BADEM GÖZ FACELİFT (orta yüz germe )💜🍀💜

NisanKUZEY

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
403
88
318
Arkadaşlar Badem göz ve Facelift kombin ameliyat olanlar olumlu olumsuz tecrübelerimizi paylaşırsak şahane olur Dr operasyon tavsiye ve önerilerimiz varmi .Tecrübe eden arkadaşlar iyiki yaptırdım mi diyor keşke yapmasaydım mi.Var olan forumlarda sorularıma cevap bulamadim.6 gun zamanım var şimdiden herkese teşekkürler.Birlikte daha güçlüyüz

Merhaba,badem göz operasyonu geçirdim şakaklarımda dikilerek vardı alındı.ama oralar kel kaldı 1 Bucuk ay oldu yaptıralı.saclar ne zaman çıkar bilgisi olan var mı

Merhaba,badem göz operasyonu geçirdim şakaklarımda dikilerek vardı alındı.ama oralar kel kaldı 1 Bucuk ay oldu yaptıralı.saclar ne zaman çıkar bilgisi olan var mı
Canım o saçlar çıkmıyor. Ben yıllar önce yaptırmıştım. Hem çekiklik hiç kalmadı bir de o bölgeler kel kaldı. Gözlerin çekildi mi memnun musun ?

Bir zahmet buraya yazanlar durumlarını güncellesinler. Ayrıca memnun olmadım diyenler dr larını da yazsınlar. Ya da dr adını yazıp bir daha yazmayanları da tekrar davet edelim . Karalama gibi kalmasın değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…