Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne desem çok mu tuhaf olur acaba?
Okeye 4. için böyle bir hizmet almak? Bilemedim.
Hayır bi' kahveye girip rastgele birini çağırsanız bedavaya gelir zaten. Bi'de üstüne para vermeyin diye söylüyorum.
Strip partiler gibi çılgınlıklı eğlencelere referanslı soyunacak adam aramıyorsanız tabiî. :/
Benim bildiğim ücretsiz Havalimanı transfer ne bileyim kapıda kalırsanız çilingir gonderiyorlar gibi hizmetleri vardı. Okey e 4. Gayet enteresan bir hizmetmis
Bir gün milletvekili veya büyük bir şirkey ceo su falan olursam belki. Ama şimdilik o hizmeti bana google veriyor. Neden kişisel asistanlığa ihtiyacınız varki? Onların sunduğu bütün hizmeti bir tek google aramasıyla yapabiliyorken... Tabi hergün seyahat eden giysileri sürekli kuru temizlemeye gitmesi gereken ve başını kkaşıyacak vakti olmayan biri değilseniz..
Çok gereksiz ve saçma geldi.
Kimi hiç bulamaz kimi de nereye harcayacagini şaşırır...
Kizmayin hanımefendi size değil bu hizmeti alan yakiniza söyledim onu ben. Yani cidden çok gereksiz bunu vurgamak için özellikle belirtim. Ben olsam dil kursuna giderdim, bir ülke gezisi yapardım, bilmediğim bir il gezisi yapardım, kamping turları vs cogaltabiliriz. Tabi ki para sizin karisamayiz sadece tavsiye verebiliriz.hanfendi size ne? kullanan var mı diye sordum paramı nereye harcayayım diye değil.
Internetten ne yapabileceginize dair fikir alabilirsiniz ya. Millet nasil nereye paraya verecegini sasirdi.onlar var tabiki ama arkadaşım üye eğlence danışmanı falan var arayıp "4 kişiyiz istanbulda ne yapabiliriz" diyor adam uzun uzun fikir veriyor bunları duyunca üye olasım geliyor işte ama bilemiyorum![]()