Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulpus erozyon diye mi geçiyor tıpta? Dün eşim kolonoskopi oldu teşhiste bu yazıyordu. Aynıysa yardımcı olabilirim belki.
Karın ağrısı şikayetiyle gittik biz. Bütün tahliller temiz çıktı ama kolonoskopide bu teşhis kondu.Olabılır bilmiyorum açıkcası yakınımda bugün kolonoskopi oldu doktor öyle demiş. Nasıl bir hastalık bu tedavisi varmıymış
Karın ağrısı şikayetiyle gittik biz. Bütün tahliller temiz çıktı ama kolonoskopide bu teşhis kondu.
Profun dediğine göre tedavisi yok fakat ağrı zamanları ilaçlarla kontrol altına alınabilirmiş.
Kanser vs tehlikesi yok çok şükür.
Sinir ve stres tetiklermiş en çok ağrıları. Polipler de vardı eşimde onları alıp patalojiye yolladı sonuca göre tekrar konuşacağız.
İshal yoktu ama 2,5 ay önce bir apandist ameliyatı oldu ve 15 günde bir tekrar eden şiddetli karın ağrısı şikayetiyle gittik.Peki eşinizde ishal varmıydı. İshal ve karın ağrısı şikayetiyle gitti oda.
Geçmiş olsun konuya daldım ama eşimdende tek polip alındı sonucu bekliyoruz. Çok üzüldük. Kanserleşmiş olsa kolonoskopide alınmaz herhalde diye mantık yürüttük inşallah öyledirKarın ağrısı şikayetiyle gittik biz. Bütün tahliller temiz çıktı ama kolonoskopide bu teşhis kondu.
Profun dediğine göre tedavisi yok fakat ağrı zamanları ilaçlarla kontrol altına alınabilirmiş.
Kanser vs tehlikesi yok çok şükür.
Sinir ve stres tetiklermiş en çok ağrıları. Polipler de vardı eşimde onları alıp patalojiye yolladı sonuca göre tekrar konuşacağız.
Geçmiş olsun konuya daldım ama eşimdende tek polip alındı sonucu bekliyoruz. Çok üzüldük. Kanserleşmiş olsa kolonoskopide alınmaz herhalde diye mantık yürüttük inşallah öyledir
Çok seyrek ishali oluyordu ama öyle şiddetli günlerce süren tipte değil
Mideye bakılırken ona da bakılsın vs derken bu noktaya geldik
Çok geçmiş olsun size de. Eşimin anne tarafı hep bağırsak kanserinden vefat ettiler o yüzden biz de tedirgindik ama doktor kanser yok dedi. İçimiz rahatladı. Siz de güzel haberler alırsınız inşallah.Geçmiş olsun konuya daldım ama eşimdende tek polip alındı sonucu bekliyoruz. Çok üzüldük. Kanserleşmiş olsa kolonoskopide alınmaz herhalde diye mantık yürüttük inşallah öyledir
Çok seyrek ishali oluyordu ama öyle şiddetli günlerce süren tipte değil
Mideye bakılırken ona da bakılsın vs derken bu noktaya geldik