Bagimli Yasamak...

Daha neler:) elbet bir gun buzde mutlu olucaz oyle dusun:) annen duysa ne kadar uzulur bu sozlerine : ( gercekten hayat yinede guzel.. anliyorum seni ama umitli olmak zorundayiz

Ne zaman mutlu olacagiz? Insanlar yaslaniyor ve kaygilar her gecen gun artiyor. Dusunmekten beynim kuculuyor. Hic umudum yok.

Ne zaman mutlu olacagiz? Insanlar yaslaniyor ve kaygilar her gecen gun artiyor. Dusunmekten beynim kuculuyor. Hic umudum yok.
Ne bilimki, buna bir cevabim
Olsa o gunu beklerdim bende:)) bende tuhaf bi tatminsizlik var sanirim.. yani dusundugumda Allahim bunlar luks problemler diyorum. Ne bilim karnimiz tok sirtimiz pek basimizda bi cati var saglikliyiz simdilik.. dunyanin her tarafinda insanlar oluyo.. aclik sefalet almis yurumus savaslar.. oralardada olabilirdik diyorum.. gercekten utaniyorum o zaman dert ettiklerimden ve sukursuzlugumden. tabiiki bunlari dusunmek sorunu halletmiyor, ama en azindan durumumuzun cokta kotu olmadigini gosteriyor.

Canim benim evlensen de o bagimlilik gecmiyor. Bir gun senin birilerine ihtiyacin oldugunda etrafinda kimse olmazsa iste o zaman donum noktan oluyor.

Senin ailen ve cocuklarin var. Benden bir tik daha iyi olman gerekiyor aslinda. Benim onlar disinda kimsem yok.

Senin ailen ve cocuklarin var. Benden bir tik daha iyi olman gerekiyor aslinda. Benim onlar disinda kimsem yok.
Haklisin onlar buyuk sukur sebebim zaten..onlar olmasaydi belki bende dunyaya gelmeseydim diyebilirdim.

Peki evlensen cocuklarin olsa bu duygularin azalacak mi?

Eğer çok ileri boyutta ise yardım al.
Ileri boyutta bağlılık değilse de herkesin ailesi Kıymetli esiniz Birgün öleceğiz anın tadını çıkar.

Bu hayatta evlad da dahil hic bir şeye bağımlı olmamalı insan... Evet ölüm var ama surekli bu şekilde hastalık haline getirip düşünürseniz sizin icin hayat cok zorlaşır. Doğum nasil normal ise ölüm de o şekilde ben de çok sevdiğim birini kaybettim. O gün den sonra anladım ki hayatta kimseye körü körüne bağlamayacaksın... Şimdi anne babanızdan biraz olsun hayatınızı soyutlamazsanız ileride ölüm olduğunda cok kötü duruma düşebilirsiniz... Mutlu yaşamak mutlu ölmek önemli olan yoksa kimse kazık çakmıyor dünyaya

Bence öyle olur. Varlıkları ayrı güç verir.
Sunu biliyorum.. daha cok sukretmeye sebep oluyor, ama simdiki korkularin duruyor... birde devam etmek zorunda oluyorsun, hasta olmak kendini birakmak gibi bir luksun olmuyor cocuklarin olunca.. Allah hic bir cocugu babasiz biraksada annesiz birakmasin

Bak, daha cok sariliyorsun iste hayata. O korkular duruyor ama hafiflemis sekilde duruyor.

Amin.

Bak, daha cok sariliyorsun iste hayata. O korkular duruyor ama hafiflemis sekilde duruyor.

Amin.
Mecbursun baska sansin yok. Buyudukce sorunlari ve sorumluluklari artiyor, bazen bu devirde bu cocuklari nasil yetistiririm diyorum. Isyan olsun diye degilde..zaman cok kotu.. kotu yetisirlerse? Ee iyi yetistirsende ayri dert, cunku iyi insan cok az.. kotuler kullanirsa hor gorurse vs? Sende guclu olmaya calis yinede.. gun dogmadan neler dogar demisler..kaderimizde kismetimizde illa vardir bizim icin hayirli olan.

Bakalim. Sag ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…