Bagirarak aglamak istiyorum

berat00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
67
12
88
Amasya
Kisaca kendimi tanitayim 42 yasinda 2 cocuk annesi kendimi bildim bileli calısan biriyim eşim olacak kisi benden 5 yas buyuk eve gec gelen hep maddi durumu bozuk biri bize yansitilan bu icki ve uyustutucu kullaniyor. Bunlarin disinda uyumlu cocuklarina deger veren biri bu sabah cep telefonunda bir mesaj gordum sanirim pavyon kadini hayatim ozledim yaziyordu kendimi evin disina zor attim su an disardayim eve gidemiyorum cocuklarimin yaninda kavga etmek istemiyorum kafam çok karisik asla kabul etmem bana fikir verin foyasini nasil ortaya cikaririm cocuklar beni suclar eminim mesajin resmini cektim telefon numarasini aldim.

Direk dilekçeyi ver kanıtında var delil olarakta göster dilekçe gelene kadar sakinleşmiş olursun geliceği tarihi öğren çocukları aile yanına felan bırakırsın
Bir çok şeyin affı olur gözümde ama aldatma ve yalan asla :KK43:
Sakin olun kendinize gelin hayat devam ediyor Eşinizin kişiliksiz liğini gösteriyor hem uyuşturucu alkol ve çocuklarla aynı evde olması bugüne kadar ne kadar doğruydu düşünün ..

Bir arkadaş boşanma davasına nöbetçi mahkeme baktı demişti burada isterseniz bir avukata falan sorun ne yapılabilir. Ayrıca alkol uyuşturucu çok daha kötü yaa

Ya zor çok zor Allah kolaylık versin.aldatmadan önce ben madde kullanımından dolayı ayrılırdım sanırım.ben diğer kadınlara benzemiyor muyum neyim aldatmak çok da problem değil benim için.
Bence sakinleşin be mantıklı düşünmeye çalışın öncelikle.eşinizi tanıyan sizsiniz nasıl tepki vereceğini bilen sizsiniz.ben ayrılık dilekçesinden önce evi ayırrdım sabırım

Kisaca kendimi tanitayim 42 yasinda 2 cocuk annesi kendimi bildim bileli calısan biriyim eşim olacak kisi benden 5 yas buyuk eve gec gelen hep maddi durumu bozuk biri bize yansitilan bu icki ve uyustutucu kullaniyor. Bunlarin disinda uyumlu cocuklarina deger veren biri bu sabah cep telefonunda bir mesaj gordum sanirim pavyon kadini hayatim ozledim yaziyordu kendimi evin disina zor attim su an disardayim eve gidemiyorum cocuklarimin yaninda kavga etmek istemiyorum kafam çok karisik asla kabul etmem bana fikir verin foyasini nasil ortaya cikaririm cocuklar beni suclar eminim mesajin resmini cektim telefon numarasini aldim.

Allah sabır ve kolaylık versin. Geçmiş olsun ve güçlü olun.
Whatsapweb mi diyorlar casus yazılımlar varmış yükleyin eşinize ya da gsm döktükleri kimlerle görüştüğünü meydana çıkarır.

Boşanma öncesi yuzlesirseniz mutlaka kamera kaydi yaptırın. Sorumsuzluğu, madde bağımlılığı hepsini itiraf ettirin. Madde bağımlılığı ve sadakatsizlik :KK43:

Sakin olun ve güçlü kalın hep. Çocuklarınız ve siz asgari zararla kurtulursunuz inşallah.

Allah sabır ve kolaylık versin. Geçmiş olsun ve güçlü olun.
Whatsapweb mi diyorlar casus yazılımlar varmış yükleyin eşinize ya da gsm döktükleri kimlerle görüştüğünü meydana çıkarır.

Boşanma öncesi yuzlesirseniz mutlaka kamera kaydi yaptırın. Sorumsuzluğu, madde bağımlılığı hepsini itiraf ettirin. Madde bağımlılığı ve sadakatsizlik :KK43:

Sakin olun ve güçlü kalın hep. Çocuklarınız ve siz asgari zararla kurtulursunuz inşallah.

Nerden temin edebilirim acaba l yazilimlari onun icin parada harcamak istemiyorum zaten bir nali yok maasi yok ben sgkli calisanim nafakada alamam

Nerden temin edebilirim acaba l yazilimlari onun icin parada harcamak istemiyorum zaten bir nali yok maasi yok ben sgkli calisanim nafakada alamam

Nette arama yapabilirsiniz programlarin parali olduğunu sanmiyorum " whatsap web casus " diye aratin. Yönlendirmeleri takip edin.

Nafaka almazsanız da eşiniz başınıza musallat olmaz. Ruh sağlığınızı korumuş olursunuz güçlü olun Allah kolaylık versin.
Zaten evlatlarimizin sorumluluğu sizde sgk ile de bunu net ispatlarsiniz :)

18 yaşında delikanlı siz evde mutsuz olduğunuz halde, hala sizi kısıtlıyor mu, bence artık kendinizi düşünün

Oglan 18 kiz 10 yasinda
Kızınızı alın oğlunuz da zaten reşit değil mi? Babasıyla kalsın bakalım kaç gün dayanabilicek? Sen gidersen ben gitmem ne demek ? Aldattığını söyleyin madem uyuşturucuyu da söyleyin babam babam diye annesini düşürdüğü durumu fark etsin.Çocuklarım diyince ben de 10 yaş altı filan sandım.

Back
X