Badem Göz Estetiği Olanlar

Ben kendisiyle görüştüm mesaj yoluyla foto attım oda fiyat verdi , badem göz 4.500 bin TL burun estetiği 7.500 yaparim dedi kemikli burunları 9.500 e yapıyormuş ve gayet uygun bence , çünkü İstanbul da bir doktordan brun için fiyat istedim 15 bine yaparım dedi ve burnumda kemik fazlaligi bile yokken . Yani hem işinde uzman hemde fiyatları uygun instegramdan ameliyatlarına bakabilirsin çok memnun hastaları , Türkiye'de bir çok ameliyatı becerebilen tek doktor sanırım badem göz ve at kuyruğu yüz asmada çok başarılı

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli hastalarının ameliyat sonrası 1 sene fotolarıni falan paylaşıyor gayet güzel gibi duruyor şaşırdım

Badem göz estetiği için konuşmak gerekirse hastalarının çoğunun göz kapağındaki dikişler çok kaba duruyordu. O yüzden düşünmüştüm açıkçası çünkü göz kapağında dikiş izi biraz daha gizli yapılmalı diye düşünüyorum.

Merhaba, 12 Nisan’da ameliyat olacağınızı yazmıştınız. Nasılsınız? Memnun musunuz sonuçtan :)

Benim göz kenarlarim düşük değil ben keskin bakışlı olmak için yaptırmak istiyorum ve onun gibi her doktor beceremiyor sanırım nasıl istersen öyle yapıyor cekikse çekik yukarı çektirmek istersen iyice öyle yapabiliyor. Beni en çok cezbeden şeyi yaptıklarını paylaşıyor olması ve uygun fiyatli olması . Mesajlastik kendisiyle fiyati uygundu. Burada başka doktorların 6 7 bine yaptıkları söyleniyor ama açıkçası ben kendisini mükemmel sanıyordum bir kaç kişi kötü yorum yapmış korkuttular beni aklim çok karıştı☹ ve ben yağ enjeksiyonuyla burun estetiği de yaptiricaktim. Siz badem gözü çekik mi yaptiricaksiniz? Yoksa sadece göz düşüklüğünü kaldırmak için mi?

Merhaba ameliyatımı oldum evet:) ama hala ödem var nasıl oldu tam anlayamıyorum 8 günüm bugun dikişkerim harika iz kalcagını düsünmüyorum :) bu arada fotoğraf 2 günden
Merhaba, siz göz kenarı düşüklüğünü kaldırmak için mi oldunuz? Çekik yaptırmak için mi? Ve cekik oldu mu doktor başarılı mı?

Göz kapagı düsüklügü vardı onları aldırdım birde sakaklardan gözlerim cekildi evet doktorum bana güven verdigi İcin bu ameliyatı oldum ben memnunum acıkcası iyice iyilestiğim zaman bakalım nasıl olucak..

harika olmuş gerçekten, çok beğendim ve dikişler ikinci güne göre çok başarılı. bir şey soracağım ilk günler yolculuk yapmak için zor oluyor mu?

Bence evet ameliyattan cıktıktan böle mayoşluk oluyor benim ameliyatım ögleden sonraya kaldı doktorum 1 gün yatırdı hastanede mesela kişiden kişeye göre degişebilir yolculuk yapanlarda var ameliyat sonrası

Ben göz çekikliği olsun istiyorum. yorumlar benim de çok kafamı karıştırdı. bu kadar şikayet varsa bir şey vardır diye düşünüyorum da bir yandan, içime çok sinen bir doktor olmadıkça bu ameliyatı olmam sanırım.

Bence evet ameliyattan cıktıktan böle mayoşluk oluyor benim ameliyatım ögleden sonraya kaldı doktorum 1 gün yatırdı hastanede mesela kişiden kişeye göre degişebilir yolculuk yapanlarda var ameliyat sonrası
bir gece kalmak en mantıklısı. ben de İstanbul'da ameliyat olursam napabilirim diye düşünüyordum. çok teşekkür ederim bilgilendirme için. tekrar söyliyim sonuç harika olmuş.

Cok tesekkur ederim karar verdigin zaman ameliyata sende haber ver muhakkak haberleşelim elimden geldigince yardım ederim kendinize iyi bakın

Cok tesekkur ederim karar verdigin zaman ameliyata sende haber ver muhakkak haberleşelim elimden geldigince yardım ederim kendinize iyi bakın
inşallah karar veriyim de bi muhakkak haber vereceğim buradan :)siz de kendinize iyi bakın. çok teşekkür ederim tekrar. sevgiler

Ne kadar fiyat veriyorlar ortalama acaba?

Merhaba Antalya’da ki doktorun soyadı ne acaba?
Antalya’da ailem yaşıyor bende düşünüyorum ama hiç Antalya’da duymadım merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…