Bagimli es bosanmalimiyim

Ayrılık kararı çok zor bir karar ama kumar da kesinlikle psikolojik tedavi görmesi şart aynı dert benim kardeşim de de var defalarca söz vermesine rağmen yine aynı hataları yaptı psikiyatriye götürün bence

Arkadaslar suna bi aciklik getiriyim. 2. Cocuk bile bile olmadi ben hamileyken ogrendim herseyi. Aldiramazdimda. Bile bile cocuk yapanlara ben cok karsiyim oyle bi zihniyet olamaz

Aaa sakın boşanmayın 3. Çocuğu yapın düzelir demeye geldim.
İroni tabi. Maddi manevi eli güçlü kadınları böyle mıy mıy kedicik kedicik “ama ne yapayım boşanayım mııı” diye düşünmeleri beni kahrediyor. Yok boşanmayın aman. Hemen 3. Yü yapın.

Bu kadar rezilliği yaşadıktan sonra, hâlâ emin olamayıp boşanmalı mıyım diye bize sorulunca nasihat verecek yerlerim ağrımaya başlıyor.

Sevmediğinizi söylüyorsunuz.Büyük ihtimalle sizi tutan şey acıma duygusu ya da alışkanlık.Ama madde,kumar,sorumsuzluk,aldatma… Ne ararsanız var.Boşanmak başta zor gelir ama bu insan artık hayatınızda bir yük olmuş.Yüklerinizden kurtulmanız gerekiyor.İletişim kurmasına izin vermeyin.Çünkü yine yalvaracak, yine düzeleceğim diyecek ve siz inanacaksınız.O buna alışmış,artık düzelmez.Siz sevginizi, saygınızı, güveninizi tüketmişsiniz.Artık onu değil, kendinizi ve çocuklarınızı düşünmelisiniz.Çocuklarınızın bu belirsizlikte,bu güvensizlikte büyümesini istemiyorsunuzdur.Sürekli yalan söyleyen sorumsuz bir baba..Siz ayakta duramazsanız onları da koruyamazsınız.Boşanmadıkça bekledikçe tükenirsiniz.Sonunda tükene tükene ortada siz de kaybolursunuz.Çocuklarınız için boşanmanız gerekiyor.Daha neyi bekliyorsunuz.Adamın beyni artık farklı çalışıyor kendini tüketmiş sizi de tüketiyor.Onun düşüşünü izlemek zorunda değilsiniz.Kendinizi ve çocuklarınızı bu yükten korumak sorumluluktur.

Madde kullanımını polise ihbar etseniz belki sınır dışı falan ederler. Bir gün o maddelerden birinizi öldürsün mü istiyorsunuz?

Nasil? Konumuzla alakasini anlayamadim
Bir yanınızla haklısınız da.Hollanda sosyalist bir devlet büyük ölçüde. Boşandığınız takdirde evinizi verip, elektrik faturalarına kadar ödüyorlar. Gelişmiş bir ülkede bizim kadar çocuklarınızla ilgili gelecek kaygınız yok. Eşiniz berbat biri. Yokluğu varlığından hayırlı. Ama hala bıdı bıdı. Bana çok absürd geliyor. Sanki şartları çok iyi algılayamıyorsunuz gibi geliyor bana

En korktuğum şeydir Allahim evden barkdan çoluk çocuktan uzak eylesin Ya Rab amin
Kesinlikle bosanin yavrularinizi düşünün
Allaha şükredin ki boşanma gücünüz imkanınız var ya olmasaydı

O engelleyen şey koca sevdasıdır. Bazı kadınlar kocalardan ölseler boşanmazlar, o kocaların uğruna evlatlarını bile hiç ederler yeter ki kocasız kalmasınlar. Siz de onlardansınız muhtemelen.

Bağımlı, sadakatsiz,kumarcı,ilgisiz baba gibi iğrenç huyları olan adamdan ayrılmayı engelleyen şey ne mi??? Bence sizin de normal olmama durumunuz, alışkanlık,çocuğuklarımın babası,sevgim cart cırt bahanelere sığınmayın ,kendinize gelin kalkın aynaya bakın ya gözünüzün içine siz bu hayatı , çocuklarınız böyle bir adamı hak ediyor mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…