- 5 Mayıs 2020
- 13.498
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.509
- 598
- Konu Sahibi Legendwomen
İphone da ayarlar ekran süresi. Diğerlerini bilmiyorumBu nasıl görülüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İphone da ayarlar ekran süresi. Diğerlerini bilmiyorumBu nasıl görülüyor
aslında çok büyük bir kayıp oluyor.Benim kuzenim 21 yasında. Ortaokula kadar okudu. Çalısmıyorda. Sabahtan akşama kadar elinde tlf Baska hıcbısey yapmaz.tek yaptıgı o ne gıymıs bu nereye gıtmıs vs vs.. Ha ev işleri yemek felan yapar ama bunlarda işin mola kısmıdır.
ben faydalı şeyler de izliyorum ama bir süre sonra yine saçma şeylere bakıyoruminstagramda kesfette kaybolmadıktan sonra bir seyler okuyup arastırıyorsan eger o kadar da kötü bir sey degil, ben bazen bilgisayardan yapmam gereken isleri ya da okumam gereken makaleleri falan bile telefondan okuyorum. instagrama mesela cok girerdim onceden onu kısıtladım kendime yani azalttım bir sekilde kesfete girdim mi direkt telefonu atıyorum elimden hemen cıkıyorum kopek videolarına dalıp gidiyorum yoksayoutube falan izlemek de bence kötü degil yani faydalı seyler izliyorsan eger, yoksa gidip 0 tl ile kuzey kutbunda hayatta kalmak gibi seyler degil
![]()
ama senin için,annen için her zaman bir mesaj uzaktayım, mesaj kutum sonuna kadar açık sana,her zaman,unutma :))
neyse konu sahibi özür dilerim biraz böldüm konunuzu,kusuruma bakmayın gerçekten :))
1 dk ile senden öndeyimEki Görüntüle 2808166
bir de gecen haftaya gore %7 azalmis hali shakshsjshsh bu gozler 17 saati gordu daha dogrusu goremedi sasi oldu artikcozumu bilen bana da soylesin
![]()
suç ortaklarım1 dk ile senden öndeyim![]()
benim de biraz öyle :/ köpek videolarına dalıyorum sonra insanlara gonderip milleti de bayıyorumben faydalı şeyler de izliyorum ama bir süre sonra yine saçma şeylere bakıyorum
Malesef... Biz onu kaybettik mesela.aslında çok büyük bir kayıp oluyor.
ben de korkuyorum çünkü ablam var ona bakmam gerek bakıma muhtaçMalesef... Biz onu kaybettik mesela.
Ama bak şöyle bişey var ben çok az uyuyorum 3-4 saat falan.suç ortaklarım
hajshsjah burda saat daha oglen ama ben bugun full mesai yapip seni gecerim bak1 dk ile senden öndeyim![]()
Cok gecmıs olsun. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. AMİNben de korkuyorum çünkü ablam var ona bakmam gerek bakıma muhtaç
ben ders çalışırken ara veriyorum 5 dk oluyor 50 dkAma bak şöyle bişey var ben çok az uyuyorum 3-4 saat falan.
Bir de bişeylerle uğraşırken de ya dizi açıyorum ya YouTube dan bişeyler.
Böyle de kendimi avutmuş sayılır mıyım bilmiyorum ama![]()
sağolunCok gecmıs olsun. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. AMİN![]()
sizin bu 6 saat tamamen telefon basinda mi geciyor? mesela ben yemek yaparken/yerken de telefon acik durur bir seyler dinlerim veya izlerim arkadan ses olur, ya da ne bileyim calisirken elimde olur falan. islerimi aksatmam yani. sizinki engel mi gunluk islerinize?suç ortaklarım
Duyarcılar gelmedenhajshsjah burda saat daha oglen ama ben bugun full mesai yapip seni gecerim bak
lutfen linc yemiyim “hanimlar bu gulunecek bir sey miiggg” diye, saka sadece![]()
Evetsizin bu 6 saat tamamen telefon basinda mi geciyor? mesela ben yemek yaparken/yerken de telefon acik durur bir seyler dinlerim veya izlerim arkadan ses olur, ya da ne bileyim calisirken elimde olur falan. islerimi aksatmam yani. sizinki engel mi gunluk islerinize?
Yaramdan gocunmamDuyarcılar gelmedenHerkesin bağımlılığına kimse karışamaz napalım yani
![]()
Sabah açıyorum pc yi(10,30-11,00 cıvarı.Gece 1 cıvarına kadar).Tabii ev işi yemek yaparken açık kalıyor.Benimde bakıma muhtaç annem vardı,ama ozaman internet yokdu.ben de korkuyorum çünkü ablam var ona bakmam gerek bakıma muhtaç