Tabikide veririm Perşembe rendevum var ücreti uygun beğenirsem sizinle iletişime geçerizBen nisan ayının ortalarında düşünüyorum. Ama daha doktora karar veremedim. Dediğiniz sayfayı inceleyim, insanların yorumu çok önemli.
Diğer doktorla görüştükten sonra bilgi verebilir misiniz? İkimiz için de güzel sonuçlar olsun inşallah.
Bende gökhan uğura olucaktım ama hakkında cok sıkayet olunca vazgctm dikişleri çok kotu yapıyomus ızı felan duruyomys hatta bı hasta fotosu buldum cok berbattı goz kapağı su an da doktor arayısı ıcındeyım gokhan uğurun ıkı hastasına yaZdım ınstagramdan ancak donus alamadımBadem göz estetiğini araştırma aşamasındayım. Op. Dr. Gökhan Uğur'un yaptığı işlemleri çok beğendim. Gökhan Bey veya başka bir doktora ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilirse çok mutlu olurum.. Forumda badem göz estetiği hakkında pek bir bilgi bulamadığım için yeni bir konu açma gereği duydum. Araştırmalarım sonucu ameliyat olursam buradan bilgilendireceğim. Ama onun öncesinde sizin görüşleriniz ve tecrübeleriniz benim için çok önemli.. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?