- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Merhaba bende temmuz ayında aynı işlemleri yaptım tam 2 ay oldu ,ama ben uyurken gözlerim yarı açık uyuyorumGöz kapagı düsüklügü vardı onları aldırdım birde sakaklardan gözlerim cekildi evet doktorum bana güven verdigi İcin bu ameliyatı oldum ben memnunum acıkcası iyice iyilestiğim zaman bakalım nasıl olucak..
MorluMerhaba bende bu ameliyatı olmak istiyorum. Göz kapağı estetiği badem göz ve kaş kaldırma estetiği bir arada olacak. Bana günü gününe aşamalarınızı anlatır mısınız. Ağrı oluyor mu morluklar ne kadar süre oluyor gözlerde problem oluyor mu işe ne zaman dönebiliyoruz? Bilgi verirseniz sevinirim
çok geçmiş olsun. ben de bir plastik cerrahla görüştüm bana çok genç olduğumu, kesi şeklinde ameliyat olursam çok fazla iz kalacağını söyledi. Kaş kaldırma ameliyatını tavsiye etti. Göz kapağım açılacak, gözümün daha dinç olacağını söyledi. Temmuz ayının sonunda kombin ameliyat oldum o doktora güvenip. 1 hafta sürmedi kaşım tekrar aynı hale geldi. burnum hala yamuktu. neyse burnumu bir şekilde yamukluğun tersine bastıra bastıra düzeltmeye çalıştım. bu konu hakkında ayrı bir başlık açmayı düşünüyorum. kaşımı söyledim bir fark yok diye tekrar kaş kaldırma yapalım dedi. tamam dedim, lokal anestezi ile ameliyat oldum. bir hafta sonra yine aynı şekilde düştü. sanki hiçbir şey yapılmamış gibi. doktora tekrar gittim bir fark yok diye bana söylediği şey çok az var ki hiçbir fark yok. ben fark yok dedikçe de sen yaşlandığında düşmeyecek, orası kaşını tutacak. ilk ameliyat olmak için görüşmeye gittiğimde kesinlikle düşmez ömürlük kullanırsın diyen adam!! kendini savunmak için bu sefer böyle diyor. şimdi de botox yapalım diyor. bu doktora olduğuma o kadar pişmanım ki aldığı para haram olsun. ne burnumdan ne kaşımdan hiçbir şekilde memnun değilim. ayrıca burnumda nasıl becerdiyse doku kaybı da var ikinci ameliyatımdı. böyleleri bu işi yapmasın gerçekten. çok uzun oldu ama ben de sizin gibi mutsuzum. nerdeyse aynı durumdayız.estethica yazacaktım yanlış yazmışım.asla gidip te dr Fırat Özer e amelyat olmayın.
Fotoğraf görebilirmiyimMerhaba ameliyatımı oldum evet:) ama hala ödem var nasıl oldu tam anlayamıyorum 8 günüm bugun dikişkerim harika iz kalcagını düsünmüyorum :) bu arada fotoğraf 2 günden
MERHABA, BEN DR. MEHEMT ÖZTAN BEYE 1 AY ÖNCE BADEM GÖZ AMELİYATI OLDUM VE TAM İYİLEŞMEMESİNE RAĞMEN DEĞİŞİMİ GÖREBİLİYORUM Kİ GEÇEN SENE ŞUBAT DA BİŞEKTOMİ AMELİYATI OLDUM ÇOK MEMNUNUM. HEM ÜCRET UYGUN, HEM SONUÇ İYİ HEM DE ÇOK İLGİLİ BİR DR VE İSTANBUL'DAN GİDİYORUM KONYA'YA BUNLAR İÇİN. TAVSİYE EDERİM KESİNLİKLE.
Ben bir goz doktoruna ameliyat oldum. 1 ay oldu yaptirali. Goz alti torbalarim fazla derim ve cokuklugum vardi. Torbalar ve deri gitti fakat cokukluk yine mukemmel olmadi. Daha mor gözüküyor. Bir goz altimi kirpik diplerinden kesmis, onun izi belli olmuyor, digerinde daha asagidan. O iz nasil gecek bilmiyorum. Iz giderici ilac kullaniyorum ama bakalim nolucak.
Goz kapagimda hafif fazla deri vardi. Onu aldirdigima cok pismanim. Goz kapagimda asimetri varmis, bir kapagim birkac mm daha fazla aciliyormus farkinda degildim, beni rahatsiz etmiyormus demek ki. Doktor ayni izlerden isaret almis su an fazla deri de gidince o asimetri bariz belli oluyor. Ameliyat sonrasinda bir goz kapagimda hafif bolluk var, digeri tam yerine oturmus. Goz kapaklarinda birkac milimetrik fark var. Bu da bir gozu buyuk bir gozu kucuk gosteriyor. Izlerimin biri iyice gecti digeri bariz belli, percemle kapatiyorum.
Goz kapagi cok riskli, keske olcu alindiktan sonra ben de baksaydim, hemen ameliyata gectiler.
Bu ameliyat oyle doktorlarin anlattigi gibi kolay degil. Iyilesme sureci uzun moraliniz bozulabilir bir de olcu yanlisligi ve izler de ayri bir sıkıntı.
Doktorun paylastigi baska fotolar guzeldi diye guvenerek gitmistim. Ben cok memnun degilim. Kontrole gidecektim doktora randevuyu haber vermemisler, gorusemedik. Ondan da ayrica muayene ucreti istiyor. Baska doktor bulacagim. Goz doktorlari estetik bakmiyor olaya, islev gorsun yeter. Bu mu yani? Sgk'ya gitmiyoruz ki. Doktorlara guvenimi bu olayla yitirdim.
Ben bir goz doktoruna ameliyat oldum. 1 ay oldu yaptirali. Goz alti torbalarim fazla derim ve cokuklugum vardi. Torbalar ve deri gitti fakat cokukluk yine mukemmel olmadi. Daha mor gözüküyor. Bir goz altimi kirpik diplerinden kesmis, onun izi belli olmuyor, digerinde daha asagidan. O iz nasil gecek bilmiyorum. Iz giderici ilac kullaniyorum ama bakalim nolucak.
Goz kapagimda hafif fazla deri vardi. Onu aldirdigima cok pismanim. Goz kapagimda asimetri varmis, bir kapagim birkac mm daha fazla aciliyormus farkinda degildim, beni rahatsiz etmiyormus demek ki. Doktor ayni izlerden isaret almis su an fazla deri de gidince o asimetri bariz belli oluyor. Ameliyat sonrasinda bir goz kapagimda hafif bolluk var, digeri tam yerine oturmus. Goz kapaklarinda birkac milimetrik fark var. Bu da bir gozu buyuk bir gozu kucuk gosteriyor. Izlerimin biri iyice gecti digeri bariz belli, percemle kapatiyorum.
Goz kapagi cok riskli, keske olcu alindiktan sonra ben de baksaydim, hemen ameliyata gectiler.
Bu ameliyat oyle doktorlarin anlattigi gibi kolay degil. Iyilesme sureci uzun moraliniz bozulabilir bir de olcu yanlisligi ve izler de ayri bir sıkıntı.
Doktorun paylastigi baska fotolar guzeldi diye guvenerek gitmistim. Ben cok memnun degilim. Kontrole gidecektim doktora randevuyu haber vermemisler, gorusemedik. Ondan da ayrica muayene ucreti istiyor. Baska doktor bulacagim. Goz doktorlari estetik bakmiyor olaya, islev gorsun yeter. Bu mu yani? Sgk'ya gitmiyoruz ki. Doktorlara guvenimi bu olayla yitirdim.
Sislikler 3-4 gun suruyor. Maydanozu kaynatip bol limon sıkıp icmistim odem atici olarak.Gunde 3-4 kupa ictim.Benimde izimin biri yukarda biri aşşagıda suan 2. Günüm suratım davul gibifoto atıyorum bak inanılmazım ben ben değilim
instagramdan bakabilisiniz. gönül.bahar.988Fotograf atarmısınuz merak ettğm beni. 2. Günüm gözlerim acayip şiş ne zaman geçti sizin morluk ve şişlik
Eskişehir'de Esen Karakaya'ya ameliyat olmuştum. Tavsiye etmiyorum.Kime yaptırdınız?
Ben de İran'daki Dr. Mir'i çok beğendim.Ben aslinda Azerbaycan'da Dr. Samiq Qurbanov'un instagramda paylastigi fotolari cok begeniyordum. Turkiye'de kim var diye epey arastirdim. Malesef ki sonucum guzel degil. Kendi gozum daha guzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?