bade82 Burun Estetiği Ameliyatı

Canım çok doğal olmuş gercekten çok başarılı...badecim diğer konuya yazdım ama sen görmedin sanırım... bu yüzden sorularımı tekrarlıyorum;iki ameliyatını aynı anda mı oldun?nezaman oldun?sorması ayıp nekadara mal oldu,indirim yapıyorlar mı?bende burun ucumda küçük bi problem var göğüs büyütme ameliyatıyla birlikte haledeyim diyorum...aynı anda olduysan zor oldumu? ve cemil bey ön görüşme için ücret alıyomu?çok soru sordum kusura bakma... cevapların için şimdiden çok tesk. ederim tatlım!sevgiler1

her iki konu içinde ayrıntılı olarak sana özelden msej gönderdim aslında almamış olamazsın=(

her iki konu içinde ayrıntılı olarak sana özelden msej gönderdim aslında almamış olamazsın=(

önce gönderdiğini almadım tatlımson gönderdiğini aldım tesk ederim.. bende ikisini birden olucam ssanırım...daha mantıklı...

ettimmmmmmmmmmmmm bile =)

arkadaslık teklıflerını kabul etmıyonmu bayagı oldu sana gonderelı ama kabul etmıyorsun heralde sonucta amac herkes bırbırıne yardımcı olmak resımler fıkır verıyor o kadar benceee.......

çok yakışmış gerçekten sanat eseri haklısın:)ben reha gençosmanoğlundan vazgeçtim cemil tugayla görüşeceğim en kısa zamanda...

mesaj sayım yetmediği için henüz albümü göremiyorum bade82 ama küçük bi foto var gerçekten çok güzel olmuş cemil beyin ellerine sağlık.

canım merhaba , öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum
henüz görmedim ama çok güzel olduğuna eminim . aslında bir mesaj da ben rica edecektim senden çift operasyonla ilgili. biraz gözüm korkuyor da ... teşekkür ederim şimdiden

iki ameliyata ayni anda olmayi dusununler kervanina hosgeldin canim. Olanlar arasinda bade ve aybendor var. Ikiside memnun :) Darisi basimiza

Ha bide armine85 3 ameliyat bir anda olmus. Sonuc mukkemel! Özellikle gögusleri. Sayfasina göz at bence!

hoşbulduk :)) esasında ben 3'ü bir arada olsun istiyorum. hepsi birden zor olur diye 2 ye indirdim :) ama bu konuda bilgili olan arkadaşlar olumludur buyrun diyorlarsa cesaret ederim . yıllar önce bir tanıdığım 2 ameliyat birden yaptıramamıştı istemesine rağmen... tabii şartlar değişti durum nedir bilemiyorum bu günlerde araştırıyorum , gerçekten yardıma ihtiyacım var

düşünüyorsanız korkularınızı bir kenara bırakıp sıcaklar bastırmadan yapın derim sadece cesaret korkmanıza gerek yok uyandığında herşey bitmiş deyip keşke bu kadar beklemeseydim bumuymuş diosunuz 4 gün sıkıntılı sorasında iisiniz....mutlu kalın.

canım bu kadar zaman geçirdiğime pişmanım zaten , şimdilik tam istediğim olsun diye veri topluyorum , mayıs sonu olacak benimki seni görebilir miyim bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…