- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.087
- 333
Daha önce kız arkadaşlarımla, kuzenimle tatile gittim hep, onlara karışmadılar açıkçası çünkü biliyorlar kiminle neredeyim, görüyorlar paylaşımlarımı aradıklarında açabiliyorum rahatça çünkü.Çok benzelerini yaşadım her türk kızı gibi. Üniversitede beni mahvettiler zaten oralara girmiyorum.
İşe başladım. İş yerimden kız arkadaşlarım oldu. Sabki okuldakiler öcüydü iş yerinden olunca biraz yumuşadılar. Birinde gidip kalmak sorundu ama akşam eve gecikince laf etmiyorlardı artık. Ya da bağırıyordum falan ben de dikbaşlı değildim ama çok da susmamaya başladım çalışırken.
mesela gezi olayları başladığı günlerde okula gidiyorum yüksek lisanstayım. okulda etkinlik iptal olmuş. Arkadaşın evine kahvaltıya gittik. Ben oradayken 10 kez aradılar evine git evine git. Ya arkadaştayız kahvaltı ediyoruz. Ortalık karışıkmevine git evine git.
erkek arkadaşınız dışında birlikte tatil yapacağınız yaptığınız bir sosyal çevreniz yok mu? Bu fikre daha önce hiç alışmadılar mı? Benimkiler bu şekilde yavaş yavaş yumuşadı aslında. Yanımda kız arkadaşlarımla tatile gittiğimi gördükçe sustular. Arkadaşlarımı tanıdıkça falan.
Erkek arkadaşımla gittiğimde bu olmayacak onun huzursuzluğu ayrı. Gerçekten şuan sosyal çevremde herkes evli bebekli veya bebek bekliyor onlara hadi hep beraber gidelim diyemem öyle bir arkadaşım resmen yok. Erkek arkadaşımın var ama o da açıkçası tercih etmez onlarla gitmeyi.