Bademcik ameliyatı şartmıdır?

Koremanya

Hık :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
5.473
39.913
468
Arkadaşlar merhaba kızım 7 yaşında.
Üç senedir kış dönemlerinde bademcikleri sürekli şişer ve hastalanır.
Ameliyat ettirmeyi düşünmüyorum çünkü bünyesi çok zayıf. Etkileneceginden korkuyorum.
Bilginiz var mı 7 yaşından sonra bademcikler kendiliginden küçülüyormuş diye duydum.

Küçülme oluyor evet, bir de vücut daha mukavemetli hale geliyor sanırım.
Antibiyotik kullanmadan atlatabiliyor.
Benim kızım da öyle oldu.
İnşallah sizin de öyle olur.

Ben de ameliyatı en son seçenek olarak düşündüm çünkü kendim ergenken oldum, Çok zor bir ameliyat iyileşme dönemi çok zor.

Insallah, teşekürler mesajiniz için.

Buna dr karar veriyor her sene her sene sürekli hasta oluyorsa çocuk dr lar öneriyor ama durup dururken alınmasına gerek yok diyorlar.

Benim 12 yasımda alındı, yani 7yasından sonra kuculme falan olmamış. Bünyem benim de cok hassastı nedeni de bademciklerimdi zaten.
Hiç de zor atlatmadım. Bence aldırın kurtulun.

Buna dr karar veriyor her sene her sene sürekli hasta oluyorsa çocuk dr lar öneriyor ama durup dururken alınmasına gerek yok diyorlar.
Her doktor farklı öneri de bulundu.
Geçtigimiz sene her ay hastalanıyordu şükür bu sene bir kere hastalandı.

Benim 12 yasımda alındı, yani 7yasından sonra kuculme falan olmamış. Bünyem benim de cok hassastı nedeni de bademciklerimdi zaten.
Hiç de zor atlatmadım. Bence aldırın kurtulun.
Geçen sene çok hastaladıgı için aldırmayı düşündük ama benim hamileligimin son aylarıydı o yüzden niyetlenemedik.
Bu sene ki durumu belirleyecek galiba ameliyat olup olmamasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…