A aslide Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2011 15 3 86 İstanbul 2 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aslide #1 merhaba, bağdat caddesinde veya yakınında iyi boya ve saç kesimi yapan kuaför arıyorum. Mümkünse İlker Yavrutürk demeyin:)
merhaba, bağdat caddesinde veya yakınında iyi boya ve saç kesimi yapan kuaför arıyorum. Mümkünse İlker Yavrutürk demeyin:)
S sutlu Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2011 159 0 46 Bingöl 2 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aslide #2 Merak ettim kusura bakma neden ilker yavruturk demeyin dedin.Bi kere gitmiştim uzak olduğu için devam edemedim ama memnun kaldığım bir kuafördü.
Merak ettim kusura bakma neden ilker yavruturk demeyin dedin.Bi kere gitmiştim uzak olduğu için devam edemedim ama memnun kaldığım bir kuafördü.
K komix Guru Kayıtlı Üye 21 Ekim 2011 35 5 296 İstanbul 13 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aslide #3 bende iyi kesim yapan kuaför arıyorum.bilgi pls
A aslide Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2011 15 3 86 İstanbul 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aslide #4 merhaba ben buldum Halis Yay tavsiye ederim. Neden İlker Yavrutürk demeyin dedim çünkü o sizin istediğinizi değil kendi beğendiğini kesiyor, aklınızda net birşey yoksa memnun kalırsınız
merhaba ben buldum Halis Yay tavsiye ederim. Neden İlker Yavrutürk demeyin dedim çünkü o sizin istediğinizi değil kendi beğendiğini kesiyor, aklınızda net birşey yoksa memnun kalırsınız