- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Bu aslında aileden gelmeli,avrupada 18 oldumu artık kendi başının çaresine bak diyorlar ve bu bağımlılıkta oluşmuyor,bizim toplumda malesef var bu.
Sizinde kendinizi buna alıştırmanız lazım hazırlamanız lazım dediğin gibi her an herşey olabilir artık yetişkin bağımsız bir bireysin.
Selam
İs guc meslek bir seyler var midir? Aslinda varsa alisirsiniz yalnizliga. Suphesiz hepimizin ailesi kiymetli o ayri bir konu ama. Bir gun sizin de ayri bir aileniz olacak,bunu dusunun mutlu olun derim. Allah hepimizin ailesine uzun saglikli omurler versin insallah
Kızlar 18 senedir yalnız yaşıyorum. Bu öyle bi bela ki, allah göstermesin ama şuan köpeğim hariç biri ölse hayatımda gık demem. Hangisi daha kötü gerçekten yorum yapamıyorum
Iyi aksamlar diliyorum herkese.
Aileme bagimliyim sanirim. Ailemle yasiyorum ve aile icinde yasanan en ufak sorun hayatima cok kolay yansiyor, yani hayatim aileme endekslenmis gibi.
Ebeveynlerimin artik yaslaniyor olmasina bile takiliyorum. Bir gun olecek olmalarini ve yalniz kalacagimi dusununce cildiriyorum. Halbuki herkes olumlu, herkes fani.
Bunun dogru bir sey olmadiginin farkindayim ama benim de bir hayatim oldugunu, ailemin bir noktaya kadar hayatima etki etmesi gerektigini nasil benimseyebilirim? Bu konuda dusunsel olarak kendimi nasil gelistirebilirim?
Birilerine bagimli yasamak istemiyorum.
Sen ve annen baban kaç yaşında
Babam 70 annem 60 üstü
Önemli hastalıkları vs var ama vayyy ölüm var vs diye düşünmüyorum
Şu an hayattalar yeterli evlerinde huzurla yaşıyor
Herkes kendi hayatına yönelmeli
Bence evde geçirdiğin süreyi azalt dışarıda daha fazla Zaman geçirip bağımsız hayat kur
Bende aynen sen gibiyim.. hersey gecici yes kafa ok diyorda kalbim kabul etmiyor... aslibda ben bir cok seye bagimliyim sanirim
Gelmez mi:) serdar ortac gibi mutsuz yasiyorum cogu zaman sanirim. Ne bilim maneviyatimin eksik oldugunu dusunuyorum hep, bu yuzden teslimiyet olmadigini dusunuyorum.. herseyi fazla fazla dusunuyorum, bu da bana fazla fazla zarar veriyor ne yazikkiYorulmuyor musun? Agir gelmiyor mu?
Uğraşabildiğin biletler var mı iş güç okul flnIyi aksamlar diliyorum herkese.
Aileme bagimliyim sanirim. Ailemle yasiyorum ve aile icinde yasanan en ufak sorun hayatima cok kolay yansiyor, yani hayatim aileme endekslenmis gibi.
Ebeveynlerimin artik yaslaniyor olmasina bile takiliyorum. Bir gun olecek olmalarini ve yalniz kalacagimi dusununce cildiriyorum. Halbuki herkes olumlu, herkes fani.
Bunun dogru bir sey olmadiginin farkindayim ama benim de bir hayatim oldugunu, ailemin bir noktaya kadar hayatima etki etmesi gerektigini nasil benimseyebilirim? Bu konuda dusunsel olarak kendimi nasil gelistirebilirim?
Birilerine bagimli yasamak istemiyorum.
Gelmez mi:) serdar ortac gibi mutsuz yasiyorum cogu zaman sanirim. Ne bilim maneviyatimin eksik oldugunu dusunuyorum hep, bu yuzden teslimiyet olmadigini dusunuyorum.. herseyi fazla fazla dusunuyorum, bu da bana fazla fazla zarar veriyor ne yazikki
Uğraşabildiğin biletler var mı iş güç okul fln
Valla ben agliyorum rahatliyorum.. bazen uygun olmayinca aksam olmasini bekliyorum ve cocuklari yatirip agliyorum, tuhaf bi ruh halim oluyor bazenAynisini yasiyorum ve bazen boguluyorum.
Valla ben agliyorum rahatliyorum.. bazen uygun olmayinca aksam olmasini bekliyorum ve cocuklari yatirip agliyorum, tuhaf bi ruh halim oluyor bazensonra ertesi gun kaldigim yerden devam.
Ayrı eve çıkCalisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?