backup-concierge hizmeti alan var mı?

delibiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
21
4
1
28
Kızlar aranızda backup üyesi olan var mı? Etrafımda duyuyorum eğlenceli kullanışlı bir şeye benziyor sizce para vermeye değer mi? Ben üye olsam her şekilde faydalanırım onda sorun yok ama bilemedim aranızda tecrübeli olan var mı :KK45:

O ne desem çok mu tuhaf olur acaba?

hani otellerde conciergeler olur ya,onun günlük hayatınızdaki hizmeti gibiymiş. ben de tam bilmiyorum ama atıyorum okey oyniycaksınız 3 kişisiniz telefon ediyosunuz 4. geliyo bunu yaşadık dün :KK70: şoför,sekreter falan da varmış ama ekstra paralı çok pahalı ben girişmem sadece eğlencesini merak ediyorum da bilen pek yok sanırım o_O

şimdi öğrendim bende ama kulağa hiç iyi gelmiyor ortalık bu kadar cozutmuşken ama siz bilirsiniz tabi... :bicak:

Benim bildiğim ücretsiz Havalimanı transfer ne bileyim kapıda kalırsanız çilingir gonderiyorlar gibi hizmetleri vardı. Okey e 4. Gayet enteresan bir hizmetmis

Okeye 4. için böyle bir hizmet almak? Bilemedim.

Hayır bi' kahveye girip rastgele birini çağırsanız bedavaya gelir zaten. Bi'de üstüne para vermeyin diye söylüyorum.

Strip partiler gibi çılgınlıklı eğlencelere referanslı soyunacak adam aramıyorsanız tabiî. :/

Okeye 4. için böyle bir hizmet almak? Bilemedim.

Hayır bi' kahveye girip rastgele birini çağırsanız bedavaya gelir zaten. Bi'de üstüne para vermeyin diye söylüyorum.

Strip partiler gibi çılgınlıklı eğlencelere referanslı soyunacak adam aramıyorsanız tabiî. :/

ya o dün başımıza geldiği için yazdım yoksa her konuda aranabiliyormuş sadece eğlence değil. :KK70:

Benim bildiğim ücretsiz Havalimanı transfer ne bileyim kapıda kalırsanız çilingir gonderiyorlar gibi hizmetleri vardı. Okey e 4. Gayet enteresan bir hizmetmis

onlar var tabiki ama arkadaşım üye eğlence danışmanı falan var arayıp "4 kişiyiz istanbulda ne yapabiliriz" diyor adam uzun uzun fikir veriyor bunları duyunca üye olasım geliyor işte ama bilemiyorum o_O

Bir gün milletvekili veya büyük bir şirkey ceo su falan olursam belki. Ama şimdilik o hizmeti bana google veriyor. Neden kişisel asistanlığa ihtiyacınız varki? Onların sunduğu bütün hizmeti bir tek google aramasıyla yapabiliyorken... Tabi hergün seyahat eden giysileri sürekli kuru temizlemeye gitmesi gereken ve başını kkaşıyacak vakti olmayan biri değilseniz..

Bir gün milletvekili veya büyük bir şirkey ceo su falan olursam belki. Ama şimdilik o hizmeti bana google veriyor. Neden kişisel asistanlığa ihtiyacınız varki? Onların sunduğu bütün hizmeti bir tek google aramasıyla yapabiliyorken... Tabi hergün seyahat eden giysileri sürekli kuru temizlemeye gitmesi gereken ve başını kkaşıyacak vakti olmayan biri değilseniz..

genelde sekreteri kullanırım diye düşündüm hani babamla iletişime falan geçsin diye ben onla pek anlaşamam da. yurtdışına da yılda 8-9 kez çıkarım gezme amaçlı yani işim falan yok öğrenciyim zaten. şoför hizmeti falan dikkatimi çekmişti eğlencenin yanı sıra ama dediğiniz gibi pek de gerekli bir şey değil.

hanfendi size ne? kullanan var mı diye sordum paramı nereye harcayayım diye değil.
Kizmayin hanımefendi size değil bu hizmeti alan yakiniza söyledim onu ben. Yani cidden çok gereksiz bunu vurgamak için özellikle belirtim. Ben olsam dil kursuna giderdim, bir ülke gezisi yapardım, bilmediğim bir il gezisi yapardım, kamping turları vs cogaltabiliriz. Tabi ki para sizin karisamayiz sadece tavsiye verebiliriz.

onlar var tabiki ama arkadaşım üye eğlence danışmanı falan var arayıp "4 kişiyiz istanbulda ne yapabiliriz" diyor adam uzun uzun fikir veriyor bunları duyunca üye olasım geliyor işte ama bilemiyorum o_O
Internetten ne yapabileceginize dair fikir alabilirsiniz ya. Millet nasil nereye paraya verecegini sasirdi.
Para senin valla, gereksiz bi hizmet icin para vermeyi istiyorsan yap.. ;)

Back
X