- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi denizkizi90
-
Bu ot olayı asla otla sınırlı kalmıyor hele ki haftada üç kere içen birinin hiç kalmaz. Sonu kimyasalla biter ot diğerlerine geçmede bir basamak gibi düşününBırakmak isterse bırakır. Diğer maddeler gibi yoğun bağımlılık yapan krize sokan bir şey değil kullandığı çünkü.
Bırakma gibi bir eğilimi yoksa da uzaklaşın diyorum ben
Genç yaşlar için haklısınız, değerlendirmeniz gayet mantıklı özünde fakat kullanıcı arkadaşımız aklı karışacak arkadaş kurbanı olacak yaşta değil. Konu sahibi 28 yaşında olduğuna göre erkek arkadaşı da en az 28-30 yaşlarındadır ''varsayımıyla '' bu kanıya vardım. Şayet öyleyse doğruyu görmesi daha olası değil mi sizce? Koskoca adam sonuçta, bilemedim...Bu ot olayı asla otla sınırlı kalmıyor hele ki haftada üç kere içen birinin hiç kalmaz. Sonu kimyasalla biter ot diğerlerine geçmede bir basamak gibi düşünün
Canim o kisiyi hayatindan cikarsan daha iyi ozelden yazmak isterim sanaMerhaba,
Yaklaşık 6 ay önce başlayan bir ilişkim var. Bir konu dışında herşey normal gibi ancak erkek arkadaşımın bir bağımlılığı var. Haftada en az 3 gün sigara (bildiğimiz sigara değil , tam adını buradan yazmak istemiyorum) içiyor. Ve bu içtiği günler beni aramayı ve yazmayı unutuyor. Yaşım 28 ve artık ciddi bir ilişki düşünmek yaşamak istiyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sizce bu bir bağımlılık mı? Bırakabilir mi? Daha önce böyle bir durumda kaldıysanız nasıl bıraktırmayı başardınız? Böyle bağımlılığı olan biriyle gerçekten uzun süreli ciddi bir ilişki sağlanabilir mi?
Teşekkür ederim :)
Uzun süre bağımlı biriyle görüştüm sonradan öğrenmiştim tabi bağımlı olduğunu kesinlikle uzak dur sana psıkolojık olarak zarar vermekten başka bi şey yapmıcaktır.Merhaba,
Yaklaşık 6 ay önce başlayan bir ilişkim var. Bir konu dışında herşey normal gibi ancak erkek arkadaşımın bir bağımlılığı var. Haftada en az 3 gün sigara (bildiğimiz sigara değil , tam adını buradan yazmak istemiyorum) içiyor. Ve bu içtiği günler beni aramayı ve yazmayı unutuyor. Yaşım 28 ve artık ciddi bir ilişki düşünmek yaşamak istiyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sizce bu bir bağımlılık mı? Bırakabilir mi? Daha önce böyle bir durumda kaldıysanız nasıl bıraktırmayı başardınız? Böyle bağımlılığı olan biriyle gerçekten uzun süreli ciddi bir ilişki sağlanabilir mi?
Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?