorum çok zor oluyo ama yapıcak bişey yok:çok üzgünüm:
demin bi arkadaşa söylemişsin bana da bi program sunabilirsen minnettar olurumyerimseniben
sağol tatlım tavsiye ettiğin videoyu indirip başlayacağım:1hug:Merhaba.Özel mesajını aldım; ancak sitedeki mesaj sayım 50'nin altında olduğu için özel mesaj atmaya iznim yok ben de soruna bu şekilde cevap vermeye karar verdim.
Şimdi senin durumuna özel bir hareket programı belirtiyorum: öncelikle 21 Nisan 2010 tarihli video senin için ideal.Bu videodaki ilk 21 dakikada bulunan hareketlerin hepsi bacak sıkılaşması için birebir; yalnız hareketleri olabildiğince ara vermeden tempolu bir şekilde yapmanı tavsiye ederim çünkü bu şekilde kan dolaşımı sağlanır, çalıştırdığın bölge incelir ve selülitler ortadan kalkar.Bu 21 dakikaya ek olarak videoyu izlediğinde göreceksin topukları birleştirip ileri ittiğin hareketin bir diğer şekli topukları birleştirip tam dik yukarı itmektir bu videoda yer almasa da diğer videolarda olan bir hareket çok etkili bunu da yapmayı unutma.Yine baçak içleri için videoda 24. dakikada yer alan lastiği ayak bileklerine geçirdiğin hareket ve 33. dakikadaki yüz üstü yatarak bacakları iki yana açıp kapama hareketi gayet etkili.Ayrıca basenler demişsin onlar için de 25. dakikadaki lastiği dizlerine geçirdiğin yukarı aşağı ve çevirme hareketleri çok iyi.Bu özellikle belirttiğim hareketler dışında videodaki diğer hareketler basen ve kalça sıkılaşması için olan gayet etkili hareketler ayrıca tavsiye ediyorum.Kolay gelsin...
Durumunu gayet iyi anladım.Şimdi, üstte ayrıntılı olarak açıkladığım program senin durumun için de gayet uygun.Buna ek olarak sen kalça şekillendirme üzerinde durmuşsun o nedenle 24 Aralık 2009 tarihli videoyu indirmeni tavsiye ediyorum; o videodaki tüm hareketler kalça içindir ve inanılmaz etkili hareketlerdir.Yalnız hareketleri yaparken daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi doğru nefes çok önemlidir, hareketi yaparken nerede nefes alıp nerede nefes verileceğine çok dikkat etmeli; ayrıca hareketler çok sayıda ama yanlış yapılmaktansa; az sayıda ama doğru ve kaliteli bir şekilde yapılmalıdır.Son olarak videodaki sorunun sebebi nedir acaba?Belki ben bir program önerebilirim çünkü hareketleri sağlıklı yapabilmen için ses ve görüntü açısından sorunsuz bir video elde etmen senin için daha iyi...
bütün hareketleri tek tek yazdım cecily...ve güç harcarken nefes veriyorum...doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama yapmam lazım daha geç kalmadan...bi deniyim artık napayım.....
Öncelikle pilates bandı ve yaptığım hareketler hakkında gerekli bilgiyi bu forum başlığının 3. sayfasının en sonundaki yazdığım mesajda bulabilirsiniz.Pilates bandı markası,fiyatı,ideal sertlik derecesi vesaire.Önerdiğim hareketlerin tarifi ve nereden izleyebileceğinizi veya indirebileceğinizi bu mesajda belirttim.
Ayrıca sizleri yeni gelişmelerden haberdar edeyim hanımlar.Öncelikle kalça ve basen bölgesinde sorunları olanlara TV8 internet sitesindeki pilates videoları sayfasındaki 24 Aralık 2010 ve 21 Nisan 2010 videolarındaki hareketleri şiddetle tavsiye ediyorum.Bu hareketleri fazla değil sadece 1 hafta boyunca hergün uygularsanız muhteşem sonuçlar alacağınızı garanti ederim. Mesela bir gün 24 Aralık diğer gün 21 Nisan tarihli videoyu uygulayın sıkılaşmayı hem dokunarak hem de aynada göreceksiniz.Aynı zamanda 21 Nisan tarihli videonun ilk bölümündeki stretch bandı eşliğinde yapılan bacak hareketleri tamamıyla bacakları sıkılaştırmaya yönelik.(Ek olarak özellikle bacak sıkılaşması için en hızlı sonuçları almanız için stretch bandı kullanmanızı öneririm, mesela bantsız 5 kere yapılan aynı hareket bantlı 1 kere yapmaya eşit oluyor bunu bantla uygulayanlar aradaki farkı görecektir eminim).Karın bölgesi için ise 15 Nisan 2010 tarihli videoyu tavsiye ediyorum.
Umarım herkes istediği sonuçlara en kısa sürede ulaşır hanımlar temnnim budur.Sormak istediğiniz başka sorunuz olursa çekinmeyiniz lütfen ben burada olacağım.Herkese kolay gelsin...
canım bende pilates stretch band aldım sordugum da orta derece dedi aldıgım yer zaten en cok bu talep ediliyormus.ama rengi turunucu...artı ben bu tv8 deki videoları indiremiyorum.daha dogrusu üyelik aktive mailim gelmiyor..anlamadım gitti.indirip calısmak istiyorum..henüz baslamadım..önce videoları indirip önümüzdeki ayın basın da baslamayı düsünüyorum...sınavlarım var suan :bilmiyorumkismile nasıl üye olmustun sen tv8 sitesinecevabını bekliyorum tatlım....herkese bol sans....:enbuyukkk:
Merhaba.Öncelikle her markanın bant renkleri değişik olabiliyor; örneğin bir markanın orta derecesi maviyken başka markanın en yüksek derecesi mavi olabiliyor.Aldığın yerden sana bu şekilde bilgi verdilerse sorun yok demektir.Video indirme konusunda da ben tv8'in internet sitesindeki videoları dosyaları indir butonundan indirmedim;çünkü hem üyelik aktivasyon sorunları var hem de indirilen videolarda sorun yaşanabiliyor.Benim indirme yöntemim "FLV Player" adlı bir program aracılığıyla oldu.Nasıl olduğunu bir üst mesajımda anlattım oradan bakabilirsin istersen; ama yine bir sorunun olursa sorabilirsin.Bu arada sınavlarında başarılar diliyorum...
Evet doğru, güç harcarken nefes verilir.Bu arada videoyu tv8 sitesinin dosya indir bölümünden indirdiysen başka yöntem kullanabilirsin, mesela "FLV Player" adlı programı indirebilirsin bu program internetten indirilen videoların görüntülenmesini sağlıyor.Bu programı indirdiğin zaman internetteki örneğin tv8'deki video'yu oynattığın zaman sağ üstte mavi yeşil bir kutucukta bu videoyu indir yazısı çıkıyor bu şekilde indirirsen belki video sorunsuz çalışabilir.Eğer olmazsa da moralini bozma dediğin gibi asla ertelememek gerek sen not aldığın gibi egzersizlere başla mutlaka faydasını görürsün.Kolay gelsin...
cecily ne kadar teşekkür etsem azdır çok sagol verdigin cevaplar için.ayrıca dün yag ölçümü ve kiloyu ayrı tartan biryere gittim benm yaşm 23 kilom 55 boyumda 164 ve bendeki 42.4 çıktı 70-80 yaşındaki kadında olması gerek yag mikatıymış ya siiznkler nasıl ??kilom yok ama yag çok var heralde genetik birşey bu bana kalsa çünkü öylr fazla etli yaglı şeylede yemiyorum gerçi
cecily benim merak ettiğim bir şey var. Ebru şallı'yla pilates videolarındaki tüm hareketleri yapmak zorunda mıyız? sadece pilates bandıyla olanları yapsak acaba işe yaramaz mı? ben bugün başladım, spora çok uzak biri olduğum için çok zorlandım sanırım. gözüm korktu birden. sadece pilates bandıyla olan hareketleri yapsak olmaz mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?