• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılık :(

Evinizde kalmayı da özlemiyorsunuz demek. Yani bu alışkanlık meselesi de, ben de çocuğum rahatça kendi yatağında uyusun derim.
1 yıl sonra onun eğitimi için daha çok zaman ayırman gerekecek. Bu sefer de buraya gelip: gezme bağımlısıyım ama evde oturmam lazım diye konu açarsan şaşırmam.
:)))) yok ben durumlara cok cabuk uyum sağlarım. Aslında evlenmeden bu kadar gezmezdik biz aile olarak esimle alıştım. Ben aksama kadar evde olduğumdan özlemiyorum.:) eşimde evi ozlemez beni Özler onun ev esya pek ilgi alanı degil. Aksam 11 gibi evde oluyoruz kizmiz uyumuş oluyor o zamanda beraber vakit geçiriyoruz uyumayı cok sevmiyoruz sanırım.uyumamiz 1-2 oluyor genelde sabah 7-8 de uyanıyoruz gun uzun oluyor.

hahaha kızma da aklıma bir şey geldi.
bizim bir zamanlar beleşçi bir komşumuz vardı. Hepimiz yeni evliydik o zaman da bunlar akşam yemekleri yapmaz gittikleri evde pasta çayla karın doyururlardı. Bu çok belli oluyordu. Sözüm ona kadın da çalışıyor:KK70:
Ahahaha yok ya biye kızayım :)) biz ozellikle yemek yiyip gidiyoruz yemek evde yemezsek kızımın yemek duzeni bozuluyor cunku aksam Çayı'na cikiyoruz dışarı yemek yiyip gittiğimiz icin de iyle pasta börek yemiyoruz :) belki meyve yeriz Yada kuruyemis

:)))) yok ben durumlara cok cabuk uyum sağlarım. Aslında evlenmeden bu kadar gezmezdik biz aile olarak esimle alıştım. Ben aksama kadar evde olduğumdan özlemiyorum.:) eşimde evi ozlemez beni Özler onun ev esya pek ilgi alanı degil. Aksam 11 gibi evde oluyoruz kizmiz uyumuş oluyor o zamanda beraber vakit geçiriyoruz uyumayı cok sevmiyoruz sanırım.uyumamiz 1-2 oluyor genelde sabah 7-8 de uyanıyoruz gun uzun oluyor.

Ne diyeyim şaştım kaldım.

Ev demek eşya demek değildir ki bir bütündür senin yaşam alanın, anıların, sevgin vs vs.

Seni elbette özler ama ne bilim ben evimi de özlüyorum. Mesela 11 den sonra ne yapabilirsin ki evde?

Ev demek eşya demek değildir ki bir bütündür senin yaşam alanın, anıların, sevgin vs vs.

Seni elbette özler ama ne bilim ben evimi de özlüyorum. Mesela 11 den sonra ne yapabilirsin ki evde?

Ahahaha yok ya biye kızayım :)) biz ozellikle yemek yiyip gidiyoruz yemek evde yemezsek kızımın yemek duzeni bozuluyor cunku aksam Çayı'na cikiyoruz dışarı yemek yiyip gittiğimiz icin de iyle pasta börek yemiyoruz :) belki meyve yeriz Yada kuruyemis
Valla inanılmaz tuhaf geldi bana.

Yemek yiyorsunuz buraya kadar tamam. Gittiğiniz yerlerde “aman biz yemek yedik ucundan bile alamayız” mı diyorsunuz? Ya da gelen tabakları geri mi gönderiyorsunuz? Ya da sizi tanıdı millet ikram mı yapmıyor? Ben şahsen evime gelen misafir koyduğumu yemezse bozulurum. Ben de gittiğim yerlerde beğenmesem bile zorla yiyorum kibarlığına.

işten dönüp eve girer girmez bende açarım tv yi ama dönüp bakmam hiç tv alışkanlığım yoktur benimde. Madem bir bebeğiniz var azaltmanızda fayda Allah korusun siz tv başındayken bebğinizin başına istenmeyen kazalar gelebilir.

Şimdi herkes açık oynasın. İşten gelince veya evde sofra hazirlarken esra erolu acan , dinleyen , yorum yapan bircok kişi var eminim. "Ben hic tv izlemem ,arada belgesel" yalani tutmuyor artik.
ya bir kere zaten özünde komik o programlar. TV programıyla evlilik mi olur?
Adam neci, kadın neci?
Sapık mı?

Soyle mesela eger yaz mevsimiyse eve gelince terasa cikiyoruz icecek alıp orda sohbet ediyoruz müzik dinliyoruz dedikodu yapıyoruz :))
Eger kıs geldiyse terasda oturulmuyorsa da oturma odasında kose koltuğun i tarafına esim Uzanarak oturur bende bacağına yatarım diğer tarafına uzanırım yine sohbet ederiz.

Soyle mesela eger yaz mevsimiyse eve gelince terasa cikiyoruz icecek alıp orda sohbet ediyoruz müzik dinliyoruz dedikodu yapıyoruz :))
Eger kıs geldiyse terasda oturulmuyorsa da oturma odasında kose koltuğun i tarafına esim Uzanarak oturur bende bacağına yatarım diğer tarafına uzanırım yine sohbet ederiz.

Valla inanılmaz tuhaf geldi bana.

Yemek yiyorsunuz buraya kadar tamam. Gittiğiniz yerlerde “aman biz yemek yedik ucundan bile alamayız” mı diyorsunuz? Ya da gelen tabakları geri mi gönderiyorsunuz? Ya da sizi tanıdı millet ikram mı yapmıyor? Ben şahsen evime gelen misafir koyduğumu yemezse bozulurum. Ben de gittiğim yerlerde beğenmesem bile zorla yiyorum kibarlığına.
aynen oyle alıştık artık birbirimize akrabalarla hazırlik yapmıyoruz zaten arıyorum ya mesela iste kuzenini abla müsaitseniz aksam yemekten sonra size ugrucaz diyorum hazırlık yapma cay koy yeter diyorum

aynen oyle alıştık artık birbirimize akrabalarla hazırlik yapmıyoruz zaten arıyorum ya mesela iste kuzenini abla müsaitseniz aksam yemekten sonra size ugrucaz diyorum hazırlık yapma cay koy yeter diyorum
Çocuk hasta olunca dayanabiliyor musunuz peki gezmeden?

Çocuk hasta olunca dayanabiliyor musunuz peki gezmeden?
Cok sukur bu zamana kadar bi defa hastalık atlattık oda buyuk bi hastalıkti bir hafta 39.5 Ateşle perişan olduk :( o zamanda acillerde gecti gecemiz :( ya ben Dışarıya çıkmaya Bağımlı degilim ki esim sehir disi isi olunca kapatırım kendimi 3-4 gun hic çıkmayız mesela sadece kızım hava alsın diye markete gider eksik alır geliriz

Cok sukur bu zamana kadar bi defa hastalık atlattık oda buyuk bi hastalıkti bir hafta 39.5 Ateşle perişan olduk :KK43: o zamanda acillerde gecti gecemiz :KK43: ya ben Dışarıya çıkmaya Bağımlı degilim ki esim sehir disi isi olunca kapatırım kendimi 3-4 gun hic çıkmayız mesela sadece kızım hava alsın diye markete gider eksik alır geliriz
hahah alemsin valla. O gece bile dışarı çıkmışsınız yani hasbel kader.
Peki şimdi tek sorun TV mi?
yani evde oluca da tv siz olmuyor öyle mi?
Branşın ne?

hahah alemsin valla. O gece bile dışarı çıkmışsınız yani hasbel kader.
Peki şimdi tek sorun TV mi?
yani evde oluca da tv siz olmuyor öyle mi?
Branşın ne?
Matematik :) evet tv bana cok gereksiz geliyor. Önceden kızımdan once yani haftada 1-2 kitap okurdum. Simdi ayda 1-2 bitse sukur dicem. Kızım kitap okumama kanavice işlememe izin vermiyor. Temizlikte de viledayi yalamaya kalıyo yerleri silsem yatıp sürünüyo yerde :) derken aslında benim sorunum kizimla bunları yapamadıkca tv ye yöneldim. Ama artık düzenim olsun istiyorum temizlik kitap el isi kizimla oyun hepsini yapmak istiyorum

Matematik :) evet tv bana cok gereksiz geliyor. Önceden kızımdan once yani haftada 1-2 kitap okurdum. Simdi ayda 1-2 bitse sukur dicem. Kızım kitap okumama kanavice işlememe izin vermiyor. Temizlikte de viledayi yalamaya kalıyo yerleri silsem yatıp sürünüyo yerde :) derken aslında benim sorunum kizimla bunları yapamadıkca tv ye yöneldim. Ama artık düzenim olsun istiyorum temizlik kitap el isi kizimla oyun hepsini yapmak istiyorum
temizliği falan kim yapıyor o halde?
Sen TV izlerken çocuk ne yapıyor?

Back
X