Bağımlı sevgili :(

denizkizi90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
1
0
1
35
Merhaba,

Yaklaşık 6 ay önce başlayan bir ilişkim var. Bir konu dışında herşey normal gibi ancak erkek arkadaşımın bir bağımlılığı var. Haftada en az 3 gün sigara (bildiğimiz sigara değil , tam adını buradan yazmak istemiyorum) içiyor. Ve bu içtiği günler beni aramayı ve yazmayı unutuyor. Yaşım 28 ve artık ciddi bir ilişki düşünmek yaşamak istiyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sizce bu bir bağımlılık mı? Bırakabilir mi? Daha önce böyle bir durumda kaldıysanız nasıl bıraktırmayı başardınız? Böyle bağımlılığı olan biriyle gerçekten uzun süreli ciddi bir ilişki sağlanabilir mi?

Teşekkür ederim :)

Uyuşturucu kullanan biriyle evlenmeyi biraz erteleyin
Yardım edebiliyorsanız edin,olmuyorsa yardım kabul etmiyorsa geri çekilin

Hem kendinize hem doğacak çocuğunuza yazık.
Ne baba ne koca olur.
Tedavi olmadan kesinlikle bi yola girmeyin.
Hatta hiç bi şekilde iletişim kurmayın.

Yok olmaz.
Evlilik falan hiç olmaz.
Eşim alkol bile alıyor olsa istemezdim ben. Hiçte bıraktırmak için uğraşamazdım elin adamıyla. Kendi istemesi lazım çünkü ilk başta.

Bahsedilen şey bir nevi uyuşturucu. Hafif de olsa, bağımlılık yapma ihtimali düşük de olsa adı uyuşturucu. Normal şartlarda bu kadra düzenli kullanmasa bırakabilir derdim ama şu durumda mümkün değil gibi görünüyor. Evet bu bir bağımlılık ve bağımlı bir insanla evlenilmez.

Bence olmaz olmamali bildiğiniz kafa buluyor uyuşturucu sanirim şimdi o bağımlılik yapmaz diye düşünüyorsun ama haftanın 3 günü kafa güzel geziyor

Çileli bir hayat için bu kadar mı heveslisiniz ya?

28 yaşında insansınız. Bu yaşa kadar bazı şeyleri kafanızda netleştirmiş olmanız lazımdı. Uyuşturucu kullanandan hayır gelmez gibi..

Keş adamdan da ne aile babası olur ama..

Kendinizin düşmanı mısınız?
Garip bir cümle oldu ama umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır

Arda arda şaka gibi konular geliyor bu sıralar.

Eşim çalışmıyor, hiç çalışmadı. Cocuk için tedavi parası lazım...

Evlenmek istiyorum, uyuşturucu madde bağlımısı olması sıkıntı mıdır?

Hafta da 3 gün bu madde yüzünden sizi bile unutan adam, çalışıp hayatını idame ettirebiliyor mu bari?

Hayatınız boyunca mutsuz ve sorunlu bir evlilik istiyorsanız, olabilir tabi ki. Niye olmasın?

Bıraktırabilir misiniz? Evet, böyle bir ihtimal var. Size bıraktığını söyleyip gizli gizli devam edebilir. Bırakır, ancak yaşadığınız her problemde tekrar sarılacağı şey o olabilir. Ya da gerçekten bırakabilir. Bunun gibi bir sürü ihtimal var. Olabilecek tüm ihtimalleri sayıp içinden iyi olanları seçtiğinizde bu oran %25 in de altında olacaktır. Bu kadar düşük bir ihtimale rağmen ben bu sorumluluğu alabilirim diyorsanız devam edin. Kör kütük aşık değilsem ben bunu yapamazdım sanırım. Kör kütük aşıksam da körlüğüm geçipte sağlıklı karar alabileceğim döneme kadar evlilik düşünmezdim.

Ben tam ne bağımlılığı olduğunu anlamadım ama kötü bi madde olduğu belli . O maddeyi bırakmadan evlilik adına en küçük adım bile atmayın

Gayet açık görüşlü alkol sigara kullanan biriyim ama iş ota uyuşturucuya gelince orda duracaksın. Bahaneleri de ot zararsız kimyasal değil ki olur ama o işin sonu kimyasal. İnsanın üzerinde inanılmaz bir umursamazlık rahatlık yapar dünya umrunda olmaz onu içtiğinde. Zamanla karakteri de değişir takıldığı kişiler de onun kafasındansa unut o ilişkiyi yol yakınken ayrıl

Ot bağımlılık yapmaz aslında ama insanoğlu her şeye bağımlı olabilecek potansiyelde. Haftada 3 düzenli kullanması çok fazla. Sizi ihmal etmesi falan ileride düzeleceğini düşünseniz de cinsel hayatınızda problemler çıkabilir.
Ot bağımlısı erkeklerin boşalma problemleri oluyor.
Bile bile lades demeyin. Ayrıca bağımlı insanlar bir bağımlılığı bıraksa dahi bir diğerine başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…