• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılık :(

Kızlar ben ciddi bi tv bağımlısıyım sanırım. Uyanır uyanmaz,eve girdiğim an ilk is tv acmak oluyor. Izlemesem de ses olsun diye. Evimin isini hep erteliyorum. Kizim var 16 aylik. Sorum su. Siz butun gun evde napiyorsunuz.bu arada iki gun ozel derse gidiyorum. Normalde de aksam eşim gelince haftamın 5 gunu dışarı çıkarız. Brnim problemim gunduz.
Benim de merak ettiğim 16 aylık bir bebekle haftanın 5 günü nasıl dışarı çıkıyorsunuz?

Benim de merak ettiğim 16 aylık bir bebekle haftanın 5 günü nasıl dışarı çıkıyorsunuz?
Gittiğimiz yerler ev oluyor cogunlukla hepside akraba arkadas hepsi cok seviyo kızımı. Kızımda kalabalığı. Cok eğleniyor kızımds uyku saati de gelince nerde olursa olsun uyur. Küçüklükten alıştığı icin yerini yadırgamaz. Daha once babam sehir dışındayken de her ay mutlaka oraya giderdik. O yuzden yola da gezmeye de alışık cok da seviyor cok şükür

haftanın 5i günü dışarda geçirmek çok fazla ama tvden daha sıkıntılı bi durum . yorulmuyor musunuz aile boyu. düzen fln kalmıyordur
Aslında bizim düzenimiz boyle olustu. Esim gelir yemek yeriz ben hazirlanmis olurum o gelene Kadar sonra esim kizimla oynarken ortalığı mutfağı toplarım kizimin esyalarını hazırlarim. Evde oturacağımıza çıkarız bi iki saat hem akrabaların gonlunu yaparız hemde biz eğleniriz. Kızım da farklı yere gidince mutlu olur zaten gittiğimiz yere yakın park varsa da gitmeden Park'ta biraz oynarız kizimla

Gittiğimiz yerler ev oluyor cogunlukla hepside akraba arkadas hepsi cok seviyo kızımı. Kızımda kalabalığı. Cok eğleniyor kızımds uyku saati de gelince nerde olursa olsun uyur. Küçüklükten alıştığı icin yerini yadırgamaz. Daha once babam sehir dışındayken de her ay mutlaka oraya giderdik. O yuzden yola da gezmeye de alışık cok da seviyor cok şükür
5 gün çok fazla bana göre. Sen çalışmıyorsun ama eşin iyi kaldırıyor gerçekten.

Benim için ev gezmesi olayı haftada 1 en çok 2 gündür. Ctsi Pazar hariç ki her hafta da birilerine gitmiyorum.

Akşam eve gelince zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Her gün kızımla yapacak değişik aktivitelerimiz var TV aklıma bile gelmiyor.

Aslında bizim düzenimiz boyle olustu. Esim gelir yemek yeriz ben hazirlanmis olurum o gelene Kadar sonra esim kizimla oynarken ortalığı mutfağı toplarım kizimin esyalarını hazırlarim. Evde oturacağımıza çıkarız bi iki saat hem akrabaların gonlunu yaparız hemde biz eğleniriz. Kızım da farklı yere gidince mutlu olur zaten gittiğimiz yere yakın park varsa da gitmeden Park'ta biraz oynarız kizimla
5 gün geziyorsunuz da gittiğiniz yerler size hiç gelmiyor mu?

Çok tuhaf geldi bana.

5 gün çok fazla bana göre. Sen çalışmıyorsun ama eşin iyi kaldırıyor gerçekten.

Benim için ev gezmesi olayı haftada 1 en çok 2 gündür. Ctsi Pazar hariç ki her hafta da birilerine gitmiyorum.

Akşam eve gelince zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Her gün kızımla yapacak değişik aktivitelerimiz var TV aklıma bile gelmiyor.
Aslında benden cok esim hevesli gezmeye o yuzden sıkıntı olmuyor

5 gün geziyorsunuz da gittiğiniz yerler size hiç gelmiyor mu?

Çok tuhaf geldi bana.
Neden tuhaf geldi ki. Esimin tarafı biraz kalabalık ozel günleri cok oluyor.dogum,soz,Nisan,asker.... Derken birşey cikiyor mutlaka. Yazın daha cok oluyo tabi. Zaten haftanın 2 gunu ozel ders veriyorum kızımı anneme götürüyorum ogle vakti aksam da onlarda oluyoruz. E pazar zaten evde durmadık evlendigimizden beri avm ye gideriz parklarda yürüyüş yaparız,balığa gideriz,yemeğe gideriz vesaire. Etti üç gün.iki günden birinde esim tek cikar kaldı bi gun o bi gunde de ermemiz gereken ziyaretleri yapıyoruz

Neden tuhaf geldi ki. Esimin tarafı biraz kalabalık ozel günleri cok oluyor.dogum,soz,Nisan,asker.... Derken birşey cikiyor mutlaka. Yazın daha cok oluyo tabi. Zaten haftanın 2 gunu ozel ders veriyorum kızımı anneme götürüyorum ogle vakti aksam da onlarda oluyoruz. E pazar zaten evde durmadık evlendigimizden beri avm ye gideriz parklarda yürüyüş yaparız,balığa gideriz,yemeğe gideriz vesaire. Etti üç gün.iki günden birinde esim tek cikar kaldı bi gun o bi gunde de ermemiz gereken ziyaretleri yapıyoruz
aa pazar bile evinizde değil misiniz?
Ben ctsi alış veriş yapıyorum. Pazar balkona bile çıkasım gelmiyor.
Hiç misafiriniz olmadı mı şimdiye kadar:KK45:

mesaj tekrarı..

eşin iyi kaldırıyor bu tempoyu

eşin iyi kaldırıyor bu tempoyu

aa pazar bile evinizde değil misiniz?
Ben ctsi alış veriş yapıyorum. Pazar balkona bile çıkasım gelmiyor.
Hiç misafiriniz olmadı mı şimdiye kadar:KK45:
Tabi ki oldu bu 5 gun disardaysak 2 gun evdeyiz komşumuz geliyor nisanli evli arkadaşlarımız geliyor, kuzenlerimiz geliyor bazen mutlaka gelenimiz oluyor ama oyle haftanın iki gunu kesin misafirolur diyemem tabi bazen iki gun misafirim oluyor. Bazen bir gun bazı haftalar olmaz bazı haftalar arka arkaya gelirler falan

ben de evde TV olmadığı için sıkılanları bir anlasam..
Çocukla yapılacak o kadar çok şey var ki....
Yapılması gereken...
Hz Muhammed'in bir sözü varmış: tel çocuğu olanlar çocuğuyla çocuk olsun..

Tabi ki oldu bu 5 gun disardaysak 2 gun evdeyiz komşumuz geliyor nisanli evli arkadaşlarımız geliyor, kuzenlerimiz geliyor bazen mutlaka gelenimiz oluyor ama oyle haftanın iki gunu kesin misafirolur diyemem tabi bazen iki gun misafirim oluyor. Bazen bir gun bazı haftalar olmaz bazı haftalar arka arkaya gelirler falan
Evinizde kalmayı da özlemiyorsunuz demek. Yani bu alışkanlık meselesi de, ben de çocuğum rahatça kendi yatağında uyusun derim.
1 yıl sonra onun eğitimi için daha çok zaman ayırman gerekecek. Bu sefer de buraya gelip: gezme bağımlısıyım ama evde oturmam lazım diye konu açarsan şaşırmam.

Valla aslında esim seviyor bu tempoyu. Pazar gunu kahvaltı biter bitmez yap bakalım
Planı ne yapmak istersin bugun der. Yada evden çıkarken aksama yapılacak bisi var mı bak bakaim ayarla haber ver der.genelde o bilmez akrabalarının ozel Günlerini benn takip ederkm
hahaha kızma da aklıma bir şey geldi.
bizim bir zamanlar beleşçi bir komşumuz vardı. Hepimiz yeni evliydik o zaman da bunlar akşam yemekleri yapmaz gittikleri evde pasta çayla karın doyururlardı. Bu çok belli oluyordu. Sözüm ona kadın da çalışıyor:KK70:

Back
X