Ameliyatım kanamasız bir ameliyattı bu yüzdende çok acı çekmem hemen iyileşirim diye düşündüm,ama yanılmışım.Ameliyatın 1. günü narkozun etkisiyle hiçbirşey anlamadım o kadar acım yoktu konuşabiliyordum hatta. Ama Ameliyat sonrası odaya çıkarıldığımda öksürük başladı geçmesi için buhar verdiler bu iyi geldi kesildi. Hastanedeyken doktorum su içmemi söyledi kusup kusmayacağımı anlamak için, su içtim ameliyat olacağım için bir önceki gün yemek yediğim için midem boş olduğundan sanırım mide bulantısı yaptı, ama kusmadım. Ameliyatı 13:00 da oldum 16:30 da taburcu edildim.Eve geldim 1. gün sadece dondurma ve süt içtim.1.gün gece rahat uyudum sayılır 2.gün kalktığımda biraz çorba içtim gün boyunca ayran su gibi sıvılar tükettim.Gelelim 3. güne ağrılarım şiddetlenmeye başladı sanki kızgın şişleri ısıtıp bademciklerimin üzerine basıyorlardı acısı kulaklarımdam çıkıyordu bırakın çorba içmeyi sıvı bile tüketmekte zorlanmaya başladım yutkunamıyordum bile 3.günün gecesi o kadar şiddetli agrılarım vardıki sabaha kadar uyuyamadım arada agrı kesici şurubu kullansamda 1 saat etki edip tekrar şiddetlenmeye başlıyordu dayanılacak gibi değildi ölücem sandım ağrıdan. 4.gün de aynı şiddetli ağrılarla geçirdim, günde 24 saatin 15 saatini ağrılı 9 saatinide ağrısız geçirdim onuda ağrı kesici sayesine. Geceleri uyumanın imkanı yok acıdan, bıçaklarla bademciklerimi kazıyorlar sanki tarif edilemez bir acı hayatımda böyle bir acı yaşamadım .Yutkunma zaten eziyet sıvı alsamda bademciklerime değdiği an ağrılar dahada şiddetleniyor. Dilim ise yara bere içinde ağrıların şiddeti dişlerime beynime vurmaya başladı sanki boynumun içini oyuyorlar .Artık korkudan hiç birşey yiyip içemez oldum su bile içmek eziyet işkence 5. günümüde şiddetli ağrılarla geçirdim gün geçtikçe iyileşeceğim yerde benim tam tersine ağrılarım çoğalıyor. Bir yandan açlık bir yandan uykusuzluk bir yandan dayanması çok zor olan ağrılar yüzünden mahvoldum dudağımı bile kıbırtatamıyorum konuşamıyorum.Bugün 6. günüm hala ağrılarım çok kaç güne kadar sürecek bilmiyorum sanki hiç iyileşemiycek gibiyim. Yaşınız 30 üzeriyse bu ameliyatı bin kere düşünün derim çocuklar erkenden iyileşiyor yetişkinlerde bu süre çok uzuyor.