Bademcik taşı çözümü,yardım bıktım artık

Zaten baktım , bakmaz olaydım . 2 saattir onu araştırıyorum ya bende de varsa diye sinir sistemim bozuldu sene olmuş 2020 , insan klonluyorlar, yok mu bunun bi gargarası neyim alalım çalkalayım ağzımızı görünen görünmeyen hepsi erisin gitsin

Aslinda hemen birakmamasi lazim kbb doktoru sonucta ama ilgili degilmis. Bir insanin bu durumda ogurmemesi imkansiz nerdeyse
Dediğim gibi hasta olduğum için gitmistim sinüzit ve faranjit varmış ama o da uğraşmak istememiş olabilir, küçük zaten çok önemli değil dedi.
Şimdi burada okuduklarimla ilk defa kendi bademciklerime baktım ve küçücük beyaz bir nokta gördüm ama çıkması kolay görunmuyor kulak cubuguyla yokladım biraz ama bir şey olmadi

size şikayeti neydi antibiyotik kullanacak kadar her ay
Her ay şişyordu bademciklerim ve taşlar hiç gitmiyordu artık.her ay ateşle beraber geldiği için mecbur antibiyotik kullanıyordum.zaten doktorda artık müzminleşmiş ameliyat etmezsek kalbe kadar gider demişti

Ben bademciklerimi goremedim. ne icin gitmis olursaniz olun bir sorun görmüş ama islemi tamamlamamis. Zaten internetten izledim öyle kucuk başı var basinca portluyor. Koku yapıyormuş bu bile ugrasmasi için sebep ama arkadas israr etmesine ragmen almamislar.
Nasil ogurmuyorsunuz ben elimi agzima sokamiyorum. Ogurme refleksim asiri güçlü malesef

Burada dedikleri gibi aaa dedigimde bademcikler sağdan ve soldan çıktılar meydana zaten. O zaman görünür taş olup olmadığı.
Ogurdum zaten ben de hassasım o konuda zaten çubukla baskı yapamadım çok ondan olmamışta olabilir biraz rahatsız edici kesinlikle ogurmeden kendini tutmak ve oraya bastırmak.. ilerleyen zamanlarda tekrar denicem bakalım

Ahhh keşke en cok istedigim bu olurdu,ağız duşu siparis ettim bakalım tazyikli su fayda edecek mi :)

Aslinda hemen birakmamasi lazim kbb doktoru sonucta ama ilgili degilmis. Bir insanin bu durumda ogurmemesi imkansiz nerdeyse

Evet o zaman ben de öğürmüştüm,simdi asla öğürmem dil fırçaladığım için alıştım ama.Malesef özelde de olsa sallamıyorlar.Bir doktora da mail atmıştım,cok büyük ve ciddi taş olmadıkça temizlemiyoruz demişti

Kulak gbi aliskanlik mi oluyor acaba temizleyince

Benim agzi acip aaa yaparken oguresim geliyor düşün denedim ama olmadi. Biomiyorun ya evde yapmak bana enfeksiyona cok acık geliyor

Ben youtube dan video izledim orada gördüğüm yerw bastırdım. Yalniz videolar cok igrenç bastan söyleyim. Diş hekimlerine de Allah kolaylik versin.

Ben diretmiyorum tatlım doktor olan bir akrabam diretiyor aldırma diye
Ama neden diretiyor onu anlamiyorum. Bademcikleri problemli olan cocuklarinkini bile aliyorlar. Bence a bu doktor hemen dinleyim demeyip 1 2 doktora gozuk. Anlattiklarina gore bayagi bir sorun cikartiyorlar sana. Yuzde yuz gerekli organlardan biri de degilken bana sacma geldi bu kadar sorun yaşayip hala kalmalari icin diretmek.

Haklısın tatlım bende artık aldırmak istiyorum zaten çok fazla tepki göstermeye başladı vücudum bir de bebek düşünüyoruz inşallah ve bebek olunca boğaz daha fazla ağrır diyorlar bakalım pandemiden dolayı hep doktorlar boğazım ağrıyor dediğimde beni covide yönlendiriyorlar covid değilim beş yıldır bademcik iltihabım var deyncede acile sonrasında acildeki doktor açıp bakmadan hemen antibiyotik yazıp gönderiyor antibiyotik kullanmaktan yıldım artık anlıycağın şuan pandemide doktorlar bile umursamıyor benim durumumu

Evet, zaten surekli antibiyotik kullanmak cok tehlikeli bit durum vucut cok farkli tepkiler veriyor. Benim iki kutu antibiyotik cigerlerimi kucultmustu. Pandemiyi beklersiniz mecbur

Evet, zaten surekli antibiyotik kullanmak cok tehlikeli bit durum vucut cok farkli tepkiler veriyor. Benim iki kutu antibiyotik cigerlerimi kucultmustu. Pandemiyi beklersiniz mecbur
Geçmiş olsun tatlım inan ben 6 ay üst üste antibiyotik kullandım sonuç böbrek ağrısı idrarda kan kimisi dedi kum döküyorsun kimisi dedi taş var ama kimisi dedi mesanene baktır baktırdım hiç bişey yok araştırma hastanesine gittim ve oradaki kbb ye durumu anlattım antibiyotiğe karşı direnç üretmiş mikroplar dedi ve bu kadar fazla kullandığım için böbreklerimde ağrı ve idrarda kan olmuş bende kestim ama hala gitsem bademciklerime baksalar hemen antibiyotik yazıyorlar bende alıp kullanmıyorum artık senelerden söz ediyorum daha bana o yaşlarda başlattılar bir antibiyotik Hala hemen antibiyotiğe yapışıyorlar kullanmak istemiyorum en son 3 ay önce hem auğmentin 1000 mg hep ciprasid 750 kullandım sonuç antibiyotikler bittiğinin ertesi günü bademcikler yine bembeyaz

Bende bu sorun yüzünden bademciklerimi aldıracaktım. Ancak gittiğimde bende farenjit varmış. Doktor da bu kronik mi takip etmek gerekli ona göre ameliyat düşüneceğim dedi. Boğazım ağrıdığı zaman tekrar çağırdı.

Doktorlar antibiyotik konusunda artık cok hassas aslinda nasıl bu kadar cok vermisler bilmiyorum. O akrabaniz ya da tanıdığınız doktor bu denli antibiyotik kullanimina karsin nasil hala aldirma diyir onu hic anlamadm. Size de gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…