Diğer anlattıkların aldatmasından daha kötü bence.
Allah düşürmesin.
Allah yardımcın olsun.Oglum ben gitmem sen gidersen dedi hep o yuzden gidemedim
Kisaca kendimi tanitayim 42 yasinda 2 cocuk annesi kendimi bildim bileli calısan biriyim eşim olacak kisi benden 5 yas buyuk eve gec gelen hep maddi durumu bozuk biri bize yansitilan bu icki ve uyustutucu kullaniyor. Bunlarin disinda uyumlu cocuklarina deger veren biri bu sabah cep telefonunda bir mesaj gordum sanirim pavyon kadini hayatim ozledim yaziyordu kendimi evin disina zor attim su an disardayim eve gidemiyorum cocuklarimin yaninda kavga etmek istemiyorum kafam çok karisik asla kabul etmem bana fikir verin foyasini nasil ortaya cikaririm cocuklar beni suclar eminim mesajin resmini cektim telefon numarasini aldim.
Oglan 18 kiz 10 yasindaÇocuklar kaç yasindalar
Allah sabır ve kolaylık versin. Geçmiş olsun ve güçlü olun.
Whatsapweb mi diyorlar casus yazılımlar varmış yükleyin eşinize ya da gsm döktükleri kimlerle görüştüğünü meydana çıkarır.
Boşanma öncesi yuzlesirseniz mutlaka kamera kaydi yaptırın. Sorumsuzluğu, madde bağımlılığı hepsini itiraf ettirin. Madde bağımlılığı ve sadakatsizlik
Sakin olun ve güçlü kalın hep. Çocuklarınız ve siz asgari zararla kurtulursunuz inşallah.
Nerden temin edebilirim acaba l yazilimlari onun icin parada harcamak istemiyorum zaten bir nali yok maasi yok ben sgkli calisanim nafakada alamam
Kızınızı alın oğlunuz da zaten reşit değil mi? Babasıyla kalsın bakalım kaç gün dayanabilicek? Sen gidersen ben gitmem ne demek ? Aldattığını söyleyin madem uyuşturucuyu da söyleyin babam babam diye annesini düşürdüğü durumu fark etsin.Çocuklarım diyince ben de 10 yaş altı filan sandım.Oglan 18 kiz 10 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?