• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılık :(

Kızlar ben ciddi bi tv bağımlısıyım sanırım. Uyanır uyanmaz,eve girdiğim an ilk is tv acmak oluyor. Izlemesem de ses olsun diye. Evimin isini hep erteliyorum. Kizim var 16 aylik. Sorum su. Siz butun gun evde napiyorsunuz.bu arada iki gun ozel derse gidiyorum. Normalde de aksam eşim gelince haftamın 5 gunu dışarı çıkarız. Brnim problemim gunduz.
İller ses olsun dersen müzik alabilirsin. Dans ede ede evin işini yaparsın. Hemde vücudu sıkılaştırmış olursun. :KK76:

Haftanın beş günü dışarda yemek yemenizin sebebi, evde yemek olmayışı mı?
Evin işini kim yapıyor?
Depresyonda olabilir misin?
Öyleyse, bazı kabarelerin ses kayıtları var, hem Gülersin, hem de silersin.:KK49:

Ben de tam aksine tw hic olmasa aramam. Evds oldugum zamanlar ya kendimi temizlige veririm ya da kitap okur netten film izlerim.
Tw den sadece cartoon network izlerim gumball falan :KK48:

İller ses olsun dersen müzik alabilirsin. Dans ede ede evin işini yaparsın. Hemde vücudu sıkılaştırmış olursun. :KK76:

Haftanın beş günü dışarda yemek yemenizin sebebi, evde yemek olmayışı mı?
Evin işini kim yapıyor?
Depresyonda olabilir misin?
Öyleyse, bazı kabarelerin ses kayıtları var, hem Gülersin, hem de silersin.:KK49:
Yok haftanın bes gunu disarda yemiyoruz evde yiyip cikiyoruz sadece pazarevde yemeyiz

Temizligi kızım uyuyunca yapıyorum ama kızımı yatırıyorum sonra kafam dinlensin temizlik yapıyiyim diye bi salıyorum tv ye kızım
Uyanacagi zaman geliyor aklıma kostur kostur yapıyorum temizlik
Ne izliyorsun ki gündüz bir kaç kere evde kaldım da izlenecek de bir şey yok gibi.

Ben yapıyorum ama tv karşısından erteleme erteleme kalkıyorum butun isler sıkışıyor iste sorunum da bu

Neler izliyorsunuz? Ornegin benim cuma boş gunum. Oglen 1e kadar muge anliyla kahvalti keyfi yapiyorum. :KK45:4e kadar temizlik, yemek vs yapiyorum. 4ten sonra zahide, esra takiliyorum. :KK45:1den 4e kadar program yapmamislar. :KK70:Şimdi herkes acik oynasin kartlarini. Saklamayin kk.

Neler izliyorsunuz? Ornegin benim cuma boş gunum. Oglen 1e kadar muge anliyla kahvalti keyfi yapiyorum. :KK45:4e kadar temizlik, yemek vs yapiyorum. 4ten sonra zahide, esra takiliyorum. :KK45:1den 4e kadar program yapmamislar. :KK70:Şimdi herkes acik oynasin kartlarini. Saklamayin kk.
Alakasız takılacağım ama elimde değil işte, ne kadar şanslısın ya. Aslında şansı biz yaratıyoruz, tercihlerimiz işte..

Sen öğretmen olmuşsun, şans neresindeyse artık bunun. Ama isyan ediyorum bazen, bir kendime, bir kaderime, bir de sisteme.

Devlet işine geleni özelden almayı biliyor. Gelir vergisi gibi, peki neden ctsi çalışmıyor gibi biliyor bizi.

İşine gelen yere denetlemeyi şak diye yazıp milyon cezaları veriyor, peki neden şak diye ctsi denetleyeme göndermiyor?

Bir daha oy moy vermeyeceğim seçimlerde.

tamam işte o 3 saatte temizlik, yemek, duş, giyin süslen hokus pokus :KK48::KK48::KK48:

ben markete falan gideceğim zaman açık bırakıyorum televizyonu amann gelince bide açmakla uğraşmayayım diye :D

Kesinlikle alışkanlık meselesi diyorum. Tv annemlerde açık olur genelde o tv sesi bana gürültü kirliliği gibi gelir sürekli olunca. Öyle alıştım çünkü kendi evimde. Arada çizgi film haber için bizde açıyoruz ama sürekli açık tutmak yalnızlığı gidermesi ve ses olsun diyeyse eğer müzik dinlemek çocuk için daha iyi. Tv de çıkan herşey çocuklara uygun değil, körpecik beyinler. O yüzden çocuğun olduğu için en azından sınırlama koysan çok iyi olur. Hiç de sandığın gibi zor değil insan her duruma alışıyor.

Back
X