Merhaba ameliyatımı oldum evet:) ama hala ödem var nasıl oldu tam anlayamıyorum 8 günüm bugun dikişkerim harika iz kalcagını düsünmüyorum :) bu arada fotoğraf 2 gündenMerhaba, 12 Nisan’da ameliyat olacağınızı yazmıştınız. Nasılsınız? Memnun musunuz sonuçtan :)
Merhaba ameliyatımı oldum evet:) ama hala ödem var nasıl oldu tam anlayamıyorum 8 günüm bugun dikişkerim harika iz kalcagını düsünmüyorum :) bu arada fotoğraf 2 günden
Merhaba, siz göz kenarı düşüklüğünü kaldırmak için mi oldunuz? Çekik yaptırmak için mi? Ve cekik oldu mu doktor başarılı mı?Merhaba ameliyatımı oldum evet:) ama hala ödem var nasıl oldu tam anlayamıyorum 8 günüm bugun dikişkerim harika iz kalcagını düsünmüyorum :) bu arada fotoğraf 2 günden
bir gece kalmak en mantıklısı. ben de İstanbul'da ameliyat olursam napabilirim diye düşünüyordum. çok teşekkür ederim bilgilendirme için. tekrar söyliyim sonuç harika olmuş.Bence evet ameliyattan cıktıktan böle mayoşluk oluyor benim ameliyatım ögleden sonraya kaldı doktorum 1 gün yatırdı hastanede mesela kişiden kişeye göre degişebilir yolculuk yapanlarda var ameliyat sonrası
inşallah karar veriyim de bi muhakkak haber vereceğim buradan :)siz de kendinize iyi bakın. çok teşekkür ederim tekrar. sevgilerCok tesekkur ederim karar verdigin zaman ameliyata sende haber ver muhakkak haberleşelim elimden geldigince yardım ederim kendinize iyi bakın
Bir doktordan fiyat aldım instagramdan iletişime geçmiştimNe kadar fiyat veriyorlar ortalama acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?